piotr_kamil 16.03.05, 10:39 Strasznie wolno sciaga co zrobic zeby robilo to szybciej.Czy sa jakies programy jesli tak to jak je skonfigurowac ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: weldon Re: wolne eMule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 11:01 Co to znaczy strasznie wolno? Ile masz źródełek, jak długo korzystasz z emułka, jakie masz ID, podłączyłeś się pod kademlie? Tu są podstawowe informacje: p2p.info.pl/index.php?module=subjects&func=viewpage&pageid=2 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_kamil Re: wolne eMule 16.03.05, 11:17 ID mam low predkosc wysylania srednio jest w granicach 10 kb/s a predkosc pobierania nie przekracza 400b/s Tak po zatym to jestem ciemny w te klocki a emule mam od miesiaca i kamp chodzi 24h wiec wyslalem juz sporo danych. Odpowiedz Link Zgłoś
netsec Re: wolne eMule 16.03.05, 11:35 Jeśli masz nie publiczne IP czyli jesteś w jakiejś sieci lokalnej, lub za routerem to będziesz miał taki wolny transfer. Rozwiązaniem jest przekierowanie portów na routerze lub zamiana adresu na publiczny. Adresy IP nie publiczne rozpoczynają się od 192.x.x.x lub 10.x.x.x lub starsze 172.2x.x.x. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_kamil Re: wolne eMule 16.03.05, 11:38 ip zaczyna sie na 172 .. wiec z tego co piszesz nie publiczny jak zmienic nie wiem wiec prosze o wskazowki. Odpowiedz Link Zgłoś
netsec Re: wolne eMule 16.03.05, 12:53 Czy to przypadkiem nie jest sieć firmowa? Jakie to łącze? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_kamil Re: wolne eMule 16.03.05, 12:57 co masz na mysli firmowa? siec jak siec jedna z moich wielu pomylek kiedys mialem chelo ale mi nie pasilo wszedlem w to g... i jestem bardzo niezadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
netsec Re: wolne eMule 17.03.05, 13:44 Czyli lepiej nie będzie, jedyna możliwość to zmiana adresu IP na publiczny, jeśli aktualny Twój dostawca ma taką możliwość. Trzeb było zostać w chello, tam można mieć publiczny IP. Odpowiedz Link Zgłoś