october.rust 02.12.05, 20:50 Hej Jak można ustawić Firefoxa aby po rozwinięciu listy odwiedzanych stron (w pasku gdzie wpisujemy adresy WWW), na samej górze były adresy najczęściej odwiedzane. (tak jest w IE). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: Firefox ostatnio odwiedzone strony IP: *.246.jawnet.pl 04.12.05, 19:02 ja to mam a nic niezmienialem w ustawienich Odpowiedz Link Zgłoś
bigstrand Re: Firefox ostatnio odwiedzone strony 05.12.05, 10:37 no wlasnie -tez sie chetnie dowiem. Kiedys juz walczylem z tym tematem i nawet padlo pytanie na forum ale nikt nie znal odpowiedzi U mnie jest alfabetycznie Odpowiedz Link Zgłoś
blekot Re: Firefox ostatnio odwiedzone strony 05.12.05, 15:25 bigstrand napisał: > no wlasnie -tez sie chetnie dowiem. Kiedys juz walczylem z tym tematem i nawet > padlo pytanie na forum ale nikt nie znal odpowiedzi imho: nie da się tego zmienić /póki co/ > U mnie jest alfabetycznie a u mnie ostatio odzwiedzone :) Odpowiedz Link Zgłoś
bigstrand Re: Firefox ostatnio odwiedzone strony 05.12.05, 15:53 blekot napisał: > bigstrand napisał: > > > no wlasnie -tez sie chetnie dowiem. Kiedys juz walczylem z tym tematem i > nawet > > padlo pytanie na forum ale nikt nie znal odpowiedzi > > imho: nie da się tego zmienić /póki co/ > > > U mnie jest alfabetycznie > > a u mnie ostatio odzwiedzone :) czyli, jak cie dobrze zrozumialem jest to losowe? na kogo wypadnie na tego bec? Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: Firefox ostatnio odwiedzone strony 05.12.05, 11:30 Jednym ze sposobów jest ręczne wpisanie tego adresu w pasku adresu. Poza tym do zapisywania ulubionych stron służą zakałdki ktorych nie ma Internet Explorer. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Firefox ostatnio odwiedzone strony 05.12.05, 11:35 Poza tym do > zapisywania ulubionych stron służą zakałdki ktorych nie ma Internet Explorer. > ale są Ulubione... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: Firefox ostatnio odwiedzone strony 05.12.05, 12:02 Ale w ulubionych nie możesz segregować tematycznie ulubionych stron, a w Firefoxie czy Operze możesz :) Odpowiedz Link Zgłoś