Dodaj do ulubionych

MAM DOBRE ADRESY Z CALYMI PLYTAMI NA WYMIANE

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.04, 15:47
mam pare dobrych adresow gdzie sciaga sie cale plyty w mp3.zadna kaza i inne
takie.zadnego zarejstrowania ,wchodzis z zasysasz,jak ktos zna tez to chetnie
sie wymienie.
voivod3@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: pero Re: MAM DOBRE ADRESY Z CALYMI PLYTAMI NA WYMIANE IP: 193.19.143.* 14.02.04, 16:52
      A co to jakas tajemnica ,jak nasz to wklejaj linka.
      Całe albumy 192kbs audiofind.ru/
    • Gość: bit NOVA TORRENT IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.04, 17:07
      NOVA TORRENT to fajny program. najpierw z novatorrent.com (lub .net, nie pamietam) sciaga sie program. potem z suprnova.org sciaga sie torrenty (czyli takie pliki ok 5 kb w ktorych sa informacje skad to sie sciaga itp). uruchamia sie torrenta i sciaga to co sie chce. wszystko sa darmo, bez zadnych gowien. sa tam cale albumy, filmy, itp... ogolnie wszystko
      • Gość: Grazynka Re: NOVA TORRENT IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.04, 19:52
        wiem skad zasysac cale dvd. cd. sacd. ,jpg powiem za 100 zlotych po wplacie na
        konto :
        43 3434 2355 3443 1221 7324 4323 ,
        wiem ze jest duze zaintersowanie , ksieguje kaske i wysylam namiary ,badzcie
        cierpliwi,
        • Gość: al Re: NOVA TORRENT IP: *.chello.pl 15.02.04, 19:40
          Grażynką powinien zainteresować się prokurator. To oszustwo!!!!
      • Gość: tees Re: NOVA TORRENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 21:06
        sory ale moglbys podac jeszcze raz adres skad sciagac te torrenty , bo ten
        chyba nie dziala . thnx
    • riaa No to zobaczymy 15.02.04, 09:57
      • Gość: Janek Re: Zobaczymy czy posluchamy? IP: *.home.cgocable.net 15.02.04, 10:46
        • riaa No to zobaczymy. 15.02.04, 11:19
          www.riaa.com/
    • Gość: ADOLF Re: MAM DOBRE ADRESY Z CALYMI PLYTAMI NA WYMIANE IP: *.udn.pl 15.02.04, 14:19
      Grazynka jebnij sie w glowe jak myslisz ze Ci ktos przeleje 100zł
      • Gość: aras Re: MAM DOBRE ADRESY Z CALYMI PLYTAMI NA WYMIANE IP: *.icpnet.pl 15.02.04, 14:29
        grazynka jestes okazem naciagactwa walnil sie w czuprynke jak ktos ci cos
        przesle
        • elektron_staly_nick Re: MAM DOBRE ADRESY Z CALYMI PLYTAMI NA WYMIANE 15.02.04, 14:32
          Gość portalu: aras napisał(a):

> grazynka jestes okazem naciagactwa walnil sie w czuprynke jak ktos ci cos
          > przesle

a ja mam naprawde super adresy - prawie wszystkie gry (niestety - brak filmów)

wymieniają kase na gry ....

a to się nazywa sklep internetowy - jak ktoś chce adres - to na priv - nie będe
          uskuteczniał kryptoreklamy

pzdr

• Gość: REDMAN Re: MAM DOBRE ADRESY Z CALYMI PLYTAMI NA WYMIANE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 00:52
            dobra bez sciemy . moze byscie jednak podali pare adresow do sciagania , ja
            oprocz audiofind.ru nie znam nic . jak znacie jakies adresy ftp skad mozna
            zassac filmy moga byc stare to podajcie skoro to nie jest taka tajemnica .
            dzienx
        • koktajl_molotowa do ADOLF i aras :D 15.02.04, 14:48
          Czy wy jaja sobie robicie, czy ograniczeni jestescie i nie dostrzegliście IRONII
          w poście grażynki?
          Bez obrazy.
          • koktajl_molotowa do Grazynka 15.02.04, 14:49
            Mam nadzieje, że dobrze odczytałem intencje :o)
            • Gość: Erwin Re: do Grazynka IP: *.slupiec.sdi.tpnet.pl 15.02.04, 17:04
              Napewno dobrze,:) tak jak Ci dwaj to chyba sie nieda choc na ich przykladzie
              widac ze jednak tak.
              • Gość: Grazynka Re: do Grazynka IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.04, 20:22
                Jak napisal jeden z wielu zamawiajacych osob (dziekuje wam za zaufanie, nie
                jestem zadna oszustka) , : "kazdy duzo gada ale malo robi" dlatego jestem ja i
                za cene praktycznie jednej gry ,tylko za jedyne 100 zloty ,otrzymacie ode mnie
                wielki wykaz linkow w 100 % dzialajacych. Na serwerach ktore nie sa przeciazone
                bo nie sa publicznie dostepne !!!

Kazdy z zamawiajacych jest zadowolony bo otrzymuje gwarancje zwrotu pienidzy w
                razie gdy jest cos nie tak.

Oprocz dvdz rowniez gamez (oczwiscie Afrika Korps - uwaga ! 2CD version!!!)
                oraz muzyka w formacie SACD i APE.

Tylko 100 zloty, wplacac , zaksieguje i bedziecioe zasysac.
                Jutro bede wysylac linki do serwerow dopiero po poznym wieczorem bo lece do
                Londynu rano na zakupy,wiec moje biuro bedzie zamkniete, wybaczcie ,ale pozniej
                bedzie juz wszystko na czas .

Grazynka
                • Gość: Mille Re: do Grazynka IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 16.02.04, 21:04
                  Pewnie jakiś pajac się znajdzie - ale ja ci odpowiem - SPIERDALAJ...!!!
                  • Gość: JP Re: do Grazynka IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 17.02.04, 08:40
                    Hej Mille nie obrazaj biznesmenki!

Grazynko! tak trzymaj. Jestes master.
                    Jak widzisz po wypowiedziach, zainteresowanych jest sporo.
                    Sama pewnie nie spodziewalas, ze tak latwo jest robic biznesy w Polsce. Uwierz,
                    to prawda.
                    Narazie gratuluje poczucia humoru ale jak widac i w biznesie osiagniesz sukces.
                    Czego Ci zycze.
    • Gość: arek244 Re: MAM DOBRE ADRESY Z CALYMI PLYTAMI NA WYMIANE IP: *.hh.dial.de.ignite.net 16.02.04, 21:48
      aa
    • gray a ja się zastanawiam... 17.02.04, 00:41

gdzie jest Pan Administrator tego forum? może pora na pobudkę albo zmianę
      takowego, bo obecny albo sobie nie radzi albo nas olewa...
      • Gość: REDMAN Re: a ja się zastanawiam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 00:52
        a moze jest ktos kto kupil juz od niej te linki . z przyjemnoscia je przejze i
        jak beda dobre kopsne 5 zyli za takie info . thnx
        • Gość: anonim wszystko za friko i j..c tych co zbieraja kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 16:13
          wy pazery jebane nikt linkow nie zapodal.ja grazyne w dupie mam.podaje adresy
          za friko:
          oprocz audiofind.ru
          goldesel.to
          sorki ale innych nie znam
          no jeszcze suprnova.org
          • gray Re: wszystko za friko i j..c tych co zbieraja kas 17.02.04, 20:17

dzięki za linki. mam jeszcze jedną prośbę - wpadnij do mnie i posprzątaj w
            sobotę. za friko - jak wszystko to wszystko.
            • Gość: 3dot Re: wszystko za friko i j..c tych co zbieraja kas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 12:30
              bo dla ciebie to oczywiscie normalne pobierac oplaty za kradzione rzeczy.

w empikach tez kradniesz plyty?

>dzięki za linki. mam jeszcze jedną prośbę - wpadnij do mnie i posprzątaj w
              >sobotę. za friko - jak wszystko to wszystko.
              • gray Re: wszystko za friko i j..c tych co zbieraja kas 18.02.04, 18:58
                Gość portalu: 3dot napisał(a):

> bo dla ciebie to oczywiscie normalne pobierac oplaty za kradzione rzeczy.

gdzie tak napisałem?

> w empikach tez kradniesz plyty?

też? a gdzie jeszcze? o tym też nic nie było..

btw - odpowiadamy _pod_ cytatem.
    • Gość: ropa Re: MAM DOBRE ADRESY Z CALYMI PLYTAMI NA WYMIANE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 19:33
      A GOWNO JUZ AUDIOFIND ZABLOKOWALI.NA CHOLERE PODAJECIE ADRESY KAZDY SOBIE MOZE
      POSZUKAC.WMORDE JUZ NIC NIE MOGE ZASSAC A TAKA FAJNA RUSKA STRONA BYLA.TERAZ ZA
      KASE CHCA BO JAK WLAZLO POL MLN POLAKOW TO ZABLOKOWALI.
      JABAL WAS BLAC.
      • Gość: JP Re: MAM DOBRE ADRESY Z CALYMI PLYTAMI NA WYMIANE IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 18.02.04, 20:07
        Zainstaluj sobie ten programik.
        www.brainsystems.com/capsunlock/
        Na glopote jednak niemam nic pod reka :)
        • Gość: ropa Re: MAM DOBRE ADRESY Z CALYMI PLYTAMI NA WYMIANE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 20:11
          ze niby do mnie piszesz z ta glupota?
          • gray Re: MAM DOBRE ADRESY Z CALYMI PLYTAMI NA WYMIANE 19.02.04, 01:26

no przecież głupi jesteś więc co się pytasz?
        • Gość: marek Re: MAM DOBRE ADRESY Z CALYMI PLYTAMI NA WYMIANE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 20:28
          co daje ten programik?bo narazie to kminie tego
        • Gość: pitr Re: MAM DOBRE ADRESY Z CALYMI PLYTAMI NA WYMIANE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 22:31
          co daje ten programik?mozesz powiedziec.bo go zinsalowalem i nic sie nie dzieje
          pitr.
          • gray Re: MAM DOBRE ADRESY Z CALYMI PLYTAMI NA WYMIANE 19.02.04, 01:23

daje to:

CapsUnlock supersedes the locking mechanism of the CapsLock key and thus
            prevents the accidental turning on of CapsLock. It runs as a little tray
            application in the Taskbar. The unlocking can be disabled using the menu on the
            tray icon or by holding down the left Shift key while pressing CapsLock.The user
            can select an override option, which allows CapsLock to be switched on and off
            by holding down the left Shift key while pressing CapsLock. Furthermore
            CapsUnlock also disables the Insert key.

a fakt, że myślałeś, że to program do kradzieży plików stawia cię na podium
            kretynów XXI wieku :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka