ansad3 26.01.06, 17:11 Sadzę, że jest to tekst sponsorowany przez jakąś dużą kompanię telekomunikacyjną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: phiii Re: Skype zagrożeniem dla bezpieczeństwa? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.01.06, 17:40 Ale odkrycie!!! Nie wiem nawet po co to ktos napisał?? a co z tlenem, gg, wpkontakt i inne komunikatory. To jest wręcz ozcywiste!! ze mozna kozystac z portow ktorych uzywają te programy! Oczywiste jest to ze jak instalujemy nową aplikacje nakomputerze która wykozystuje połączenie internetowe musimy jej otworzyc port w firewallu, pozniej wystarczy odpowiednio spreparowac trojanka aby z tego portu kozystał. to jest zande odkrycie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MleKoLaborant Re: Skype zagrożeniem dla bezpieczeństwa TP itp. IP: *.in-addr.btopenworld.com 26.01.06, 17:58 Tez tak uwazam.Skype zabiera co raz wiecej kasy wielkim korporacjom telekomunikacyjnym. Nie ma mowy, zeby sie na to grzecznie godzily. Beda chcialy zniszczyc Skype'a wszystkimi mozliwymi sposobami. Odpowiedz Link Zgłoś
sebastiannos Hehehehe 26.01.06, 18:19 Ej jak zacznie ktoś szalec po kompie to poprostu odłaczam kabel?????? W najgorszym wypadku formacik:):):) I namierzamy kolesia potem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LastBoyScout Re: Skype zagrożeniem dla bezpieczeństwa? IP: *.dyn.optonline.net 26.01.06, 18:36 To tutaj sa jakies teksty niesponsorowane? Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszrogalski Re: Skype zagrożeniem dla bezpieczeństwa? 26.01.06, 18:39 Na to wygląda... Ciekawe - TePSA, czy któraś z "kumurek"? Ja obstawiam tę pierwszą... :D Odpowiedz Link Zgłoś
user0001 Re: Skype zagrożeniem dla bezpieczeństwa? 26.01.06, 18:51 Też obstawiam na TelePSA. Skype jest sposobem tanie dzwonienie z domu, a nie na ulicy. Swoją drogą, ciekawe kiedy gigant zacznie spowalniać transfer na portach wykorzystywanych przez skype... Odpowiedz Link Zgłoś
bambukos Re: Skype zagrożeniem dla bezpieczeństwa? 15.02.06, 14:59 tomaszrogalski napisał: > Na to wygląda... Ciekawe - TePSA, czy któraś z "kumurek"? Ja obstawiam tę > pierwszą... :D Mówisz, że nasza polska Tepsa namówiła na artykuł sponsorowany profesora z Cambridge? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Historyk Skype zagrożeniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 20:17 Pierwszym bodaj zagrożeniem dla bezpieczeństwa stał się kamień rzucany przez pierwotnych (przodków jak się okazuje tylko niektórych z nas). Potem była włócznia, łuk, karabin az nastała era największych zagrożeń dla bezpieczeństwa: pismo, druk, telegraf, telefon, radio a w końcu komputer i internet. PS. Pieski szczekają karawana jedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Skype zagrożeniem dla bezpieczeństwa? IP: *.dhcp.stls.mo.charter.com 27.01.06, 05:00 Tam gdzie ma byc bezpieczenstwo tam nie ma zainstalowanego skype'a. Po za tym, absolutnie nie potrafię zrozumieć czym skype rozni sie od innych programow, ktore komunikuja sie z otoczeniem i musza miec otwarty port na firewall'u. Dokladnie niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haker Re: Skype zagrożeniem dla bezpieczeństwa? IP: *.wns.uni.wroc.pl 27.01.06, 12:11 a ja jestem patriota i od dziasiaj bede wydawac komendy zombie tylko przez GG - niech zyje teraz polska !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mini75 Re: Skype zagrożeniem dla bezpieczeństwa? 15.02.06, 12:40 ja tam trzymam sie iptanifon i jeszcze polecam innym;_) Odpowiedz Link Zgłoś
trevik Re: Skype zagrożeniem dla bezpieczeństwa? 15.02.06, 13:35 To moze od razu napisac, ze internet jest zagrozeniem bezpieczenstwa? Odpowiedz Link Zgłoś