Dodaj do ulubionych

Wybór programu antywirusowego

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.12, 23:05
Jaki program antywirusowy możecie polecić? Raczej skłaniam się ku darmowemu programowi, bo wiadomo - student oszczędza na wszystkim :) czego używacie? Co możecie polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: mustafa Re: Wybór programu antywirusowego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.12, 23:15
      Darmowy program to chyba lepsze rozwiązanie - dobrze jest też przetestować jakąś wersję beta, bo to przecież pełne wersje programów, tyle że testowe i one są zawsze za darmo.
      • Gość: MJ23 Re: Wybór programu antywirusowego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.12, 23:35
        Zgadzam się. Ostatnio ściągnąłem i zainstalowałem wersję beta nowego polskiego programu filemedic. Póki co na kompie brata, ale widzę, że dobrze 'wyczyścił' wszystkie wirusy i teraz wszystko działa szybciej
        • benjaminek.4 Re: Wybór programu antywirusowego 26.05.12, 14:48
          Czytałem o tym programie - widzę, że będzie to antywirus od Mateusza Sella, związanego z kiedyś z mks vir. Rzeczywiście dopiero jest w internecie wersja testowa, czekam aż produkt wejdzie do sprzedaży, bo wtedy każdy producent daje najlepiej dopracowaną wersję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka