Gość: Horus IP: 81.219.117.* 07.03.04, 12:14 Po włączeniu kompa pojawia się komunikat "błąd sytemu, w sieci istnieje duplikat nazwy". Czy ktoś mógłby mnie oświecić czy to jset coś niepokojącego? Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cs Re: Pytanko IP: *.k241.webspeed.dk 07.03.04, 12:19 masz podlaczonego kompa do sieci, gdzie pracuje drugi o takiej samej nazwie. Idz do Control Panel - Network - Identyfication i zmien nazwe na inna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horus Re: Pytanko IP: 81.219.117.* 07.03.04, 12:44 Bardzo Cię przepraszam drogi kolego, ale gdybyś odrobinę jaśniej spróbował mi to wytłumaczyć byłbym bardzo wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Re: Pytanko IP: *.k241.webspeed.dk 09.03.04, 00:45 No tak, ja mam angielski Windows a ty polski, nie wiem, jak to jest po polsku. kliknij 2x Moj Komputer kliknij 2x Panel Sterowania kliknij 2x Siec ( chyba...) kliknij Identyfikacja wpisz inna nazwe komputera kliknij OK bedziesz potrzebowal CD z Windowsem Odpowiedz Link Zgłoś
maciejpoczta Re: Pytanko 07.03.04, 15:23 Kliknij prawym myszy Mój komputer, wybierz Właściwości i na zakładce Nazwa komputera wpisz inną od tych, jakie mają inne komputery podłączone do Twojej sieci. Odpowiedz Link Zgłoś