gmx3 19.11.05, 14:57 czy moze być słuchawka Bluetoth od komórki mam Bluetotha w laptopie i czsami to bym pogadał, zle te kable ?? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin_ktos Re: Skype... i słuchawki Bluetoth IP: *.pronet.lublin.pl 19.11.05, 15:25 Moja (Nokia HDW-2) działała. Tak sobie, ale działała. Odpowiedz Link Zgłoś
gmx3 Re: Skype... i słuchawki Bluetoth 19.11.05, 15:29 mam Motorolle HBC coś tam.... czyli co - zparować słuchawkę z laptopem i ....? MD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: Skype... i słuchawki Bluetoth IP: *.aster.pl 19.11.05, 18:25 Jak znaleźć bezpieczne kontakty na GG? Wśród moich znajomych niewiele ma GG lub Skype. GG mam zainstalowane od niedawna, bardzo mnie kręci takie gadanie. Pytam o bezpieczne a nie jakieś pedofile itp. Jestem osobą dojrzałą i mam dość wolnego czasu na wieczorne gadanie o wszystkim. Interesuje się dobrym filmem, jestem dość romantyczna (pasjami czytam Harlequiny), ale też realistka. Interesuję się też komputerami a raczej programami użytkowymi jak Foto Tool i tp. Odpowiedz Link Zgłoś