kazeloth 26.01.06, 17:34 Siostra właśnie czeka na czacie, a ja wszystko schrzaniłem, muszę jej wysłać filmik ok 100mgb a na soulseek'u nie możemy się znaleść. Pomóżta bracia rodacy bo zejde. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: user Re: Błagam, jaki najlepszy program p2p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 01:23 Przez pół godziny chciałeś przesłaś 100MB? Hmm... fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: Błagam, jaki najlepszy program p2p 27.01.06, 03:52 emule :) jest dobre ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazeloth Powiedz mi jak się znaleść? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:13 Na soulseeku nie mogłem znaleść siosty, chodzi mi o to żeby znaleść kogoś kogo się chce znaleść. Jak się połączyć pomiędzy 2 kompami bo żaden czat tego nie obsługuje, muszę ściągać filmiki od siory dla mamy (wnuczka) a narazie robimy to (płyta w koperte i w skrzynkę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yasny Re: Powiedz mi jak się znaleść? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 10:55 DC++ to jest to chyba czego potrzebujesz. Trzeba się tylko połączyć do tego samego serwera lub żeby były podlinkowane do siebie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi A może tak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 10:56 www.yousendit.com/ Odpowiedz Link Zgłoś