Dodaj do ulubionych

Rośnie handel przedmiotami z gier

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 18:33
Sprzedam konto w ogame.pl . Wartość: ponad 50 000 punktów.
Obserwuj wątek
    • Gość: moab Od pół roku gram w World of Warcraft, Abonament IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.05, 19:00
      miesięczny wynosi 13 euro, ale gra jest tego warta. Polecam.
      • paulo1978 Re: Od pół roku gram w World of Warcraft, Aboname 30.08.05, 14:12
        Dla ludzi w jakim przedziale wiekowym jest wlasciwie WoW? Chcialbym wiedziec czy nie bedzie ta gra np zbyt dziecinna?
        • Gość: baca Re: Od pół roku gram w World of Warcraft, Aboname IP: *.chello.pl 30.08.05, 15:24
          Dla wszystkich dzieci w wieku od 7 - 9 do 100 - 115 lat.
          • Gość: erbe Mam lat 29, jestem lekarzem. Lvl druida w Wow IP: 134.174.110.* 30.08.05, 16:28
            Wow rulez
        • mowiak Re: Od pół roku gram w World of Warcraft, Aboname 30.08.05, 18:39
          Jestem po 30 jestem kadrowcem w WoWa gramy razem z zona codziennie. Tygodniowo
          jakies 20-30 godzin. Takie rodzinne hobby:)
          • Gość: erbe Re: Od pół roku gram w World of Warcraft, Aboname IP: 134.174.110.* 30.08.05, 20:49
            30 godzin to troche duzo. Na ktorym serwerze jestes? Jestes po stronie Hordy
            czy Przymierza? Czy istnieja jakies polskie gildie?
            • mowiak Re: Od pół roku gram w World of Warcraft, Aboname 31.08.05, 13:54
              Gramy na amerykanskim serwerze Lothar po stronie Przymierza, gildia Global Army
              Aliance - okolo 400 ludzi.
        • paulo1978 Re: Od pół roku gram w World of Warcraft, Aboname 30.08.05, 21:56
          Czyli znaczy to, ze trzeba sie bedzie na nią szarpnąć :)
    • Gość: Pernus Re: Rośnie handel przedmiotami z gier IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.08.05, 08:37
      No cóż, jedni marnują czas pod budką z piwem, inni pod budką z komputerem będąc
      biorcami wirtualnych emocji. Dobrze, że 80' roku takie gry nie były powszechne
      gdyż obecnie cieszylibyśmy się jedynie wirtualną wolnością.
      • trznadel76 Re: Rośnie handel przedmiotami z gier 30.08.05, 09:22
        Gość portalu: Pernus napisał(a):

> No cóż, jedni marnują czas pod budką z piwem, inni pod budką z komputerem
        będąc
        >
        > biorcami wirtualnych emocji. Dobrze, że 80' roku takie gry nie były
        powszechne
        > gdyż obecnie cieszylibyśmy się jedynie wirtualną wolnością.

Sugerujesz, ze wydarzenia 80 roku byly sposobem spedzania wolnego czasu i
        rodzajem rozrywki? Zawile procesy myslowe Ci towarzysza.
        Sam gram w World of Warcraft i absolutnie nie koliduje to z moim zyciem
        towarzyskim, czytaniem ksiazek, wizytami w kinie czy tym bardziej z praca. No
        moze tylko telewizji nie ogladam, bo odbiornika nie posiadam :-)
    • Gość: rex Re: Rośnie handel przedmiotami z gier IP: *.crowley.pl 30.08.05, 10:51
      Wydawało mi się, że gra służy temu, żeby w nią grac, żeby samodzielnie
      przezwyciężać trudności przygotowane przez twórców. Cóż, niektórzy najwyraźniej
      wolą iść na skróty, kupić full wypas zestaw przedmiotów i w poczuciu wyższości
      łoić maluczkich, którzy wolą grać samodzielnie dla samej radości z gry.

Dlaczego przestałem grać w D2 na BN...
      • Gość: KOPACZ rzeczywistość przysłania już nawet wirtualny świat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:30
        żal patrzeć jaką drogą to zmierza... świat wirtualny, który miał być odskocznią
        od szarej rzeczywistości już z nią zaczyna przegrywać... zamiast nagrody za
        inteligencję, spryt i godziny poświęcone grze, będzie porażka z lamerem, który
        to zwycięstwo sobie po prostu kupił... mam pytanie do tych, którzy handlują -
        jaką satysfakcję daje kupione zwycięstwo??? sony! co Ty robisz? po co? dla
        kogo? żałosne...
        • mowiak Re: rzeczywistość przysłania już nawet wirtualny 30.08.05, 13:55
          Tez gram w WOWa i dawno nie widzialem lepszej gry. Od jakiegos czasu stwierdzam
          ze prawdziwy swiat staje sie szary w porownaniu z wirtualnym.
        • Gość: MO Re: rzeczywistość przysłania już nawet wirtualny IP: *.mgt.pl / *.mgt.pl 30.08.05, 19:20
          A spróbuj qpić za normalną cenę (gierkową oczywiście) secik dragona +7+12+Luck.
          Powodzenia - jak są, to kosztują więcej niż zbierzesz przez całą grę. A poza
          tym, żeby to założyć, też musisz expa doładować (np. zbroja +7+12 wymaga 326
          siły - co nie jest rzeczą łatwą, bo z poziomu na poziom dostajesz mniej pktów za
          zabicie potworka (w tej chwili, na moim lvlu 83) - za Elite Yeti dostaję max.
          150 pktów. Żeby iść na coś większego, musisz mieć lepszą broń i lepszy secik
          itd. itp. Kółko się zamyka. Najprościej na aukcjach, qpujesz gotowy sprzęt i
          koniec (uwaga na zdublowane - mogą zniknąć). Spróbuj kiedyś zrobić sobie
          porządne CDA - masz jedną szansę na 3, że wypadnie ci CDA, a nie np. Chaos Bow.
          A żeby zblessować lub soulować secik, trzeba mieć czym (blessy, a zwłaszcza
          soule za rzadko wypadają, najprędzej chaosiki).
    • staruk Sam zarobiłem na sprzedaży itemów... 30.08.05, 11:06
      Grałem w Knight Online, za sprzedane przedmioty otrzymałem ok 600$ - może za
      postac jeszcze ok 150$ wpadnie. Jeżeli ktoś, kto zarabia ok 220k $ rocznie
      (kupiec) chce płacić za wirtualne przedmioty, to nie widze w tym nic złego.
      Pamiętajmy, że są gracze, którzy chcą przeżyć każdą przygodę wraz ze swoim
      pupilem i są tacy co chcą tylko wejść do gry raz na kilka dni i po prostu
      dobrze sie zabawić.

Ps. Handel przedmiotami utrudnia nam PayPal 9należy do ebay'a), który traktuje
      nas jak 3ci świat - nie możemy otrzymywać przelewu - możez tylko płacić
      krajom "rozwiniętym".

Ps2. Teraz gram w World of Warcraft, nie ma lepszego mmrpg.
    • Gość: FreakyMisfit Re: Rośnie handel przedmiotami z gier IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.08.05, 14:24
      Nie wierze, nikt z polskich politykow nie wpadl na to, zeby grajacym jakis
      podatek od wirtualnych towarow sypnac? Az dziw bierze...
      • Gość: Ździchu Re: Rośnie handel przedmiotami z gier IP: *.chello.pl 30.08.05, 19:38
        NIE MÓW TEGO GŁOŚNO!!!!
    • qrakki999 Re: Rośnie handel przedmiotami z gier 30.08.05, 15:35
      Hmm... w świetle tego artykułu z gazety.pl
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2891627.html
      kosmiczną zagadką jest czemu artykuł o handlu przedmiotami z gier pojawił się
      juz po raz drugi?

Pamiętam, że juz czytałem ten tekst jakiś miesiąc może dwa temy w GW:/

pzdr
      Q
      • Gość: grocz Re: Rośnie handel przedmiotami z gier IP: *.crowley.pl 30.08.05, 16:07
        WTS Vizan's Modified RCU (17.825 % bonus do Power Grid), cena 600.000.000 ISK

www.eve-online.com
    • Gość: igor Czy VAT od tych gadżetów jest też 22% i czy płaci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.05, 19:37
      się go w realu czy wirtualnymi pieniędzmi? A kasy fiskalne - może ktos uruchomi
      sklepik z wirtualnymi kasami ..
    • Gość: Cervezza z forum WoW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:19
      dla mnie handel itemami, postaciami najlepiej opisal gosc na forum Blizzarda - WoW.

"Kupowanie golda w WoW to jak udawanie orgazmu podczas masturbacji"

nic dodac nic ujac
      pozdro dla oszolomow nie potrafiacych zarobic samemu:))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka