Gość: Zyga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bez telefonu Re: Kontrowersyjna kampania spółki MediaTel IP: *.vianet.net.pl 30.03.05, 19:32 czy to możliwe , że już nikt nie dba w tym kraju o interesy doktora który ma akcje TP SA ? Przecież do niedawna było tak inaczej (nie dla abonentów) Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: Kontrowersyjna kampania spółki MediaTel 30.03.05, 19:58 Najlepiej korzystać z połączeń VOIP. Wszędzie tanio (np. do USA 8-10 groszy za minutę) Odpowiedz Link Zgłoś
openmind.desk.pl każda raklama wprowadza w błąd, rozmowy za 9 gr !! 31.03.05, 16:31 przykładem darmowe rozmowy ani tele2 ani mediatel nie są warte uwagi już teraz można rozmawiać przez internet z całym światem za 9 groszy w tym rozmowy lokalne ze stacjonarnego telefonu podłączoneg odo internetu cha, cha ! dacie doić się Tele2 i Mediatelowi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pk Re: Kontrowersyjna kampania spółki MediaTel IP: *.itpp.pl 31.03.05, 15:36 doktor, o ktorym mowisz posiada tylko 3,57 proc akcji, wiec sprawdzaj takie rzeczy zanim zabierzesz glos :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: doktor wczesniej wyszedł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 22:05 sprzedając swoje akcje ft z odpowiednim zyskiem i zrobił oczywiście świetny interes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk telco Doktor juz sie wyzbyl akcji TPSY na rzecz &FD, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 23:05 moze juz kupil za czesc kasy troche akcji MediTelu na GPW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek_w1 Był jeszcze jeden pojedynek reklam Plusa i Heyah IP: *.lan.pop.pl 30.03.05, 19:58 Jakiś czas temu pokazywane były w TV reklamy Heyah, gdzie gość gra w trzy karty i przekładając je zachwala m.in. "same plusy". Polkomtel odpowiedział reklamą zawierającą zwrot "my nie przychodzimy do ciebie z pustą ręką" :-))) Dla mnie bomba, aż się chce oglądać reklamy :-) Więcej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Kontrowersyjna kampania spółki MediaTel IP: *.chello.pl 30.03.05, 22:44 Taka reklama jest niedozowolona w Unii Europejskiej! Prawo unijne zabrania reklam dyskryminujacych jakikolwiek kraj czlonkowski, a zwrot "fracuska dojarka" az nadto sie kojarzy. Nie korzystam z "uslug" tepsy - tylko skype, ale tutaj beda mieli racje zaskarzajac te reklame. I wygraja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golo Re: Kontrowersyjna kampania spółki MediaTel IP: *.medianet.pl 31.03.05, 11:28 ja mysle, ze tpsa bedzie miala problem z udowodnieniem, ze "fracuska" to to samo co "francuska" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alinka Re: Kontrowersyjna kampania spółki MediaTel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 14:18 Gość portalu: golo napisał(a): > ja mysle, ze tpsa bedzie miala problem z udowodnieniem, ze "fracuska" to to > samo co "francuska" Kupię Dosię, bo nie widzę różnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutach Kolega prawnik sie odezwal:))) IP: *.welnowiec.net 31.03.05, 13:06 Jak juz wyglaszasz takie wyroki to postaraj sie podeprzec je jakimis argumentami.Bo jak na moj gust raczej ciezko im bedzie to udowodnic.To sa dwa rozne slowa a zreszta skojarzenie nie jest obrazliwe tylko zgodane raczej z prawda:) Pies jepal FT!! Niech zaczna restrukturyzowac najpierw siebie a nie TP.Bo u siebie maja wieksze przerosty zatrudnienia.Pies ich jepal zabojadow lalusiow protekcjonistow i glupcow!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klesz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 22:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bsee czy ktoś oprócz mnie też nie zrozumiał IP: *.echostar.pl 31.03.05, 15:11 o co chodzi z "francuska" i "francuska"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: czy ktoś oprócz mnie też nie zrozumiał IP: 212.160.172.* 31.03.05, 15:33 A mi jest troszeczkę przykro, że gazeta zajmuje się - odnośnie tepsy - takimi pierdołami zamiast np. napisać, że właśnie rozpoczął się strajk głodowy, że zwalniają nas nie patrząc na nic - o czym pisze np. rzeczpospolita, że każdy z nas pracowników tak walczy teraz o byt. Wiem, że zaraz się posypią gromy, że dziadowska firma itd., ale to zarząd ustala politykę, ja zawsze starałam się i staram wykonywać pracę sumiennie. Dlaczego nic GW nie pisze o zwolnieniach?? były jakieś tylko krótkie wzmianki..jak strajkowała PKP pisali o tym wszędzie..ale teraz cisza..polityka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: czy ktoś oprócz mnie też nie zrozumiał IP: 212.160.172.* 31.03.05, 16:03 TVN24 szybsza od GW w podawaniu informacji. GW pisze o wojnie reklamowej, a TVN24 o strajku głodowym i zwolnieniach. Szkoda tylko, ze piszą tak mało... Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: czy ktoś oprócz mnie też nie zrozumiał 31.03.05, 17:03 Droga Nino, wiem, że dotąd było ci fajnie pracować w firmie chronionej monopolem i tym samym nie muszącej się zbytnio martwić o koszty, bo to, co wydali na twoją pensję i tak wydoili z nas. Na szczęście to już się skończyło i napotkaliscie konkurencję, więc muszą was trochę pozwalniać, żeby móc nam trochę obniżyć ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ori Re: czy ktoś oprócz mnie też nie zrozumiał IP: *.bmly.cable.ntl.com 06.04.05, 11:23 He he he !!!! Madre, trafne i dowcipne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt drąga w dupę' francuskiej dojarce, niech ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 16:37 drąga w dupę' francuskiej dojarce, niech ma na co zasługuje Odpowiedz Link Zgłoś
mirek51 TPSA: walka na reklamy porównawcze 31.03.05, 16:43 Mam tak dość Telekomunikacji polskiej SA, że gotowy jestem przyłączyć się do każdego innego operatora byle nie była to TP SA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arlekin TPSA: walka na reklamy porównawcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 16:50 TP SA należy się manto za te wszystkie lata dominacji na rynku, może przestanie w końcu ignorować obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryter TPSA: walka na reklamy porównawcze IP: *.chello.pl 31.03.05, 23:51 Co za różnica jaka dojarka nas doi ? Czy to Nestle czy CitiBank czy France Telecom. Dywidendy wypływają - myślę, że nie ma różnicy, w czyją stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nawaho WSPANIAŁA kampania spółki MediaTel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 11:22 Buahahahahaaa, ojojoooj uwaga bo sie jeszcze telekomuna poplacze :D A i dobrze tak je...mu monopoliscie, ile to razy mnie oszukal!!!! A teraz od paru msc jestem z TP w stanie wojny, powod: 2 razy przyszedl mi ten sam rachunek do zaplacenia, wiec nie zaplacilem i efekt: mozliwe polaczenia przychodzace + neostrada... Dialogu, raaaaatuj, podlacz mnie w koncu!!!! A przedstawicielom MediaTel zycze powodzenia w walce z monopolem! NEVER GIVE UP!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Bledzik IP: *.wip.pl 01.04.05, 14:14 W leadzie mamy literowke - francuskiej, a nie fracuskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jg i dobrze IP: 195.47.201.* 01.04.05, 15:11 cieszy mnie każda sytuacja ktora szkodzi monopoliście. to dzieki tpsa mamy tak wysokie ceny połączeń i dziadowskie warunki na których korzystamy z telefonów stacjonarnych. Wystarczy porównać tą sytuację z rynkiem telefonów komorkowych gdzie jest trzech operatorów..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Dojarka IP: *.oepd.com.pl / 83.238.95.* 06.04.05, 12:28 Hasło owszem bardzo sprytne. Ci którzy się dadzą na to nabrać zapewne dysponują środkami finansowymi na utrzymanie sąsiadów, znajomych, przyjaciół czy członków rodziny którzy utracą pracę w "dojarce". Odpowiedz Link Zgłoś
mcbag paskudne reklamy Mediatel i Heyah 07.04.05, 09:34 przecież one są okropne, jeśli taki 'poziom' ma przekonać przedsiębiorcę do oferty (Mediatel) to chyba grupa docelowa im się pomyliła. Poziom reklamy dla smakoszy wina marki wino. I heya ....porażka Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shvag TP a Tele2 IP: 212.35.99.* 07.04.05, 09:47 Co za bzdury. Przeciez Tele2 to TP - wiec o jaka wojne chodzi. Przecie gdyby bylo inaczej juz TP sadzilaby sie z Tele2. A tak na marginesie - to tak kantuje w tele2, ze szok!!!! Odpowiedz Link Zgłoś