Dodaj do ulubionych

Nokia 6310i po sześciu latach nadal w cenie

• Gość: vlad Pan uzywa i Pana egzemplarz nie posiada pamieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 13:31
      wewnetrzenj??? To ciekawe jak dziala dyktafon. Telefon kultowy, ale artykulu juz
      dalej mi sie czytac nie chcialo...
      • Gość: loginn99 Re: Pan uzywa i Pana egzemplarz nie posiada pamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 13:52
        Problem z dyktafonem (nie wiem jak Nokia ale w Philipsie tylko 20s.)można obejść
        bardzo prosto . Wystarczy zadzwonić pod własny numer i nagrać się na swoją
        pocztę głosową a potem odsłuchiwać do woli .
    • Gość: polonista Co za wieśniara to pisała? IP: *.acn.waw.pl 28.12.08, 13:47
      "Mi osobiście" "ja osobiście" przecież to jest logiczne jeżeli JA to na pewno
      osobiście.
      Poziom języka jak i artykułów spada dramatycznie szybko w tym portalu :( .
    • Gość: ktoś z Łęcznej Nokia 6310i po sześciu latach nadal w cenie IP: 212.106.17.* 28.12.08, 13:50
      moja nokia3410 ma 6 lat j jest używana bez przerwy, własnie niedawno zakupiłem
      baterię nowa aby służyła mi nadal.Jest NIEZAWODNA i choc mam inny telefon SE
      to uważam ze mój stary jest sprawny w 100% i nie ma na min sladów użytkowania
      w postacu zadrapań otarć,czy z,matowienia szyby.
    • abrahadabra SE K800i Potęga... 28.12.08, 13:51
      używam i używam, a zdjęcia w tzw. terenie to robię już tylko tym fonem.
      Do artyzmu mam Nikona.
      Korzystam z tzw. pierdółek nieustannie.
      Jedyne czego brak to WiFi.
      • vatseq Re: SE K800i Potęga... 28.12.08, 20:08
        abrahadabra napisał:

> używam i używam, a zdjęcia w tzw. terenie to robię już tylko tym fonem.
        > Do artyzmu mam Nikona.
        > Korzystam z tzw. pierdółek nieustannie.
        > Jedyne czego brak to WiFi.

To ja jestem jeszcze bardziej konserwatywny: Ericsson (ale nie Sony-Ericsson!!!)
        T39m - po sześciu latach eksploatacji bateria ma pojemność o ok. 10% mniejszą,
        reszta bez zarzutu. Komentowany telefon Nokii przy moim Eryku, to klocek drewniany!
        • Gość: Pi Re: SE K800i Potęga... IP: *.icpnet.pl 28.12.08, 21:56
          K800i używam od niedawna i jest OK. Raczej.
          Wszystkie fony porównuje do Simensa ME45! Fon jest nie do zdarcia i wciąż jest dość intensywnie używany. Ma dopiero ok 6 lat i pewnie drugie tyle jeszcze posłuży.
    • Gość: kurt Nokia 6310i po sześciu latach nadal w cenie IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.08, 13:57
      Jak można w jednym artykule zrobić tyle błędów językowych??
    • Gość: flatron Nokia 6310i po sześciu latach nadal w cenie IP: *.robnet.pl 28.12.08, 13:59
      4 lata temu dałem się nabrać na te brednie. Kupiłem 6310i, ale nie wytrzymałem z
      tym badziewiem nawet miesiąca.

Jedyną zaletą tego telefonu jest bateria. Lista wad jest długa, z tego co
      pamiętam to:
      - rozmiar łopaty - nie mieści się w kieszeni,
      - malutki ekranik, a raczej przeziernik,
      - zwisy średnio 3 razy dziennie - melomani mówią: wystarczy przecież wyłączyć i
      włączyć jeszcze raz,
      - zawieszające się klawisze - najczęściej na książce adresowej lub przy pisaniu
      smsów,
      - 48k pamięci dla Javy, zamiast standardowych 64k - większość współczesnych
      midletów nie odpalała się,
      - specjalnie (na życzenie operatorów) dodany do firmware błąd, polegający na
      rozłączaniu transmisji pakietowej mimo ustawionej opcji "zawsze online".

Po 3 wizytach w serwisie i wymianach softu miałem dość. Naprawdę ciężko znaleźć
      większego śmiecia.
    • Gość: 6500 Slide Nokia 6310i po sześciu latach nadal w cenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 14:07
      @ Szentopry

Nokia 6310i ma Bluetootha!!!
    • Gość: wojtek Mi osobiście zdarzyło się tą Nokię wrzucić do jezi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 14:52
      Co to za zdanie w ogóle??? Nie zaczyna się wypowiedzi od "mi" :|
    • Gość: FreakyMisfit Re: Nokia 6310i po sześciu latach nadal w cenie IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.08, 14:55
      > przejechać samochodem

Uważajcie, bo jeszcze uwierzę :DDD
    • nessuno Re: Nokia 6310i po sześciu latach nadal w cenie 28.12.08, 19:08
      Kultowy model to 3310,ten z sentymentu trzymam i obecny czyli E90. Inne siadają
      :-) A IPhone to kultowe badziewie,wymysł marketingowców.
      • Gość: a 3210 to jest dopiero telefon nie do zdarcia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 23:00
        :)
    • Gość: aleksander Nokia 6310i po sześciu latach nadal w cenie IP: *.wroclaw.mm.pl 28.12.08, 22:20
      bym polemizował z opisem telefonu a dokładnie z brakiem radia.
      telefon jest wyposażony w radio i to całkiem niezłe!
      • Gość: swan 6310i miała radio? No patrz; używałem tego IP: 89.174.254.* 29.12.08, 00:22
        telefonu przez jakieś dwa lata ale ani razu nie znalazłem w nim
        żadnego radia.... :-)
    • Gość: LiliMarlene Nokia 6310i po sześciu latach nadal w cenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 22:48
      Ja mam już 6 rok nokię 3510i - nie zmienię jej dopóki się nie rozsypie. Baterii jeszcze nie zmieniałam i trzyma po 6 latach jakieś 4-6 dni. Wnioskuję, że to wina napisu "made in hungary".
      Nowe telefony wyglądają jakoś mało solidnie w porównaniu do mojej starej cegłówki.
      Widać jestem typem osoby dla której telefon jest do dzwonienia, iRiver do słuchania muzyki, maleńki Lumix do robienia zdjęć ;)
    • Gość: joka Świetnie łapie zasięg... zwłaszcza 3G IP: *.fdk.airbites.pl 29.12.08, 00:45
      tyle w temacie
      • Gość: Gratuluje Koledze Zaje fane podsumowanie durnej IP: *.winn.cable.ntl.com 03.01.09, 15:15
        pisaniny redaktorka z G.W hehehehe
    • moja.koteria Nokia 6310i po sześciu latach nadal w cenie 29.12.08, 16:45
      Na litość Boską, nie ma tu żadnego redaktora???
      Niechże autor nie zaczyna zdania od "Mi..." i nie "tą Nokię" a "TĘ
      Nokię"!
      Rozpacz!
      • Gość: ponik kolny Re: Nokia 6310i po sześciu latach nadal w cenie IP: *.chello.pl 29.12.08, 21:21
        Po pierwsze autorka, a nie autor.
        Po drugie litość boska, a nie Boska.
        A z resztą się jak najbardziej zgadzam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka