Gość: vlad Pan uzywa i Pana egzemplarz nie posiada pamieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 13:31 wewnetrzenj??? To ciekawe jak dziala dyktafon. Telefon kultowy, ale artykulu juz dalej mi sie czytac nie chcialo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loginn99 Re: Pan uzywa i Pana egzemplarz nie posiada pamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 13:52 Problem z dyktafonem (nie wiem jak Nokia ale w Philipsie tylko 20s.)można obejść bardzo prosto . Wystarczy zadzwonić pod własny numer i nagrać się na swoją pocztę głosową a potem odsłuchiwać do woli . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista Co za wieśniara to pisała? IP: *.acn.waw.pl 28.12.08, 13:47 "Mi osobiście" "ja osobiście" przecież to jest logiczne jeżeli JA to na pewno osobiście. Poziom języka jak i artykułów spada dramatycznie szybko w tym portalu :( . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś z Łęcznej Nokia 6310i po sześciu latach nadal w cenie IP: 212.106.17.* 28.12.08, 13:50 moja nokia3410 ma 6 lat j jest używana bez przerwy, własnie niedawno zakupiłem baterię nowa aby służyła mi nadal.Jest NIEZAWODNA i choc mam inny telefon SE to uważam ze mój stary jest sprawny w 100% i nie ma na min sladów użytkowania w postacu zadrapań otarć,czy z,matowienia szyby. Odpowiedz Link Zgłoś
abrahadabra SE K800i Potęga... 28.12.08, 13:51 używam i używam, a zdjęcia w tzw. terenie to robię już tylko tym fonem. Do artyzmu mam Nikona. Korzystam z tzw. pierdółek nieustannie. Jedyne czego brak to WiFi. Odpowiedz Link Zgłoś
vatseq Re: SE K800i Potęga... 28.12.08, 20:08 abrahadabra napisał: > używam i używam, a zdjęcia w tzw. terenie to robię już tylko tym fonem. > Do artyzmu mam Nikona. > Korzystam z tzw. pierdółek nieustannie. > Jedyne czego brak to WiFi. To ja jestem jeszcze bardziej konserwatywny: Ericsson (ale nie Sony-Ericsson!!!) T39m - po sześciu latach eksploatacji bateria ma pojemność o ok. 10% mniejszą, reszta bez zarzutu. Komentowany telefon Nokii przy moim Eryku, to klocek drewniany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pi Re: SE K800i Potęga... IP: *.icpnet.pl 28.12.08, 21:56 K800i używam od niedawna i jest OK. Raczej. Wszystkie fony porównuje do Simensa ME45! Fon jest nie do zdarcia i wciąż jest dość intensywnie używany. Ma dopiero ok 6 lat i pewnie drugie tyle jeszcze posłuży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurt Nokia 6310i po sześciu latach nadal w cenie IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.08, 13:57 Jak można w jednym artykule zrobić tyle błędów językowych?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flatron Nokia 6310i po sześciu latach nadal w cenie IP: *.robnet.pl 28.12.08, 13:59 4 lata temu dałem się nabrać na te brednie. Kupiłem 6310i, ale nie wytrzymałem z tym badziewiem nawet miesiąca. Jedyną zaletą tego telefonu jest bateria. Lista wad jest długa, z tego co pamiętam to: - rozmiar łopaty - nie mieści się w kieszeni, - malutki ekranik, a raczej przeziernik, - zwisy średnio 3 razy dziennie - melomani mówią: wystarczy przecież wyłączyć i włączyć jeszcze raz, - zawieszające się klawisze - najczęściej na książce adresowej lub przy pisaniu smsów, - 48k pamięci dla Javy, zamiast standardowych 64k - większość współczesnych midletów nie odpalała się, - specjalnie (na życzenie operatorów) dodany do firmware błąd, polegający na rozłączaniu transmisji pakietowej mimo ustawionej opcji "zawsze online". Po 3 wizytach w serwisie i wymianach softu miałem dość. Naprawdę ciężko znaleźć większego śmiecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 6500 Slide Nokia 6310i po sześciu latach nadal w cenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 14:07 @ Szentopry Nokia 6310i ma Bluetootha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Mi osobiście zdarzyło się tą Nokię wrzucić do jezi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 14:52 Co to za zdanie w ogóle??? Nie zaczyna się wypowiedzi od "mi" :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Nokia 6310i po sześciu latach nadal w cenie IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.08, 14:55 > przejechać samochodem Uważajcie, bo jeszcze uwierzę :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Nokia 6310i po sześciu latach nadal w cenie 28.12.08, 19:08 Kultowy model to 3310,ten z sentymentu trzymam i obecny czyli E90. Inne siadają :-) A IPhone to kultowe badziewie,wymysł marketingowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a 3210 to jest dopiero telefon nie do zdarcia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 23:00 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksander Nokia 6310i po sześciu latach nadal w cenie IP: *.wroclaw.mm.pl 28.12.08, 22:20 bym polemizował z opisem telefonu a dokładnie z brakiem radia. telefon jest wyposażony w radio i to całkiem niezłe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swan 6310i miała radio? No patrz; używałem tego IP: 89.174.254.* 29.12.08, 00:22 telefonu przez jakieś dwa lata ale ani razu nie znalazłem w nim żadnego radia.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LiliMarlene Nokia 6310i po sześciu latach nadal w cenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 22:48 Ja mam już 6 rok nokię 3510i - nie zmienię jej dopóki się nie rozsypie. Baterii jeszcze nie zmieniałam i trzyma po 6 latach jakieś 4-6 dni. Wnioskuję, że to wina napisu "made in hungary". Nowe telefony wyglądają jakoś mało solidnie w porównaniu do mojej starej cegłówki. Widać jestem typem osoby dla której telefon jest do dzwonienia, iRiver do słuchania muzyki, maleńki Lumix do robienia zdjęć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joka Świetnie łapie zasięg... zwłaszcza 3G IP: *.fdk.airbites.pl 29.12.08, 00:45 tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gratuluje Koledze Zaje fane podsumowanie durnej IP: *.winn.cable.ntl.com 03.01.09, 15:15 pisaniny redaktorka z G.W hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
moja.koteria Nokia 6310i po sześciu latach nadal w cenie 29.12.08, 16:45 Na litość Boską, nie ma tu żadnego redaktora??? Niechże autor nie zaczyna zdania od "Mi..." i nie "tą Nokię" a "TĘ Nokię"! Rozpacz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponik kolny Re: Nokia 6310i po sześciu latach nadal w cenie IP: *.chello.pl 29.12.08, 21:21 Po pierwsze autorka, a nie autor. Po drugie litość boska, a nie Boska. A z resztą się jak najbardziej zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś