facetwczerni 20.06.04, 16:11 Czy mozna jakoś odblokować BANA. założnoego na jednym z forum, bo administrator nawet nie odpowiada na maile. Więc pyatm najlepszych od komputerów - co radzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NAJLEPSZY!!! Re: Pytam NAJLEPSZYCH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 17:14 Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gray banał 20.06.04, 17:24 wystarczy mieć dostęp do systemu, uzyskać uprawnienia administratora i usunąć wpis o banie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan myie2.com Re: banał IP: *.block.alestra.net.mx 20.06.04, 17:44 A co to jest ban? Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: banał 20.06.04, 17:50 slowniki.onet.pl/index.html?tekst=ban&tr=auto&x=26&y=6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-ki Re: Pytam NAJLEPSZYCH !!! IP: *.toya.net.pl 22.06.04, 11:56 Zależy czy ban jest na IP czy na login. Jeśli na IP to jest proste niczym sik przelatującego gołębia, jeśli na login, jeszcze nie mam pomysłu jak to rozwiązać. Przy czym na bana trzeba sobie zasłużyć. Odpowiedz Link Zgłoś
facetwczerni Re: Pytam NAJLEPSZYCH !!! 22.06.04, 19:19 Gość portalu: al-ki napisał(a): > > Zależy czy ban jest na IP czy na login. Jeśli na IP to jest proste niczym sik > przelatującego gołębia, jeśli na login, jeszcze nie mam pomysłu jak to > rozwiązać. Przy czym na bana trzeba sobie zasłużyć. BAN JEST NA IP BO NICKI MAMY Z SIOSTRĄ INNE Odpowiedz Link Zgłoś
lukesky1 Re: Pytam NAJLEPSZYCH !!! 22.06.04, 12:58 Skoro dostales bana, to cos musiales tam nabroic. Nie dziw sie, ze admin nie odpowiada. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
j.ang Re: Pytam NAJLEPSZYCH !!! 22.06.04, 18:10 > Czy mozna jakoś odblokować BANA. założnoego na jednym z forum, bo > administrator nawet nie odpowiada na maile. A dlaczego się pchasz tam, gdzie cię nie chcą? > Więc pyatm najlepszych od > komputerów - co radzicie??? Daj se siana. Odpowiedz Link Zgłoś
facetwczerni NIE CHCE MI SIE DWA RAZY TŁUMACZYĆ 22.06.04, 19:17 TAK WIEĆ SKOPIUJĘ: Kto wie na czym polega BAN i IP ?? Autor: facetwczerni Data: 19.06.2004 13:20 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- Cześć, moja mądra siostra nawtykała komuś na forum, dostała BANA. I teraz nie mam jak nawet czytać komenarzy nie mówiąc o zabieraniu głosu. Kto wie czy mają Internet z TV kablowej czy moje IP jest zmienne i jak często? Bo nie wiem czy wpieprzyć jej za to czy sprawa sama się unormuje ;) Ale tak poważnie - jak to jest z IP z kablówki - bo wiem, że są dwa zewnętrzne i wewnętrzne, ale czy to moje jest słale? CZY JUZ TERAZ CZAISZ DLACZEGO??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
broch Re: Pytam NAJLEPSZYCH !!! 22.06.04, 19:56 facetwczerni napisał: > Czy mozna jakoś odblokować BANA. założnoego na jednym z forum, bo > administrator nawet nie odpowiada na maile. Więc pyatm najlepszych od > komputerów - co radzicie??? prosto: zmien IP i tyle. Do tego to juz nie trzeba zadnej filozofii Odpowiedz Link Zgłoś
broch Re: Pytam NAJLEPSZYCH !!! 22.06.04, 23:45 A co bedzie jesli Twoja siostra tez nauczy sie tej metody? Hmm? Bedzie czula sie bezkarnie. Jajpierw nawtykaj siostrze, potem zabron dostepu do komputera, a potem zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
facetwczerni Re: Pytam NAJLEPSZYCH !!! 23.06.04, 10:06 Moja siostra ma 15 lat i nawet nie czai co to jest IP... a może Ty sam nie wiesz jak to zrobić dlatego nie odpowiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WANDAL Re: Pytam NAJLEPSZYCH !!! IP: *.krantas.us / *.us 22.06.04, 22:51 BROCH JESZCZE RAZ THANKS. moje IP powie za co ;) Odpowiedz Link Zgłoś