mtq 16.12.02, 17:02 Witam, Przeglądając statystyki swojej strony www, natknąłem się na dziwne hosty moich gości: jeden to panzer a drugi cos-tam.arpa!!! Czy jest jakieś wytłumaczenie? Ktoś to zna? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: merien Re: panzer arpa... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 20:49 moze jest takie wytlumaczenie: na poczatku eksperymentalnie dwoch agentow wojskowych polaczylo sie przez siec nazywajac ja Arpanet i tak powstal Internet. A moze teraz polaczyli sie przez czolgi i tak powstal Panzernet. Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: panzer arpa... 17.12.02, 17:33 Może :-)) Ale całkiem to ciekawe, nie? jeszcze znalazłem *.int :-)) np. www.nato.int Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merien Re: panzer arpa... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 16:42 czemu akurat twoj serwer to nie wiem domyslam sie ze moga tworzyc nowy Internet II bo wkrotce zabraknie liczb w adresie IP i bedzie koniec Internetu, byc moze twoj serwer stal sie przedmiortem badan w nowym projekcie mozesz czuc sie wrozniony. a moze znajdziesz wsrod adresow jeszcze binladen.com :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merien Re: panzer arpa... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 16:49 o czym jest twoja strona o wriusie Ebola? czy o jakiejs innej broni Odpowiedz Link Zgłoś