Dodaj do ulubionych

Własna strona www

IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.10.04, 18:56
Witam Wszystkich Forumowiczów ,

mam do Was prośbę - chciałbym stworzyć swoja stronę www i umieścić tam
zdjęcia, które wykonałem.
Od czego zacząć ?
Co sciągnąć ?
Czy jestem w stanie sam stworzyć taka stronę ?

Proszę o pomoc.
Za wszystkie cenne uwagi z góry dziękuje i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: Własna strona www IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.10.04, 19:05
      Na przykład:
      - www.digitaldutch.com/arles/ - generator galerii WWW, wersja 30-dniowa.
      - t35.com - darmowe konto www.
      • Gość: Łukasz Re: Własna strona www IP: *.vesuvius.com / 213.17.131.* 26.10.04, 10:02
        dzieki za odpowiedz,

to wyglada na typowa przegladarke zdjec, a czy jakies programy, aby mozna bylo
        stworzyc wlasna strone - z przyciskami, banerami, etc ?

pzdr
        • Gość: loki Re: Własna strona www IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 10:35
          W Office masz Front Page bardzo łatwy. Stworzysz wszystko.
          • Gość: wafel23 Re: Własna strona www IP: *.vitnet.pl / *.crowley.pl 26.10.04, 13:55
            tez polecam front page i do tego xare 3d 4 wersje i masz wsio a jak chcesz to
            zobacz co ja zrobilem na froncie i xarze www.wafel1981.friko.pl
            • user0001 Popraw JavaScript bo durną datę podaje. 26.10.04, 14:02
              Dzisiaj jest wtorek , 26 października , 104

Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20041013 Firefox/0.9.3
              (Ubuntu)
            • wk2 Re: Własna strona www 26.10.04, 14:40
              A jesli ktoś nie ma offica?? To co ma zrobić??
            • maciejpoczta Re: Własna strona www 26.10.04, 14:45
              Graficznie mi się podoba, ale technicznie... . Linki nie działają, to jeszcze w
              trakcie tworzenia?
              • Gość: wafel23 Re: Własna strona www IP: *.vitnet.pl / *.crowley.pl 26.10.04, 14:53
                u mnie nie dzialaj linki??
              • Gość: wafel23 Re: Własna strona www IP: *.vitnet.pl / *.crowley.pl 26.10.04, 14:54
                u mnie z data wsio w porzadku ?
                • m.gregor Re: Własna strona www 26.10.04, 17:23
                  To ze strona wyglada ok u Ciebie nie oznacza ze u innych tez bedzie. Sa tez inne
                  przegladarki (ktore wbrew pozorom stanowia juz coraz pokazniejsza czesc rynku)
                  ktore w przeciwienstwie do IE poprawnie interpretuja znaczniki CSS, skrypty javy
                  i XHTML. Wiec zanim tak sie bedziesz chwalil: sprawdz jak strona wyglada w czyms
                  innym poza IE. Ogolnie strona ok. Nie jest przeladowana. Jedyne co bym zmienil
                  (ale to moja opinia) to wyrownal wszystkie przyciski z prawej strony (nie
                  umieszczal ich na srodku). Zeby byly rownej dlugosci i wyrownane do lewej.
            • Gość: loki Re: Własna strona www IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 16:54
              No wafel udało Ci się, lubię stronki gdzie nie jest za dużo napierdzielone, a
              twoja jest jasna i czytelna. A z xary to chyba masz tylko logo? Xara jest
              zapierdzista. Do tego Ulead Cool 3D.
              • Gość: wafel23 Re: Własna strona www IP: *.vitnet.pl / *.crowley.pl 26.10.04, 18:32
                jesli chodzi o wyswetlanie stronki to na operze tez dzialalo wsio z innych nie
                korzystalem i wiem o co chodzi ja sie na tymnie zanm wiec skad moglem wiedziec
                strone robilem 1 raz wiec... a w xarze jesli chodzi o druga odpowiedz to jest
                wiekszosc zrobiona a nie same logo :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka