artsg 20.05.04, 01:09 Witam Przez pomyłkę skasowałem stronę na dysku. W jaki sposób można ją ściągnąć z serwera ? Serwer: republika.pl Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ass Re: Jak ściągnąć stronę z serwera IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.04, 01:20 Na serwerze moze zostac ale mozesz ja skopiowac . Wcisnij na stronie lewa strona myszki i otworz zrodlo. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Jak ściągnąć stronę z serwera 20.05.04, 01:40 Na stronie mam ponad 300 plików i dość skomplikowaną strukturę tabel, katalogów i łączy, kopiowanie na "piechotę" byłoby zbyt uciążliwe. Chciałbym to zrobić może jakimś programem aby ściągnąć wszystko w całości. Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Jak ściągnąć stronę z serwera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 07:40 Zrób to tak samo jak wgrałeś. Jakimś klientem FTP (chyba że robiłeś to jakoś inaczej). Ja polecam Total Commandera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marrap Re: Jak ściągnąć stronę z serwera IP: *.acn.waw.pl 20.05.04, 10:50 Najlepszy jest ftp ale jesli z jakichs powodow sie nie da /brak hasla?/ to albo darmowy WinHTTRack /da sie skonfigurowac zeby sciagal 'jak jest' bez tlumaczenia linkow/ lub szarawarkowa legenda w tej klasie programow czyli teleport pro. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Jak ściągnąć stronę z serwera 23.05.04, 00:13 Dzięki za porady. Ściągnąłem przez FTP. Nawet nie myślałem że to takie proste. Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś