Dodaj do ulubionych

Orange bliżej Wirtualnej Polski

01.08.06, 23:18
Zamiast kupować jakieś tam dziwne portale TP niech lepiej zainwestuje w nowe i
atrakcyjne usługi telekomunikacyjne. Portale to tak naprawdę kwiatek do
kożucha dla operatora.
Obserwuj wątek
    • mlody-inwestor Smieszny jests 02.08.06, 05:34
      Ty
      • frant3 Re: Smieszny jests 02.08.06, 07:54
        Nazwa "wp.pl" nie jest ładna i dla internauty, który pierwszy raz odwiedza ten portal trudna do zapamiętania (na początku myliłem ich nazwę).
        Natomiast "Orange" brzmi pięknie i od pierwszego wejrzenia pozostaje w głowie.

--
        Frant - humor, satyra, krytyka
        • Gość: internauta To ktoś jeszcze odwiedza WP ? IP: *.c27.msk.pl 02.08.06, 08:04
          W kręgu moich znajomych nie spotkałem nikogo, kto by odwiedzał Wirtualną
          Polskę. Przeważnie każdy ogląda Onet, Interię albo Gazetę. A już takiego, kto
          miałby WP ustawione, jako stronę startową, nie spotkałem nigdy...
          • frant3 Re: To ktoś jeszcze odwiedza WP ? 02.08.06, 09:15
            Ja odwiedzam WP. Mogę polecić dział Media.
            Najcześciej odwiedzam portal gazeta.pl, głównie ze względu na liberalne Forum. Często odwiedzam też Interię, ponieważ mogę posłuchać tam teledysków.
            Prowadzę stronę internetową, więc korzystam jeszcze ze stron tj.: "Nasz dziennik", tvp.pl, radio.com.pl/iar, "Życie Warszawy", onet.pl, wirtualnemedia.pl i innych.

--
          • Gość: :P Re: To ktoś jeszcze odwiedza WP ? IP: 213.17.131.* 02.08.06, 12:42
            Znam osobiscie dwie osoby ktore maja ustawione WP.pl jako strone startowa.
        • Gość: witek Re: Smieszny jests IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 09:47
          a oranż.pl ?
          • frant3 Re: Smieszny jests 02.08.06, 09:59
            Może być jako alias dla patryjotów.

--
    • mlody-inwestor Smieszny jestes 02.08.06, 05:39
      Ty jestes smieszny sadzac iz portale internetowe to "kwiatek do kożucha" - w dzisiejszych czasach to one sa glowna sila napendowa reklamy tych wielkich firm.

TPSA juz w nic nigdy nie zainwestuje, nie ma juz Polskiej Telekomunikacji teraz rzadza nami Francuzi (France Telecom) - i to zarowno na polu telefonii komorkowej (Orange) jak i stacjonarnej (TPSA)

> Zamiast kupować jakieś tam dziwne portale TP niech lepiej zainwestuje w nowe i
      > atrakcyjne usługi telekomunikacyjne. Portale to tak naprawdę kwiatek do
      > kożucha dla operatora.
      • Gość: pacal Pan Szymański myśli zbyt racjonalnie i logicznie IP: *.bg.am.poznan.pl 02.08.06, 12:56
        Albo zbyt wycinkowo - France Telecom interesuje tylko siła marek France Telecom
        i Orange.

Andrzej Szymański, analityk DM BZWBK: - Wirtualna Polska to bardzo silna marka.
        Nie wyobrażam sobie, by TP SA z niej zrezygnowała.

Jeśli z Idei, w której promocję wpompowali miliardy potrafili zrezygnować, to co
        tam dla nich WP...
    • Gość: Pan WP to wulgarny śmieć dla plebsu IP: *.crowley.pl 02.08.06, 07:01
      nic ponad to
      • Gość: marky Re: WP to wulgarny śmieć dla plebsu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 08:24
        portale to smieci dla leniwego plebsu a wp nie jest wyjatkiem...
        • megasceptyk Re: WP to wulgarny śmieć dla plebsu 02.08.06, 09:39
          Zgadza się, jeszcze BBC trzyma jako taki poziom. W Polsce to śmieciogazety i śmiecioportale dla intelektualnych niży. trzeba się nieźle naszukać aby trafić na coś nieżałosnego.
    • Gość: qsc Ja nie korzystam z WP IP: *.nat.student.pw.edu.pl 02.08.06, 07:55
      i jakoś daję sobie radę :-). Są inne miejsca w Internecie, a ja nie mam zamiaru dawać zarabiać pieprzonemu monopoliście.
      • Gość: telelepper a ja nie korzystam z TPSA IP: *.jjs.pl 02.08.06, 08:09
        to był absurd. Teraz mam VOIP i płacę 10% poprzednich rachunków!
    • Gość: ptok Re: Orange bliżej Wirtualnej Polski IP: *.chello.pl 02.08.06, 08:23
      Że niby "wirtualna" jest popularniejsza od interii?? BZDURA. Wirtualnej polski
      prawie nikt nie odwiedza. Robią to jedynie w sposób niezamierzony użytkownicy
      neostrady. Po prostu ,przy każdym niedokładnym wpisaniu adresu (chociażby bez
      wpisania "www") są przenoszeni na stronę wyszukiwarki wirtualnej polski. Nawet
      zajął się tym już odpowiedni urząd i telefranca została zobowiązana do zmiany w
      aplikacji neostrady. Zwiększali sobie w ten sposób ilość odwiedzających ich
      stronę, a to wiadomo wiąże się z wpływami z reklam.
      • woodo73 Re: Orange bliżej Wirtualnej Polski 02.08.06, 09:44
        Taaa ptok nie wiesz to niegadaj staty
        WP 8 500 000 real user
        Interia 6 900 000 real user

P
        • Gość: ptok Re: Orange bliżej Wirtualnej Polski IP: *.chello.pl 02.08.06, 11:50
          Mówisz o tej nabazgaranej w artykule statystyce? Toż Ci tłumaczę skąd się
          bierze. Czy zrozumiałeś, czy tylko przeczytałeś. Papier wszystko przyjmie.
        • Gość: ptok Re: Orange bliżej Wirtualnej Polski IP: *.chello.pl 02.08.06, 12:28
          Chcesz to poczytaj.
          www.internetstandard.pl/news/93859.html
    • Gość: afromaniak Re: Orange bliżej Wirtualnej Polski IP: 80.50.201.* 02.08.06, 09:07
      idea tez byl silna marka...
    • Gość: lolo Re: Orange bliżej Wirtualnej Polski IP: *.dwtele.pl 02.08.06, 09:52
      A może "walsięnartyj.pl"...
      Kolejny krok do ometkowania wszystkiego gó..anym, pomarańczowym prostokątem.
      France telecom to najwększy syfilis branży w europie.
      Daliśmy ostro ciała oddając się w rence tych francuzików.

Berety z pomponem!
    • waldik13 Re: Orange bliżej Wirtualnej Polski 02.08.06, 10:39
      najlepiej niech się te za.......... francuziki wynoszą z Polski.
    • giuseppe53 Pieniądze które wyparują nie będą wirtualne - 02.08.06, 12:22
      niestety! Kolejny przekręt żabojadów i ich polskich fagasów.
    • Gość: konikoni Wpiszesz wp.pl i przekieruje cie na orange IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 13:23
      i to cała filozofia , oba adresy beda istniec tylko sieruja internaute do
      jednego serwera.
      Co sie jeszcze zmieni pewnie logo z niebieskiego na pomaracz.
      Tresc pewnie bedzie taka sama.

ps. ja sie smieje z osob ktore ustawiaja jakas strone startowa, swiadczy to o
      ich pewnym ograniczeniu
    • Gość: Dare Re: Orange bliżej Wirtualnej Polski IP: *.um.rudaslaska.pl / *.um.ruda-sl.pl 02.08.06, 13:35
      I zaś żabojady wydoją kasę z TP za używanie nazwy orange.
      Sam pomysł wydaje sie dobry - ale jak zwykle jak to w polsce bywa wydoją dalej
      tp sa - a inwestycje to na później - najpierw trza odzyskać kasę za którą
      kupiono tp sa.
    • Gość: Aleś Ile? IP: *.pl / 80.51.191.* 02.08.06, 13:37
      Ile będzie musiała Telekomunikacja Polska rocznie płacić France Telekom za ten
      zaszczyt? Procent od obrotu? A może stała opłatę, np. 20 mln euro...
      • Gość: Aleś Uczta sie byznesu IP: *.pl / 80.51.191.* 02.08.06, 13:48
        TP SA nadal w pakietach sprzedaje sprzęt wiodących francuskich firm Sagem i
        Thomson...
    • Gość: artur Będzie okazja aby wysłać do Francji tutułem licenc IP: *.crowley.pl 02.08.06, 14:16
      ji parę zlotych
      A
    • Gość: johny john johny Re: Orange bliżej Wirtualnej Polski IP: *.sulechow.net 02.08.06, 14:57
      A ja jestem ciekawy, jak w tych badaniach wyszło im 10,3 czy też 9,5
      użytkownika na miesiąc. W jaki sposób 0,3 użytkownika może wchodzić na portal?
      Przecież to tyle co głowa, kawałek klatki i jedna ręka. Taki organizm nie może
      żyć, a tym bardziej wchodzić na portal. Już rozumiem 0,7 użytkownika - to np.
      człowiek po amputacji nóg. Ale 0,3...?! No, ale swoją drogą czuję się
      zaszczycony, iż jestem w tym honorowym gronie 10 z hakiem użytkowników
      wchodzących na google'a :) To ciekawe, bo taka dobra wyszukiwarka, a tak mało
      użytkowników...
    • Gość: eroman Re: Orange bliżej Wirtualnej Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 16:10
      dobrze, że moja sieć, Era nie ma żadnych powiązań z tym monopolistą TP.
    • Gość: Ciulik Żabojady tylko w minecie są dobrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 21:39
      liżą co podejdzie i kto da sie liznąć.
    • szarobury Re: Orange bliżej Wirtualnej Polski 03.08.06, 12:49
      Odkąd TP wykupiła WP, portal zszedł na psy. Niby to pojemniejsze konta pocztowe
      często się zawieszają, powszednią praktyką jest gubienie załączników. Niech już
      zmienią tę nazwę, swego czasu wp była moim ulubionym portalem, żal patrzeć co
      tepsa zrobiła z dobrą marką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka