k30mm 25.08.08, 15:13 Animacja,to wiem co to jest,ale jak rozpoznac w internecie,ze ktos animuje?Jest to dozwolone?.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: animacja IP: *.acn.waw.pl 25.08.08, 16:14 Ale o co właściwie pytasz? O animacje jak na filmie animowanym? Bo jeśli tak to sensu w tym nie ma żadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
k30mm Re: animacja 25.08.08, 18:19 Gość portalu: Gość napisał(a): > Ale o co właściwie pytasz? O animacje jak na filmie animowanym? Bo jeśli tak to > sensu w tym nie ma żadnego. > A ja sens widzę.Nie chcąc wdawać się w polemikę,zadam Ci jeszcze jedno pytanie:czy można animować np:nasze forum?.Czy to jest pytanie bez sensu? Nie wiem,więc pytam,a jak wiem,to odpowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
k30mm Re: animacja 25.08.08, 19:23 dipolzg napisał: > A co to znaczy według Ciebie animować? > Mnie osobiscie kojarzy sie z filmem-robienie pojedynczych zdjęć,rysunkówitp,a póżniej wyswietlane w sposob ciągły dają na ekranie efekt ożywienia-to tak w skrócie.Ale słyszałem na wlasne uszy,jak jeden do drugiego mówi-to zrob animacje stron i juz,a napewno chodzilo o internet.Nie wdawalem sie w dyskusje,bo ja w tej dziedzinie dopiero raczkuje.Więc pytam Was/a moze jest inna animacja/,czy takie pojecie istnieje w technice komputerowej.Coś musi być na rzeczy,skoro o tym się mowi.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: animacja IP: *.acn.waw.pl 25.08.08, 19:46 > A ja sens widzę.Nie chcąc wdawać się w polemikę,zadam Ci jeszcze > jedno pytanie:czy można animować np:nasze forum?.Czy to jest > pytanie bez sensu? Animować - nie. Moderować - tak. Animować można np film albo postać rysunkową. Można co prawda powiedzieć o kimś animator - czyli ktoś, kto coś inicjuje i nadzoruje ale takiego zwrotu odnośnie forum się nie stosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dipolzg Re: animacja 25.08.08, 20:23 > Animować - nie. Moderować - tak. Animować można np film albo postać rysunkową. > Można co prawda powiedzieć o kimś animator - czyli ktoś, kto coś inicjuje i > nadzoruje ale takiego zwrotu odnośnie forum się nie stosuje. Przychylam się do tego Odpowiedz Link Zgłoś
k30mm Re: animacja 26.08.08, 14:01 Do Gość:Gość- za drugą odpowiedz serdeczne dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaa Re: animacja IP: *.c192.msk.pl 28.08.08, 04:45 k30mm napisał: > Animacja,to wiem co to jest... wątpie Odpowiedz Link Zgłoś