Dodaj do ulubionych

Problem z poczta Hotmail ...

08.09.11, 01:07
Mam te sama poczte od 10 lat i nigdy nie bylo problemow. Mam takze MSN na tej samej domenie.
Zawsze wchodzilam na poczte poprzez ikonke w postaci zielonego kwadracika
i nie musialam sie od logowac.

Od pewnego czasu kwadracik zniknal, a na poczte moge wejsc wylacznie po wpisaniu jej adresu w pasku adresowym i za kazdym razem musze sie logowac.
Probowalam spuscic adres na dol stronki, ale znika, choc wszystko inne jest ...
Na MSN moge wejsc wylacznie poprzez klikniecie w ikonke kogos z moich kontaktow
ktore widze po wejsciu na poczte.

Mam IE a poczta hotmail jest w jezyku szwedzkim, choc to chyba nie ma zadnego znaczenia ...

Obserwuj wątek
    • pia.ed Re: Problem z poczta Hotmail ... 09.09.11, 13:24
      No i co, nikt mi nie pomoze?
      Tak sie zrobilo CHYBA kiedy zainstalowalam nowa wersje hotmail.
      Czy gdybym wrocila do starej, albo cofnela sie w jakis sposob do stanu sprzed pol roku,
      to by cos pomoglo?
      Hotmail nie ma dysku, wiec moze to nie pomoze, ale gdyby mi cos zaczelo sie psuc
      na poczcie Gazety, to tez nie byloby ratunku?
      Jestem optymistka i wierze ze ktos pomoze mi w klopocie ...
      Pozdrawiam
      Pia
      • Gość: Karolcia Re: Problem z poczta Hotmail ... IP: *.icpnet.pl 13.09.11, 12:56
        Ja mam też problem od tygodnia i nie mogę otworzyć wiadomości
        • Gość: ola Re: Problem z poczta Hotmail ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.11, 14:30
          a ja mam problem , nie moge sie zalogowac niedobre haslo, a zawsze bylo dobre , wiec mysle ze ktos skradl mi haslo i je zmienil , jak moge odzyskac moja poczte ?
        • Gość: Aneta Re: Problem z poczta Hotmail ... IP: *.x34.217.x56.jaskom.pl 22.02.12, 10:18
          Widzę ,że nie tylko Ja mam problemy ,ale większa liczba osób;)
    • Gość: Pomocny89 Re: Problem z poczta Hotmail ... IP: *.siedlce.vectranet.pl 19.11.11, 13:46
      Myślę że to zadziała, miałem taki problem z gmailem i zadziałało adf.ly/3m8Mm
      Pozdrawiam
    • Gość: Malissa Re: Problem z poczta Hotmail ... IP: 190.232.230.* 31.05.12, 15:38
      Film Wielki rok (2011) jest super! Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka