misiamisia 14.08.03, 17:43 Znacie moze jakies serwery, gdzie mozna zalozyc sobie skrzynke z fajnym adresem (domena)? Ja znam @beer.com (dla mnie fajne, bo kocham pifko :c) ), ale szukam czegos jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kk Re: login@fajnanazwa.com IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 18:29 misiamisia napisała: > Znacie moze jakies serwery, gdzie mozna zalozyc sobie skrzynke z fajnym > adresem (domena)? > Ja znam @beer.com (dla mnie fajne, bo kocham pifko :c) ), ale szukam czegos > jeszcze. Mam konto na @yandex.ru Podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: login@fajnanazwa.com IP: *.visp.energis.pl 14.08.03, 18:33 W Onecie jest np. @buziaczek.pl (i jeszcze jakieś tam), w Interii @akcja.pl, @serwus.pl i inne. Odpowiedz Link Zgłoś
quaiem Re: login@fajnanazwa.com 15.08.03, 00:15 Sa strony na ktorych mozesz sobie dac obojetnie jaka nazwe po @ tylko teraz ich nie pamietam, tzn adresow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gray Re: login@fajnanazwa.com IP: *.toya.net.pl 15.08.03, 15:18 jasne, fajne głupoty wygadujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: login@fajnanazwa.com IP: *.visp.energis.pl 21.08.03, 21:41 Gość portalu: gray napisał(a): > jasne, fajne głupoty wygadujesz. O, nieładnie tak! To nie są wcale głupoty. Sam korzystam z takiego adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: login@fajnanazwa.com 22.08.03, 07:58 z adresu w którym samemu można wpisać sobie _domenę_ ? to co jest _po_ @ ? troche mi się nie chce wierzyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: login@fajnanazwa.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.03, 08:01 alias.polbox.pl/inde.html Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: login@fajnanazwa.com 22.08.03, 08:26 to tylko subdomena :) poza tym alias. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: login@fajnanazwa.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.03, 10:32 gray napisał: > to tylko subdomena :) poza tym alias. OK, ale spełnia warunki podane przez quaiem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: login@fajnanazwa.com 22.08.03, 10:49 no w zasadzie tak, oprócz tego .z.pl i i .w.pl ale przymknijmy oko ;) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nierymek Re: login@fajnanazwa.com 15.08.03, 01:25 nierymek@elvispresley.com na www.elvispresley.com można założyć darmowe konto pocztowe. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: login@fajnanazwa.com 21.08.03, 17:18 nierymek napisał: > nierymek@elvispresley.com > > na www.elvispresley.com można założyć darmowe > konto pocztowe. Calkiem niezle, powinno byc jeszcze @adolfhitler i @lenin i wreszcie znalibysmy adresy tych "wiecznie zywych". ;c))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picatto Re: login@fajnanazwa.com IP: 200.80.216.* 22.08.03, 08:36 Gość portalu: yhym napisał(a): > yhym.,.. RULEZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: login@fajnanazwa.com IP: 65.209.20.* 22.08.03, 08:37 Gość portalu: picatto napisał(a): > Gość portalu: yhym napisał(a): > > > yhym.,.. > RULEZ skansen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: login@fajnanazwa.com IP: 193.251.169.* 22.08.03, 08:37 Gość portalu: f napisał(a): > Gość portalu: picatto napisał(a): > > > Gość portalu: yhym napisał(a): > > > > > yhym.,.. > > RULEZ > skansen Odpowiedz Link Zgłoś