arachne007 09.11.07, 16:59 Czy ktoś może mi wyjaśnić w jaki sposób ściąga sie z sieci torrent??? Jestem nowicjuszem w tej kwestii i proszę o jakiś mini poradnik:D Chciałbym też wiedzieć która sieć jest lepsza - torrent,eDonkey/kad, czy Gnutella??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarykot Re: Sieć torrent - Pytanie:) 09.11.07, 18:49 > Czy ktoś może mi wyjaśnić w jaki sposób ściąga sie z sieci torrent??? Jestem > nowicjuszem w tej kwestii i proszę o jakiś mini poradnik:D www.forum.eprogramy.net/Jak-cigac-pliki-poprzez-protokol-Torrent-t19.htmlproszszsz > Chciałbym też > wiedzieć która sieć jest lepsza - torrent,eDonkey/kad, czy Gnutella??? Gdyby jedna była lepsza od innych, to tych innych nikt by nie używał, czyż nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Poprawny link 09.11.07, 18:49 www.forum.eprogramy.net/Jak-cigac-pliki-poprzez-protokol-Torrent-t19.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuluck1 Re: Sieć torrent - Pytanie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 23:03 Z pewnością qTorrent jest najlepszym programem do wymiany plików p2p serdecznie go polecam. a co do wymiany plików / jak co działa itd to zbyt duzo do opisu jesli byś chciał dokładnie ale mozna znależć duzo lektury na ten temat w necie. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś