Gość: Tępa głowa IP: 213.17.223.* 06.09.04, 17:08 pocztowe na jednym kompie,mam qutlook express,chciałbym miec jeszcze the bat,czy to możliwe,jaki z nich lepszy.Mam xp HE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: w++ Re: Cz mogę mieć dwa programy IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 17:48 Oczywiście że można, jest tylko drobna sprawa, powiedzmy organizacyjna, dotycząca obługi jednego konta, związana z opcjonalnym kasowaniem przez program pocztowy postów na serwerze. Mając 2 programy, możesz z obydwóch odbierać te same maile, lub nie, ale to tylko sprawa ustawień programów. Jednak nazywanie programem pocztowym, wspomnianego przez Ciebie Outlooka Expressa, jest znacznym zawężeniem zagadnienia (patrz f. wirusy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tępa głowa Re: Cz mogę mieć dwa programy IP: 213.17.223.* 07.09.04, 12:02 podobno the bat jest lepszy,chciałbym wypróbować,obecnie mam outlooka, co należ zrobić?Zainstalować the bat i co dalej? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejpoczta Re: Cz mogę mieć dwa programy 08.09.04, 07:47 Każdy program pocztowy jest lepszy czyt. bezpieczniejszy od OE. Tak samo The Bat! tyle, że jest płatny i to nie mało. W jednej z gazet ukazała się pełna wersja tej aplikacji, ale licencja umożliwia korzystanie tylko na terenie Polski, dodatkowo podczas uruchomienia wyświetla się dość irytujące okienko z reklamą tejże gazety. Jest jednak lepsza alternatywa - mozilla 1.7.2 - link w sygnaturce. Za jednym zamachem dostajesz super wygodną i bezpieczną przeglądarkę i doskonały program pocztowy. To wszystko za zupełną darmochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiko Re: Cz mogę mieć dwa programy IP: *.acn.pl 08.09.04, 19:28 szukaj w ostatnim Ekspercie, na płycie jest darmowy "the bat", reklama pisma wcale nie drażni, Jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś