Gość: Nieważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 18:33 Sprzedam konto w ogame.pl . Wartość: ponad 50 000 punktów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moab Od pół roku gram w World of Warcraft, Abonament IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.05, 19:00 miesięczny wynosi 13 euro, ale gra jest tego warta. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
paulo1978 Re: Od pół roku gram w World of Warcraft, Aboname 30.08.05, 14:12 Dla ludzi w jakim przedziale wiekowym jest wlasciwie WoW? Chcialbym wiedziec czy nie bedzie ta gra np zbyt dziecinna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Od pół roku gram w World of Warcraft, Aboname IP: *.chello.pl 30.08.05, 15:24 Dla wszystkich dzieci w wieku od 7 - 9 do 100 - 115 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erbe Mam lat 29, jestem lekarzem. Lvl druida w Wow IP: 134.174.110.* 30.08.05, 16:28 Wow rulez Odpowiedz Link Zgłoś
mowiak Re: Od pół roku gram w World of Warcraft, Aboname 30.08.05, 18:39 Jestem po 30 jestem kadrowcem w WoWa gramy razem z zona codziennie. Tygodniowo jakies 20-30 godzin. Takie rodzinne hobby:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erbe Re: Od pół roku gram w World of Warcraft, Aboname IP: 134.174.110.* 30.08.05, 20:49 30 godzin to troche duzo. Na ktorym serwerze jestes? Jestes po stronie Hordy czy Przymierza? Czy istnieja jakies polskie gildie? Odpowiedz Link Zgłoś
mowiak Re: Od pół roku gram w World of Warcraft, Aboname 31.08.05, 13:54 Gramy na amerykanskim serwerze Lothar po stronie Przymierza, gildia Global Army Aliance - okolo 400 ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
paulo1978 Re: Od pół roku gram w World of Warcraft, Aboname 30.08.05, 21:56 Czyli znaczy to, ze trzeba sie bedzie na nią szarpnąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pernus Re: Rośnie handel przedmiotami z gier IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.08.05, 08:37 No cóż, jedni marnują czas pod budką z piwem, inni pod budką z komputerem będąc biorcami wirtualnych emocji. Dobrze, że 80' roku takie gry nie były powszechne gdyż obecnie cieszylibyśmy się jedynie wirtualną wolnością. Odpowiedz Link Zgłoś
trznadel76 Re: Rośnie handel przedmiotami z gier 30.08.05, 09:22 Gość portalu: Pernus napisał(a): > No cóż, jedni marnują czas pod budką z piwem, inni pod budką z komputerem będąc > > biorcami wirtualnych emocji. Dobrze, że 80' roku takie gry nie były powszechne > gdyż obecnie cieszylibyśmy się jedynie wirtualną wolnością. Sugerujesz, ze wydarzenia 80 roku byly sposobem spedzania wolnego czasu i rodzajem rozrywki? Zawile procesy myslowe Ci towarzysza. Sam gram w World of Warcraft i absolutnie nie koliduje to z moim zyciem towarzyskim, czytaniem ksiazek, wizytami w kinie czy tym bardziej z praca. No moze tylko telewizji nie ogladam, bo odbiornika nie posiadam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Rośnie handel przedmiotami z gier IP: *.crowley.pl 30.08.05, 10:51 Wydawało mi się, że gra służy temu, żeby w nią grac, żeby samodzielnie przezwyciężać trudności przygotowane przez twórców. Cóż, niektórzy najwyraźniej wolą iść na skróty, kupić full wypas zestaw przedmiotów i w poczuciu wyższości łoić maluczkich, którzy wolą grać samodzielnie dla samej radości z gry. Dlaczego przestałem grać w D2 na BN... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOPACZ rzeczywistość przysłania już nawet wirtualny świat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:30 żal patrzeć jaką drogą to zmierza... świat wirtualny, który miał być odskocznią od szarej rzeczywistości już z nią zaczyna przegrywać... zamiast nagrody za inteligencję, spryt i godziny poświęcone grze, będzie porażka z lamerem, który to zwycięstwo sobie po prostu kupił... mam pytanie do tych, którzy handlują - jaką satysfakcję daje kupione zwycięstwo??? sony! co Ty robisz? po co? dla kogo? żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
mowiak Re: rzeczywistość przysłania już nawet wirtualny 30.08.05, 13:55 Tez gram w WOWa i dawno nie widzialem lepszej gry. Od jakiegos czasu stwierdzam ze prawdziwy swiat staje sie szary w porownaniu z wirtualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MO Re: rzeczywistość przysłania już nawet wirtualny IP: *.mgt.pl / *.mgt.pl 30.08.05, 19:20 A spróbuj qpić za normalną cenę (gierkową oczywiście) secik dragona +7+12+Luck. Powodzenia - jak są, to kosztują więcej niż zbierzesz przez całą grę. A poza tym, żeby to założyć, też musisz expa doładować (np. zbroja +7+12 wymaga 326 siły - co nie jest rzeczą łatwą, bo z poziomu na poziom dostajesz mniej pktów za zabicie potworka (w tej chwili, na moim lvlu 83) - za Elite Yeti dostaję max. 150 pktów. Żeby iść na coś większego, musisz mieć lepszą broń i lepszy secik itd. itp. Kółko się zamyka. Najprościej na aukcjach, qpujesz gotowy sprzęt i koniec (uwaga na zdublowane - mogą zniknąć). Spróbuj kiedyś zrobić sobie porządne CDA - masz jedną szansę na 3, że wypadnie ci CDA, a nie np. Chaos Bow. A żeby zblessować lub soulować secik, trzeba mieć czym (blessy, a zwłaszcza soule za rzadko wypadają, najprędzej chaosiki). Odpowiedz Link Zgłoś
staruk Sam zarobiłem na sprzedaży itemów... 30.08.05, 11:06 Grałem w Knight Online, za sprzedane przedmioty otrzymałem ok 600$ - może za postac jeszcze ok 150$ wpadnie. Jeżeli ktoś, kto zarabia ok 220k $ rocznie (kupiec) chce płacić za wirtualne przedmioty, to nie widze w tym nic złego. Pamiętajmy, że są gracze, którzy chcą przeżyć każdą przygodę wraz ze swoim pupilem i są tacy co chcą tylko wejść do gry raz na kilka dni i po prostu dobrze sie zabawić. Ps. Handel przedmiotami utrudnia nam PayPal 9należy do ebay'a), który traktuje nas jak 3ci świat - nie możemy otrzymywać przelewu - możez tylko płacić krajom "rozwiniętym". Ps2. Teraz gram w World of Warcraft, nie ma lepszego mmrpg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Rośnie handel przedmiotami z gier IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.08.05, 14:24 Nie wierze, nikt z polskich politykow nie wpadl na to, zeby grajacym jakis podatek od wirtualnych towarow sypnac? Az dziw bierze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ździchu Re: Rośnie handel przedmiotami z gier IP: *.chello.pl 30.08.05, 19:38 NIE MÓW TEGO GŁOŚNO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qrakki999 Re: Rośnie handel przedmiotami z gier 30.08.05, 15:35 Hmm... w świetle tego artykułu z gazety.pl wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2891627.html kosmiczną zagadką jest czemu artykuł o handlu przedmiotami z gier pojawił się juz po raz drugi? Pamiętam, że juz czytałem ten tekst jakiś miesiąc może dwa temy w GW:/ pzdr Q Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grocz Re: Rośnie handel przedmiotami z gier IP: *.crowley.pl 30.08.05, 16:07 WTS Vizan's Modified RCU (17.825 % bonus do Power Grid), cena 600.000.000 ISK www.eve-online.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Czy VAT od tych gadżetów jest też 22% i czy płaci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.05, 19:37 się go w realu czy wirtualnymi pieniędzmi? A kasy fiskalne - może ktos uruchomi sklepik z wirtualnymi kasami .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cervezza z forum WoW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:19 dla mnie handel itemami, postaciami najlepiej opisal gosc na forum Blizzarda - WoW. "Kupowanie golda w WoW to jak udawanie orgazmu podczas masturbacji" nic dodac nic ujac pozdro dla oszolomow nie potrafiacych zarobic samemu:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś