Dodaj do ulubionych

Nowy tablet na rynku

16.09.13, 14:43
Rozglądam się za tabletem, który umilałby mi czas w pracy :) |Przejrzałam różne fora i wiele osób poleca tablet firmy GLOBO :) To nowość na polskim rynku. Wszystkie parametry wyglądają obiecująco, a cena jest również bardzo kusząca i przystępna dla wielu z nas. Co o nim myślicie ?
allegro.pl/tablet-globo-gl8000-quad-core-x4-8-cali-ips-bialy-i3551982852.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Fito Re: Nowy tablet na rynku IP: *.kubatronik.x-com.pl 16.09.13, 16:48
      Kupiłem go kilka dni temu według mnie jest rewelacyjny jeśli chodzi o stosunek jakość/cena :)
      Świetny ekran, bateria trzyma długo no i czterordzeniowy procek jak dla mnie hit za tą cenę.
      • smerferra Re: Nowy tablet na rynku 17.09.13, 15:06
        Chyba też go zamówię :) Naprawdę, wygląda obiecująco !
      • smerferra Re: Nowy tablet na rynku 05.10.13, 18:47
        Miałeś rację, działa bez zastrzeżeń :) Jestem bardzo zadowolona. Tablet jest wydajny i nie zawiesza ! To jest dla mnie bardzo ważne. Nie trzeba się denerwować i czekać całego dnia, aż łaskawe urządzenie się odmuli :D
        Bardzo dziękuję Ci za pomoc:) Przyznam się szczerze, że szukałam jeszcze informacji na tema tej firmy - GLOBO i zamówiłam dzisiaj przenośną ładowarkę od nich :)
        Firma nie jest znana, ale dzięki temu, że nie robią ludzi w "balona" to pewnie zaistnieje na rynku bardzo szybko !
        Tego im szczerze życzę :D !
        • Gość: zorientowany Re: Nowy tablet na rynku IP: 91.236.137.* 07.11.13, 10:14
          Firma nie jest znana dla osób niezwiązanych z branżą TV SAT, ale do dobrych kilku lat jest na rynku, produkując m.in. dekodery SAT i DVB-T. Autoryzowany serwis mają w Gdańsku (Proserwis), a produkują także sprzęt pod nazwą OPTICUM. Sprzęty są tanie, bywają awaryjne, ale przedstawiony tablet za tą cenę i o tych parametrach jest godny polecenia.
          • Gość: Tola Re: Nowy tablet na rynku IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.13, 00:19
            Posiadam jeden z ich dekoderów do telewizji naziemnej i jestem bardzo zadowolona. Jest mały i zgrabny. Ma kilka fajnych opcji, ale jeszcze nie zdążyłam ich wypróbować :) Oglądałam na stronie firmy tablet, który jest tematem rozmowy. Myślę, że warto zwrócić na niego uwagę. Doczytałam się, że niedługo wyjdzie nowy model, więc można będzie mieć ogromny dylemat przy wyborze.
            • Gość: bezet Re: Nowy tablet na rynku IP: *.196.0.1.gost.mdimedia.pl 09.03.14, 18:56
              kto mi powie jak w tym tablecie GLOBO GL8000 quad IPS jest z odtwarzaniem muzyki czy ma taką opcję w odtwarzaczu jak auto pauza? (zatrzymuje się po odtworzeniu każdego utworu?) zależy mi na tej informacji bo chciałbym go używać na imprezach bez myślenia o tym kiedy mam zatrzymać odtwarzanie?
    • helaha Re: Nowy tablet na rynku 23.04.14, 11:45
      Tablet to świetna rzecz! Uważam jednak ze te z Appla sa bezkunkurencyjne i żadne inne się do nich nawet nie umywają. W spoko cenach na geekee.pl/smart-devices/tablety
    • giza.mariusz Re: Nowy tablet na rynku 27.04.14, 23:13
      odpada... Tablety to tylko Sony vs Samsung, a w ogole najlepsze sa samsungi np ten:
      Samsung Galaxy Note Tablet 10 cali

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka