Gość: Darula IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.08.02, 19:10 Cześć! Czy znacie jakiś fajny program do odtwarzania mp3?Poproszę o krótki opis i wskazówki skąd go ściągnąć(jeśli znacie oczywiście). Mam Winamp ale jakoś mi nie pasi:)Dzięki za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aht Re: Dobry program do odtwarzania mp3? IP: *.smsnet.pl / 192.168.3.* 17.08.02, 21:32 Sonique, wybajerowany graficznie, i w ogóle git :) -->sonique.lycos.com Freeamp, dość fajny, ale nie tak dobry jak sonique -->freeamp.org Odpowiedz Link Zgłoś
jacek19 Re: Dobry program do odtwarzania mp3? 19.08.02, 18:59 Winamp wg mnie jest najlepszy( wersje to 2.80 wlacznie) ta nowa to istny muł przynajmniejna moim kompie:)) Wiesz mp3 możesz posłuchac też na Windows media Player ale nie polecam:PP z wiadomych powodów...:PP Sonique jest spoko doruwnuje Winampowi o ile go nei przewyzsza, ładna oprawa graficzna:)) naty:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =Ig0r= Re: Dobry program do odtwarzania mp3? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.02, 21:19 Sonique Sonique Sonique ale koniecznie sciagnij sobie DFX plugin ( i jakis crack do tego :) wtedy rzadzi naprawde :D Odpowiedz Link Zgłoś