Dodaj do ulubionych

Opera w ofensywie: za darmo i bez reklam

• Gość: rkm Re: Opera w ofensywie: za darmo i bez reklam IP: *.toya.net.pl 20.09.05, 12:12
      A ja tam wolalem z reklamami. One czasem byly bardzo pomocne. I teraz jakos tak glupio bez tego paska.
    • Gość: BuBu Opera jest boska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:21
      Opera jest najlepsza, FireFox niech sie schowa :-)
      • Gość: juhhuuu:)) Re: Opera jest boska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:29
        Całkowicie się zgadzam. Niech żyje Opera:))
    • Gość: sołtys Jedno pytanko - Czy można w Operze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 13:07
      oglądać transmisje nadawane na żywo w internecie ?
      • Gość: x Re: Jedno pytanko - Czy można w Operze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 13:36
        można skojarzyć odpowiednie protokoły i wiu...
        • rafikman Re: Jedno pytanko - Czy można w Operze... 20.09.05, 13:41
          ale w jaki sposób ? Jest gdzieś jakiś opis ?
          • Gość: adas Re: Jedno pytanko - Czy można w Operze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 13:47
            > ale w jaki sposób ? Jest gdzieś jakiś opis ?

A podaj na jakiej stronie nie działają to się wymyśli dlaczego.
            • rafikman Re: Jedno pytanko - Czy można w Operze... 20.09.05, 13:51
              Np. na itvp ale tez na innych gdy próbowałem (nie pamietam już adresów) to schemat zawsze był ten sam: uruchamiał się w małym oknie w przegladarce Windows Media Player (mam wersje 9.0) ale nic nie odtwarzał
              • adziura Re: Jedno pytanko - Czy można w Operze... 20.09.05, 13:53
                A zobacz tu:
                my.opera.com/polski/forums/topic.dml?id=896
                • rafikman Re: Jedno pytanko - Czy można w Operze... 20.09.05, 14:53
                  Mam zainstalowany Media Player Plug-in Dynamic Link Library, protokół mms ale to i tak nic nie daje...
          • Gość: jebnnij sie RTFM IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 22.09.05, 00:48
            google.com oraz opera.com
    • Gość: jahu 51 Re: Opera juz za free IP: 195.94.201.* 20.09.05, 15:42
      my.opera.com/community/promote/ - za free
    • Gość: xaliemorph Re: Opera w ofensywie: za darmo i bez reklam IP: *.icpnet.pl 20.09.05, 16:43
      Bardzo dobre posunięcie, ponieważ niektórych, których to namawiałem do użytkowania tego programu odstraszał ten baner, a tak już nic nie będzie im przeszkadzać. Opera jest IMO jedną z lepszych przeglądarek, a co do FireFox'a to jest on dziwnie wolny jak na funkcjonalność jaką oferuje (nie wygląda na rozbudowanego, a muli mimo tego). Na swych komputerach używam 2 przeglądarek z wyboru, albo Opera, albo minimalistyczny K-Meleon, albo z musu czasem IE bo jeszcze zdarzają się tacy co strony knocą (na szczęście już rzadziej niż kiedyś).
    • Gość: gość portalu Re: Opera w ofensywie: za darmo i bez reklam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.05, 16:50
      Mi reklamy w formie linków w Operze nie przeszkadzają, jeżeli są sensownie powiązane z kontekstem stron które przeglądam, mogą być nawet pomocne. Takie reklamy nie są uciążliwe ani natarczywe.
    • Gość: Maruti Re: Opera w ofensywie: za darmo i bez reklam IP: *.l4.c2.dsl.pol.co.uk 20.09.05, 18:12
      Ja mam operę od poltora roku. Cudo!!!

Tylko jakos dziewczyny nie moge przekonac, ze IE to shajt...
    • Gość: lama Re: Opera w ofensywie: za darmo i bez reklam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 19:42
      Opera nawet z reklamami jest CUDOWNA;
      używam monitor 14" i rozdzielczość 800x600 i pomimo reklamy u góry i tak można bardzo wygodnie oglądać strony, zresztą zawsze można przełączyć się w tryb (maksymalnie-)pełnoekranowy!
    • Gość: Dexter Zawsze IE IP: *.c205.msk.pl 20.09.05, 20:03
      Mój lekarz używa przeglądarki Opera i ciągle wyskakuje mu jakiś idiotyczny błąd
      na najważniejszym polskim portalu informacyjnym Onet.pl. Ja jednak pozostaję
      wierny tradycyjnemu Microsoft Internet Explorer'owi, który ma szereg bardzo
      skutecznych narzędzi, które zarówno zabezpieczają jak i pozwalają zaistnieć w
      świecie dzięki wtyczkom do ważniejszych instytucji i dzięki możliwości
      wyrażania opinii prawie zawsze bez logowania się pod hasłem.
      • Gość: jcdman Re:NIE Zawsze IE IP: *.chello.pl 20.09.05, 22:51
        Dexter to jest po prostu smieszne co ty napisales. Widze, ze tak ufasz IE jak swojemu lekarzowi. Po uno jaki mu blad wyskakuje? Po due Onet nie jest najwazniejszym portalem inforamcyjnym. Co to znaczy, ze " ma szereg bardzo
        > skutecznych narzędzi, które zarówno zabezpieczają jak i pozwalają zaistnieć w
        > świecie dzięki wtyczkom do ważniejszych instytucji i dzięki możliwości
        > wyrażania opinii prawie zawsze bez logowania się pod hasłem"?
        Widac, ze nawet nie sprobowales pobawic sie Opera i jej poustawiac do swoich potrzeb tylko poleciales na opini "zaufanego" lekarza. A sprawdzales moze ile masz spyware'u na kompie? Widze, ze jeszcze niektorym nieuswiadomionym potrzebne sa pomocne linki: www.operapl.net/nie/
      • Gość: x Re: Zawsze IE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:05
        Dexter, ty prowokatorze...
      • Gość: :) Re: Zawsze IE IP: 195.205.22.* 21.09.05, 10:31
        wyczuwam nutkę ironii? :))
    • Gość: SZCZEPANEK12 Firefox a Opera IP: *.chello.pl 20.09.05, 20:57
      Używam Firefox oraz Opera i muszę szczerze przyznać ,że każdy z tych produktów i
      bardzo odpowiada ale?
      Firefox - nadaje się moim zdaniem tylko dla zaawansowanych użytkowników , którzy
      mają pojęcie jak tą przeglądarke sobie przygotować stosują "rozszerzenia"
      Opera - swietna przeglądarka ale bardzo brakuje PRAWDZIWEGO Autouzupełnienia. Są
      w niej świetnie rozwiązane hasła ale brak autouzupełnienia czasami komplikuje prace.
      Słowem
      Rano używam Firefoxa wieczorem Opery i do tej pry nie zdecydował jeszcze , która
      jest lepsza.
      IE - do bani - śpi sobie spokojnie
    • tyminski.przemek Re: Opera w ofensywie: za darmo i bez reklam 21.09.05, 12:27
      a ja mialem swoja niecrackowana. po co crackowac cos co dziala i tak, tyle ze na gorze masz mikro baner tekstowy. a teraz po prostu on zniknal. bardzo dobry pomysl.
    • Gość: Andrju Reklamo wróć! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 21.09.05, 15:32
      Bez ciebie mam puste miejsce na ekranie i nie wiem co z tym zrobić.
      • Gość: janbar Re: Reklamo wróć! IP: 217.153.29.* 25.09.05, 05:46
        Powiekszyc okno przegladarki... ;)

Pozdrawiam,

janbar.:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka