iskierka8 22.08.03, 04:58 wchodze na komputer bo mam cos pilnego co zrobienia to to nie wlaczam gadu. A ktos do mnie napisal ze czemu bedac w sieci nie wlaczam. skad on wie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gray Re: co do widocznosci gadu 22.08.03, 08:00 może chłopak cię kocha i ma dzień i noc odpaloną konsolę z ping -t twoje_ip :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tereska Re: co do widocznosci gadu IP: 81.210.88.* 22.08.03, 09:51 Podejrzewam, że to jedna z z możliwości GG Powera, tzw inwigilitator, miałam to kiedyś ale wypieprzyłam. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: co do widocznosci gadu 22.08.03, 09:54 jeżeli gg jest wyłączone nie ma możliwości sprawdzenia w powergg czy komputer korzysta z sieci czy nie. trzeba było nie wypieprzać tylko się pouczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka8 Re: co do widocznosci gadu 23.08.03, 10:20 gray napisał: Dziekuje:)))) ale wiesz - on ma moje IP bo piszemy maile do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: co do widocznosci gadu 23.08.03, 10:46 i tu wyjaśnia się całe zamieszanie - kolega sprawdza czy twój komputer jest w sieci poleceniem ping twoje_ip wydanym z konsoli. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś