polaki 26.09.05, 10:57 Czy znacie moze jakiś program który uniemozliwi wyświetlanie reklam przez przeglądarke!!chodzi mi o reklamy zamieszczone na portakach , stronach internetowych itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: Mam problem z Reklamami! 26.09.05, 11:01 odpowiedź znajdziesz w FAQ. A najlepszym rozwiązaniem jest zainstalowanie firefoxa +adblocka i pożegnanie się z IE. O tym tez znajdziesz w FAQ. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mam problem z Reklamami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 15:31 Adblock w firefoxie jest cudowny. Po prostu miodzio. Odpowiedz Link Zgłoś
blekot Re: Mam problem z Reklamami! 26.09.05, 16:17 z wpisu znac ze z opery uzywasz musisz poszukac bo patent na reklamy w operze tez jest chociaz w FF jest chyba latwiej to jest temat bumerang, ostatnio byl tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37&w=29272411 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Mam problem z Reklamami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:04 firewall kerio ściągnołem z www.instalki.pl jest bezpłatny po polsku i ma możliwośc blokowania reklam Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Mam problem z Reklamami! 26.09.05, 22:56 blokowanie reklam w Operze: nontroppo.org/wiki/BlokowanieReklam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=15679891&a=23598279 a co do kerio to po 30 dniach przechodzi do wersji 'okrojonej' i nie blokuje już reklam, popupów itepe. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablito popupy w komunikatorze Tlen IP: 212.244.29.* 28.09.05, 17:14 czy jest szansa na usunięcie tego tałatajstwa? strasznie mnie wkurzaja otwierajace się okienka (które bardzo trudno zamknąć, bo nie reaguja na "zamkinj"). ma ktoś coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: popupy w komunikatorze Tlen IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.09.05, 10:11 www.ogloszenia.rzeszow.pl/bk2/Files/bk2.tpl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablito Re: popupy w komunikatorze Tlen - do T-800 IP: 212.244.29.* 30.09.05, 11:26 dzieki t-800. tylko jest maly problem, co z tym zrobić :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: popupy w komunikatorze Tlen - do T-800 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 30.09.05, 11:42 Wgraj do katalogu Plugins, a w opcjach uaktywnij wtyczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablito Re: popupy w komunikatorze Tlen - do T-800 IP: 212.244.29.* 30.09.05, 12:09 :), thx Odpowiedz Link Zgłoś
kell99 Re: Mam problem z Reklamami! 29.09.05, 02:56 to ja sie podepne. akurat pierwsza wersja (0.0.1 ;) czytnika forum juz jest prawie gotowa. bedzie mozna: - sciagnac na raz wieksza ilosc watkow i przegladac w formie podobnej do czytnika grup dyskusyjnych, - tworzyc liste ulubionych forow i ulubionych watkow, - sledzic ktore posty zostaly juz przeczytane, ktore sa nowe, - ogladac tylko wlasne wypowiedzi, wyszukiwac wg slowa kluczowego, - w przyszlosci odpowiadanie bezposrednio z czytnika (o ile nie znajde ciekawszej rzeczy do roboty i przekonam sie, ze ten program to nie bedzie spamerskie narzedzie)... wystarczy dodac ikonki i menu i pierwsza wersja alpha juz prawie gotowa: kelof.no-ip.org/gwc.png Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Mam problem z Reklamami! 30.09.05, 11:11 czytalam niedawno taki artykul o blokowaniu reklam... zadne odkrycie, ale nie mpomyslalam o tym wczesniej: dzieki reklamom mamy net za darmo, bo portale zyja za kase z reklam, a my powinnismy;)) je ogladac jesli wszyscy poblokuja pop-upy, potem banery reklamowe itd i okaze sie, ze reklam nikt nie oglada, to przestana je zamieszczac; tylko ze wtedy coraz wiecej stron bedzie sie robilo platnych... ale ja i tak mam firefoxa i blokade;) Pauli -- Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - z wyjątkiem pokusy. Odpowiedz Link Zgłoś
kell99 Re: Mam problem z Reklamami! 30.09.05, 14:50 > dzieki reklamom mamy net za darmo, bo portale zyja za kase z reklam, a my > powinnismy;)) je ogladac tak jest w teorii. nic nie stoi na przeszkodzie, by caly serwis byl platny. tylko pomysl, czy ludzie beda w stanie za to placic. pamietam mare serwisow ktore sie "sprywatyzowaly", bylo miesiac narzekania, a po pol roku juz nikt o nich nie pamietal. nie ma sprawy, niech zrobia platna wyborcza. wg mnie, grupy dyskusyjne dostepne przez czytnik newsow sa duzo wygodniejsze od malo wygodnego dostepu przez www. podobnie jak nie moge zrozumiec po co sie meczyc z jakimis javowymi chatami, skoro jest irc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Largo 10 <a href="http://porady.start7.pl/firefox/adblock" target="_blank"& IP: *.proxy.astra-net.com 05.10.05, 05:01 Jak zablokować wyświetlanie większości reklam w sieci? Czy to jest możliwe? porady.start7.pl/firefox/adblock Odpowiedz Link Zgłoś