Gość: Darek IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 15:43 Chcialbym kupic sobie nagrywarke? czy moze mi ktos doradzic jaka? nie znam sie kompletnie na tym, chcialbym aby byla szybka, co myslicie o kupowaniu na aukcjach w necie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nnn Re: Nagrywarka-jaką polecacie?? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 24.09.02, 18:34 Połowa sprzedawanych na świecie to nagrywarki LG , polecam LG i musi mieć tryb nagrywania ~[Tao Draw]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unlock@gazeta.pl Re: Nagrywarka-jaką polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.02, 00:19 Mam od jekiegoś czsu TEAC 40/12/48 i jestem bardzo zadowolony. Wypalam nią trochę przy użyciu Nero i jezcze nic nie zawiodło.Podobno są one mało awaryjne w przeciwieństwie do tańszych nagrywarek innych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabluszko Re: Nagrywarka-jaką polecacie?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 21:03 Tylko i wylącznie TEAC - najlepsza i niezawodna - opcja burnproof załatwia wszystkie problemy . do tego soft - NERO Odpowiedz Link Zgłoś