czarny.chochlik 19.09.10, 16:41 posiadacie ? jesteście zadowoleni? polecacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabelskipomiot Re: a-dresik na WP 20.09.10, 20:00 posiadam od dłuższego czasu, nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
glorification Re: a-dresik na WP 22.09.10, 12:37 Kont w sieci jest wiele. Zalezy czego potrzebujesz. Większość ludzi chwali sobie gmail. Chyba zostałabym raczej przy Google niż WP gdyby pozostawiono mi tylko taki wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: a-dresik na WP 23.09.10, 15:17 nie wiem,nie noszę dresika A dresik możesz sobie kupić w ciuchlandzie lub założyć gmaila i będziesz zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
cyrkonia11 Re: a-dresik na WP 03.10.10, 20:57 ja mam gmaila całego w spamie.. co mnie bardzo wkurza. niby jest antyspam ale nie do końca się sprawdza. a co myślicie o mini aktówce na a-dresik? jak czytałam to zapowiada się fajnie. a co najbardziej mnie w tej poczcie zaskoczyło... 100MB załącznika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS A nie lepiej Windows Live IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.10, 07:05 Szczegolnie jak sie korzysta z wiecej niz jednego kompa to zarowno konto na windows live jak i windows live mail sa bardzo fajne. poza tym dzieki windows live ma sie 25GB dysku w sieci za darmo do dowolnego wykorzystania. No i mozna go uzywac jak normlanego dysku w Moj Komputer! Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.k2 Re: a-dresik na WP 04.10.10, 16:23 no właśnie aktówka to dla mnie duży plus :) głównie z tego względu, ze kiedy muszę (sporadycznie, ale jednak się zdarza) pracować na obcym kompie, mam tam swoje najważniejsze pliki Odpowiedz Link Zgłoś
cyrkonia11 Re: a-dresik na WP 04.10.10, 22:14 to wydaje się bardzo praktyczne. a jak sprawdza się WebSpik? korzystaliście? ja zamierzam zadać pytanie Bootowi Jankowi :) jak rozmowy on-line. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: a-dresik na WP 09.10.10, 02:03 zdalny dysk jest niepraktyczny przy polskich szybkościach internetu 2mb/s lub mniej.To nie w tym kraju.Zawsze lepiej mieć tego pendriva Odpowiedz Link Zgłoś