seliwia 14.11.05, 20:32 bardzo prosze o pomoc chodzi mi o to czy jest jakas szansa odzyskac historie ze stron odwiedzanych w inetrnecie jesli ktos ja wyczyscil? to dla mnie wazne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: jak odzyskac historie 14.11.05, 21:21 możesz odczytać odwiedzane strony za pomoca winspy. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: jak odzyskac historie 14.11.05, 21:24 > możesz odczytać odwiedzane strony za pomoca winspy. super winspy, sorry. skasowanie histroii nie kasuje historii odwiedzanych stron zapisanych w pliku index.dat. Oprócz wspomnianego wyżej programu są napewno jeszcze jakieś inne, które odczytują index.dat pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: jak odzyskac historie 14.11.05, 21:25 znowu ja ;P ale te sposoby nie pomoga Ci 'odzyskac historii'. sądze jednak że nie o to Ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
seliwia Re: jak odzyskac historie 14.11.05, 22:09 dziekuje bardzo za pomoc po dlugich i ciezkich meczarniach poradzilam sobie sama i niestety znalazlam to czego szukalam...:-( bo nawet nie wiem o jakim programie mowisz:-) dziekuje za zainteresowanie i dobre checi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
drops22 Re: jak odzyskac historie 04.12.05, 12:25 seliwia napisała: > dziekuje bardzo za pomoc > po dlugich i ciezkich meczarniach poradzilam sobie sama i niestety znalazlam to > > czego szukalam...:-( > bo nawet nie wiem o jakim programie mowisz:-) > dziekuje za zainteresowanie i dobre checi a jak do tego doszłaś? > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś