Dodaj do ulubionych

a-dresik na WP

19.09.10, 16:41
posiadacie ? jesteście zadowoleni? polecacie
Obserwuj wątek
    • diabelskipomiot Re: a-dresik na WP 20.09.10, 20:00
      posiadam od dłuższego czasu, nie narzekam
    • browanx Re: a-dresik na WP 21.09.10, 19:12
      Ach te reklamy:)
      • glorification Re: a-dresik na WP 22.09.10, 12:37
        Kont w sieci jest wiele. Zalezy czego potrzebujesz. Większość ludzi chwali sobie gmail. Chyba zostałabym raczej przy Google niż WP gdyby pozostawiono mi tylko taki wybór.
    • e-ftalo Re: a-dresik na WP 23.09.10, 15:17
      nie wiem,nie noszę dresika
      A dresik możesz sobie kupić w ciuchlandzie lub założyć gmaila i będziesz zadowolony
      • cyrkonia11 Re: a-dresik na WP 03.10.10, 20:57
        ja mam gmaila całego w spamie.. co mnie bardzo wkurza. niby jest antyspam ale nie do końca się sprawdza.
        a co myślicie o mini aktówce na a-dresik? jak czytałam to zapowiada się fajnie.
        a co najbardziej mnie w tej poczcie zaskoczyło... 100MB załącznika.
        • Gość: MS A nie lepiej Windows Live IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.10, 07:05
          Szczegolnie jak sie korzysta z wiecej niz jednego kompa to zarowno konto na windows live jak i windows live mail sa bardzo fajne.
          poza tym dzieki windows live ma sie 25GB dysku w sieci za darmo do dowolnego wykorzystania. No i mozna go uzywac jak normlanego dysku w Moj Komputer!
        • dorota.k2 Re: a-dresik na WP 04.10.10, 16:23
          no właśnie aktówka to dla mnie duży plus :) głównie z tego względu, ze kiedy muszę (sporadycznie, ale jednak się zdarza) pracować na obcym kompie, mam tam swoje najważniejsze pliki
          • cyrkonia11 Re: a-dresik na WP 04.10.10, 22:14
            to wydaje się bardzo praktyczne. a jak sprawdza się WebSpik? korzystaliście?
            ja zamierzam zadać pytanie Bootowi Jankowi :) jak rozmowy on-line.
    • e-ftalo Re: a-dresik na WP 09.10.10, 02:03
      zdalny dysk jest niepraktyczny przy polskich szybkościach internetu 2mb/s lub mniej.To nie w tym kraju.Zawsze lepiej mieć tego pendriva
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka