Dodaj do ulubionych

program do podgladu cudzego pulpitu

IP: 195.150.115.* 28.09.04, 16:01
Poszukuje programu dzieki któremu bede mógł mieć dostęp do cudzego pulpitu.
Coś takiego było w net meetingu ale net metinng nie działa chyba pod XP. Tam
była taka opcja ze druga osoba która miała właczonego net meetinga aktywowała
opcję udostępniania swojego pulpity i wtedy mogłem myszką jezdzić po jej
pulpicie i miałem dostepn do jej programów. Jest jakiś inny program pod Xpka
który umożliwia taką funkcjie?...
Obserwuj wątek
    • Gość: KT05 Re: program do podgladu cudzego pulpitu IP: *.pronet.lublin.pl 28.09.04, 16:44
      Netmeeting działa pod XP (sam używałem) ale nie wiem czy funkcja ta też jest
      dostępna. Za to w XP masz wprowadzoną usługę pulpitu zdalnego. Ewentualnie
      spróbuj VNC, który pozwala na zdalną administrację wielu systemów z pod wielu
      systemów.
      • Gość: bonzaj Re: program do podgladu cudzego pulpitu IP: *.aine.pl 28.09.04, 17:03
        Oki sprawdze net meta pod xp , a co do vnc to trzeba miec zewnetrzne IP a ja
        siedze w sieci osiedlowej :( i nic z tego. Net met chyba omijał ten problem.
        • Gość: piecyk gazowy Re: program do podgladu cudzego pulpitu IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.09.04, 17:53
          Zewnętrzne IP musi mieć komputer kontorolowany, Ty możesz być w sieci
          osiedlowej.
          • Gość: gość Re: program do podgladu cudzego pulpitu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 21:33
            Gdzie mogę ściągnąć VNC??
            • Gość: piecyk gazowy Re: program do podgladu cudzego pulpitu IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.09.04, 21:37
              realvnc.com/download.html
    • akubek Re: program do podgladu cudzego pulpitu 01.10.04, 16:54
      coś takiego jest w Windows Messenger w xp jest taka opcja poproś o zdalną
      pomoc i osoba którą zaakceptujesz widzi na swoim kompie twój pulpit i ma dostęp
      do wszystkich twoich aplikacji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka