pustynnaburza 08.04.06, 23:44 wiem wiem nielegalne, ale czy da sie wejść w gg mojej siostry? szuka jej rodzina, możliwe iz jest u kolezanki niedaleko mnie a nr tel byłby na gg pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktos Re: Błagam pomocy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 03:04 jesli to takie pilne, zwróc sie do policji , ale najpierw pomysl, jak czułabys sie gdyby ktos włamał Ci sie na gg? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
r0ger Re: Błagam pomocy !!! 09.04.06, 08:12 pustynnaburza napisała: > wiem wiem nielegalne, ale czy da sie wejść w gg mojej siostry? szuka jej > rodzina, możliwe iz jest u kolezanki niedaleko mnie a nr tel byłby na gg > pomocy Teraz już prawdopodobnie nieaktualne, więc zapamiętaj na przyszłość: a - jeżeli niedaleko ciebie, to szybciej byś tam poszedł(poszła) b - nr. telefonu "siostry" jest nikomu nieznany, a jedynie zapisany w GG!? c - taki kit możesz wciskać na innych forach Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Błagam pomocy !!! 09.04.06, 10:47 nie, na gg siostry jest numer do kolezanki;)))) btw, laska jest zdesperowana, zaby sie wlamac, bo watek jest na ilus forach.... ciekawe, czy ktos jej uwierzyl i pomogl:) Pauli -- bywam na Łysej Górze Odpowiedz Link Zgłoś
pustynnaburza Re: Błagam pomocy !!! 11.04.06, 01:01 chodziło o to, z enr tej kolezanki byl na gg, nr tel moja siora wylonczyla a do mnie wydzwaniaja ze ja wcielo, dlatego zapyatalam czy jest mozliwosc wejscia na gg.. ja nie wiedzialam gdzie jej szukac ona mi sie nie tlumaczy, a na gg weszla jej druga siora i znalazla nr tej kolezanki, nie wiem czemu myslicie ze kit???? i nie na kilku forach ...ej ludzie ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotoś Re: Błagam pomocy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 11:44 cwaniak.exe znajdziesz to w necie jak i kilka innych programików Odpowiedz Link Zgłoś