Dodaj do ulubionych

Dodawanie komentarzy na Facebooku

16.01.14, 23:46
Cześć, proszę o podpowiedź jak umieścić komentarz na stronie innego użytkownika facebooka.
Trafiłam na stronę mojego ulubionego artysty i chciała bym napisać, że jestem jego fanką itd, itp. ale nie wiem gdzie należy kliknąć aby taki komentarz się zapisał. Na stronie tego artysty jest dużo komentarzy w różnych językach a ja swojego nie umiem umieścić ( na swojej stronie umiem).
Pomóżcie proszę, prostym językiem bo nie jestem zbyt doświadczonym użytkownikiem fejsa.
Obserwuj wątek
    • aneta-1989 Re: Dodawanie komentarzy na Facebooku 17.01.14, 01:12
      Obok zdjecia artysty pisze dodaj komentarz tak samo jest ja u innych użytkowników
    • Gość: Kora Re: Dodawanie komentarzy na Facebooku IP: *.ittp.media-com.com.pl 10.03.14, 11:39
      prosze zrobic internet domowy bez rutero i kabli zeby on był tylko w laptoach i komterach stacjonarnych i płaciło sie jedna stawke na miesiac a w telefonach na rozsówanie i na klapke zeby był intenet darmowy w całej plsce i prosze juz nie produkowac telefonó na dotykowych tylko na klapkei na rozówanie kto ma jeszcxe telefony dotykowe to musi je zmienic na telefon na klapke albo na rozówanie
    • jerzyjerzyk Re: Dodawanie komentarzy na Facebooku 10.03.14, 23:54
      Nie jesteś zbyt doświadczonym użytkownikiem fejsa? To nie pisz na nim nic, bo tylko się zbłaźnisz. Tu jest internet, a nie imieniny u cioci, na których gada przejdzie niezauważona.
      • malagenia100 Re: Dodawanie komentarzy na Facebooku 11.03.14, 16:09
        KORZE i JERZYJERZYK bardzo dziękuję za "przyjazne i poważne" rady. Mam tylko nadzieję, że Wy od urodzenia byliście genialni i wszystko umieliście od razu.Ja taka genialna nie jestem, a poza tym to Forum jest po, to aby można było zapytać i skorzystać z wiedzy innych, życzliwych internautów. Jeszcze raz Wam dziękuję!
    • tajemniczapannaanna Re: Dodawanie komentarzy na Facebooku 24.04.14, 13:08
      Byłoby prościej jakbyś podała link do tego artysty, bo niektórzy mają zablokowaną opcję dodawania swoich komentarzy (chyba że pod postami, które on sam opublikuje). Jeśli Twój nie ma to powinno być okienko pod zdjęciem profilowym opatrzone jako "opublikuj". Wtedy piszesz, że go lubisz, dajesz opublikuj i gotowe :)
      • tajemniczapannaanna Re: Dodawanie komentarzy na Facebooku 24.04.14, 13:10
        A, jak chcesz poznać podstawy Facebooka, to możesz też na bloga ze stopki zerknąć. Dużo ciekawych porad dla początkujących :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka