Dodaj do ulubionych

Bezprzewodowy Internet

16.05.07, 15:02
bede zmieniac na bezprzewodowy, ale nie moge sie zdecydowac:) czy iplus, czy
blueconnect, czy orange. Bede wdzieczna za kazda podpowiedz:))
Obserwuj wątek
    • Gość: bob Re: Bezprzewodowy Internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 11:47
      ja bym wziął w orange. Wydaje mi sie że mają najlepszy zasięg no i ten net
      jakoś w miare chodzi, do przeglądania stron, poczty wystarczy. Dokładnie nie
      wiem ale mają jakąś promocje że internet za 30zł tylko nie pamiętam na ile
      czasu, najlepiej sprawdz sobie na orange.pl
    • Gość: alladyn Re: Bezprzewodowy Internet IP: *.acn.waw.pl 17.05.07, 13:26
      Uważaj, surfowanie i poczta działają OK, ale z VoIP'em są pewne problemy
      (bardzo asymetryczne łącza).
      • Gość: Zaciekawiony Re: Bezprzewodowy Internet IP: *.acn.waw.pl 17.05.07, 13:55
        > (bardzo asymetryczne łącza).

Tzn? Łącze albo jest asymetryczne albo nie. Ani bardziej ani mniej.
        • p.m Re: Bezprzewodowy Internet 18.05.07, 09:48
          Może być bardzo asymetryczne.
          Bo jak nazwać jeśli ktoś ma łącze down/upload 2MBit/1MBit a ktoś inny 4MBit/128kBit..
          Pierwsze jest mnie asymetryczne od drugiego
          • Gość: Kriss Re: Bezprzewodowy Internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 10:47
            Obydwa sa asymetryczne z tym, ze maja rozne parametry. To tak jak np z
            ciezarowkami. Jedna mniejsza a druga wieksza - ale to nie znaczy, ze ta druga
            jest bardziej ciezarowa.
    • kirki Re: Bezprzewodowy Internet 17.05.07, 13:32
      blueconnect - era ma najlepsze pokrycie kraju. mają teraz promocję - można
      wziąć na próbę na miesięc i zrezygnować - ja tak wzięłam, i zostanę. myślałam,
      że zaraz oddam, bo u mnie w domu to komórka słabo łapie, ale internet chodzi w
      porządku - chyba modemy mają lepsze anteny.
      na moje potrzeby wystarcza - poczta i przeglądanie internetu
      • Gość: kostek Re: Bezprzewodowy Internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:21
        to już wole ten łorynż bo przez pierwsze 4 miesiące płace 30zł i dostaje za
        złotówke niezłą karte modemową także z zasięgiem nie powinno byc problemów
      • sq510 A który z operatorów na kartę ma najtańszy 30.05.07, 19:33
        mam zamiar korzystać z netu u siebie na wsi gdzie jest dobry zasięg Plus
        gsm,chciałbym narazie nie podpisywać umów tyklo wykorzystać kartę np.Play lub
        Simplus do internetu,do przgladania stron i poczty,pózniej gdyby to spraedziło
        to bym podpisał umowę,czy ktoś z Was korzystał z netu w Play i czy jest to duży
        wydatek przy korzystaniu 1-2 godziny dziennie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka