a-alinka 16.05.07, 15:02 bede zmieniac na bezprzewodowy, ale nie moge sie zdecydowac:) czy iplus, czy blueconnect, czy orange. Bede wdzieczna za kazda podpowiedz:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bob Re: Bezprzewodowy Internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 11:47 ja bym wziął w orange. Wydaje mi sie że mają najlepszy zasięg no i ten net jakoś w miare chodzi, do przeglądania stron, poczty wystarczy. Dokładnie nie wiem ale mają jakąś promocje że internet za 30zł tylko nie pamiętam na ile czasu, najlepiej sprawdz sobie na orange.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alladyn Re: Bezprzewodowy Internet IP: *.acn.waw.pl 17.05.07, 13:26 Uważaj, surfowanie i poczta działają OK, ale z VoIP'em są pewne problemy (bardzo asymetryczne łącza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaciekawiony Re: Bezprzewodowy Internet IP: *.acn.waw.pl 17.05.07, 13:55 > (bardzo asymetryczne łącza). Tzn? Łącze albo jest asymetryczne albo nie. Ani bardziej ani mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
p.m Re: Bezprzewodowy Internet 18.05.07, 09:48 Może być bardzo asymetryczne. Bo jak nazwać jeśli ktoś ma łącze down/upload 2MBit/1MBit a ktoś inny 4MBit/128kBit.. Pierwsze jest mnie asymetryczne od drugiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss Re: Bezprzewodowy Internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 10:47 Obydwa sa asymetryczne z tym, ze maja rozne parametry. To tak jak np z ciezarowkami. Jedna mniejsza a druga wieksza - ale to nie znaczy, ze ta druga jest bardziej ciezarowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kirki Re: Bezprzewodowy Internet 17.05.07, 13:32 blueconnect - era ma najlepsze pokrycie kraju. mają teraz promocję - można wziąć na próbę na miesięc i zrezygnować - ja tak wzięłam, i zostanę. myślałam, że zaraz oddam, bo u mnie w domu to komórka słabo łapie, ale internet chodzi w porządku - chyba modemy mają lepsze anteny. na moje potrzeby wystarcza - poczta i przeglądanie internetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostek Re: Bezprzewodowy Internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:21 to już wole ten łorynż bo przez pierwsze 4 miesiące płace 30zł i dostaje za złotówke niezłą karte modemową także z zasięgiem nie powinno byc problemów Odpowiedz Link Zgłoś
sq510 A który z operatorów na kartę ma najtańszy 30.05.07, 19:33 mam zamiar korzystać z netu u siebie na wsi gdzie jest dobry zasięg Plus gsm,chciałbym narazie nie podpisywać umów tyklo wykorzystać kartę np.Play lub Simplus do internetu,do przgladania stron i poczty,pózniej gdyby to spraedziło to bym podpisał umowę,czy ktoś z Was korzystał z netu w Play i czy jest to duży wydatek przy korzystaniu 1-2 godziny dziennie? Odpowiedz Link Zgłoś