Gość: EWA Pierwsza rzecz, ze nie lubie naszej -klasy! IP: *.hsd1.ca.comcast.net 27.02.09, 13:44 ZE,PROMUJE OSZUSTOW JAKIMI JEST POCZTA KWIATOWA! LUDZIE NIE DAJCIE SIE NABRAC,TO SA OSZUSTY NR 1!!!WIELE MAM PRZYKLADOW ZNAJOMYCH, JAK PERFIDNIE NACIAGAJA LUDZI!! Odpowiedz Link Zgłoś
ptaszor.only limit wielkości zdjęcia 27.02.09, 13:46 jest naprawdę przemyślany. Inaczej 99,99% użytkowników wysyłaloby foty właśnie ze wspominanymi 6mpix - (a jak ktoś ma to i 10-12mpix by posłal) z czystego lenistwa, nieumiejętności skalowania itp. A jaka przyjemność podczas długiego oczekiwania na otwarcie takich zdjęć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxs Re: limit wielkości zdjęcia IP: *.vlan127.corcoran.lubman.net.pl 27.02.09, 14:58 tak jest - wystarca i to w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: limit wielkości zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 17:42 Czy to, że każdy ma aparat 6MPx oznacza że takie zdjęcia ma dodawać do serwisu internetowego? przeciętny monitor to 1-1,5 MPx - monitory Full HD to raptem ca. 2MPx. Jaki więc byłby sens dodawania większych zdjęć? Dziwi mnie poza tym to, że autor tekstu, który delikatnie mówiąc gani próby zarobienia na serwisie jednocześnie chce wymagać od operatora serwisu opłacania wysokiego transferu (a takie zdjęcia mają ogromny wpływ na transfer), który nikomu nic by nie dał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adomas autor jest po prostu głupkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 00:57 i myśli że zdjęcia się wysyła takie jak wychodzą z aparatu. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonymous Gdzie jest pole na zwykly e-mail ? IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.09, 13:48 Nie wiem dlaczego sa pola na skype i gg nie ma pola na zwykly e-mail tzn. taki jankowalski@freemail.com etc. To powazna wada albo go nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
koczot Re: Gdzie jest pole na zwykly e-mail ? 27.02.09, 14:13 Gość portalu: anonymous napisał(a): > Nie wiem dlaczego sa pola na skype i gg > nie ma pola na zwykly e-mail tzn. > > taki jankowalski@freemail.com etc. > To powazna wada albo go nie widze. heh a po co jak mozna wyslac prywatna wiadomosc i tam maila otrzymac? Jak jest mail na ogolnym to spamerzy mieliby z NK niezly zarobek:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Pięć rzeczy, za które można nie lubić Naszej- IP: 94.254.143.* 27.02.09, 13:59 przeciez to dziecko bez kolegow www.goldenline.pl/pawel-cebula4 a nie autor czy pisarz- wiec wybaczcie zalosny poziom niusa Odpowiedz Link Zgłoś
zuzana3 Re: Pięć rzeczy, za które można nie lubić Naszej- 27.02.09, 14:52 hehe, brawo za znalezisko ;) Nooo, pan Newswriter, student Wydzialu Gier i Zabaw, no to rzeczywiscie wiele nie mozna sie spodziewac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulak Re: Pięć rzeczy, za które można nie lubić Naszej- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 14:02 a co to jest bebo?? nie mam na nk strony i nie mam pojecia co to bebo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Pięć rzeczy, za które można nie lubić czarnego PR IP: 91.200.94.* 27.02.09, 14:31 ktory sie tutaj uprawia. 1)...e nie chce mi sie wymieniac, ale po prostu to jest zenujace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katharsis Re: Pięć rzeczy, za które można nie lubić Naszej- IP: *.jjs-isp.pl 27.02.09, 15:23 O autorze www.goldenline.pl/pawel-cebula4 swoją droga na goldenline też ludzie pokazują o sobie masę informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bti Pięć rzeczy, za które można nie lubić Naszej-Klas IP: *.toya.net.pl 27.02.09, 16:18 Ostatnie zdanie artykułu: "Ogólna ocena poziomu użytkowników Naszej-Klasy wygląda niekorzystnie z prostego powodu - znacznie łatwiej dostrzegalne są odchyły od normalności, aniżeli osoby prezentujące właściwą postawę." brzmi jak żywcem wyjęte z wypracowania gimnazjalisty. Już nawet nie chce mi się pytać skąd autor artykułu wie, co to jest ta "właściwa postawa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadzio Pięć rzeczy, za które można nie lubić Naszej-Klasy IP: *.range86-129.btcentralplus.com 27.02.09, 16:24 Agora zawsze wie najlepiej. Czasy kiedy Agora byla jedynym medium, z wszewiedzacym moralista red. nacz. Adamem (prezentujacym wlasciwa postawe) minely bezpowrotnie! Dociera. Faktycznie macie fobie anty N-K. Kluje was ich skuces oj kluje! Odpowiedz Link Zgłoś
wampir_wawelski propaganda wybiórczej 27.02.09, 16:33 Odkąd istnieje ten portal, jest pod ostrzałem michnikowszczyzny. Dlaczego? bo pomysłodawcy nie dali w łapę!!! Propaganda ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Autor to dziecko NK i neostrady? 27.02.09, 17:58 "Przyznam szczerze, że mnie osobiście by to nie przeszkadzało," A per procura będzie protestował? ;>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar85 z Egiptu zdjec nie mam bo nie bylem IP: *.cable.ubr03.sand.blueyonder.co.uk 27.02.09, 21:51 znajomi moja pape znaja,zona brzydka a samochod mi sie sypnala wiec czym sie tu k...a chwalic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R. Pięć rzeczy, za które można nie lubić Naszej-Klas IP: *.icpnet.pl 27.02.09, 22:20 Artykuł poniżej poziomu dna. Podobnie jak poziom inteligencji tego, który go pisał. 1MB na zdjęcia to przesada? Pewnie tak, jeśli jest się takim głąbem jak redaktorzyna pstrykający aparacikiem z 6 mpix i nie umiejacy sobie zmniejszyć zdjęcia. Ciekawe jakie ty byś mądralo limity nałozył jak bys musiał płacić dziesiątki tysięcy złotych miesięcznie na utrzymanie serwerów wciąz zapychających się za sprawą gówien wrzucanych prosto z aparatu przez nastoletnich "fotografów". To logicznne ze serwis wprowadził płatne usługi. Kwestia wyboru, kto nie chce, nie płaci. Utrzymanie takiego serwisu, serwerów, łącz, opłacenie programistów, grafików którzy nad nim czuwają i rozwijają go znacznie przewyższa twoją pensję redaktorzyno. Gdyby NK nie zarabiała dawno by jej w sieci nie było. I tak dobrze, że samo uczestnictwo nie jest płatne. Masz wybór - nie chcesz, nie płacisz. Trudno to pojąć? A co do zysków wynikających z opłacenia abonamentu: to nie jest portal do zarabiania pieniędzy. To serwis społecznosciowy. Jak chcesz zarobić zgłoś się do Agory. Tam widać znajdzie sie miejsce dla każdego inteligentnego inaczej, któremu Agora z przyjemnością zapłaci za płodzenie takich wypocin jak powyższy artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Chybiony zarzut z 6MPX, brutalna kwantyzacja 27.02.09, 23:12 Po co komu rozdzielka, która nie mieści się nawet na standardowym ekranie 1280x1024? Natomiast do jednej rzeczy muszę się przyczepić - kto wpadł na kretyński pomysł, żeby dodatkowo kompresować zdjęcie? Przed momentem wrzuciłem zdjęcie o rozmiarze 141 kB (800x600), po czym na stronie pojawiło się w rozmiarze 120 kB, ale z chamską kwantyzacją, po której od razu widać zniekształcenia. Minimalna oszczęność miejsca, znacząca destrukcja obrazu, nie rozumiem, czemu to ma służyć? Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Wyszukiwraka na NK - niestety potwierdzam. 27.02.09, 23:32 Wyszukiwarka na NK jest fatalna. W śród tysięcy forów nie sposób znaleźć to właściwe i przez to serwis ten ogromnie traci. Pewnie ruch w portalu mieliby większy, ale jakoś im na tym nie zależy. Zdecydowanie lepiej jest zorganizowana wyszukiwarka na grono.net. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Jedna rzecz za którą coraz mniej lubię Wyborczą IP: *.aster.pl 28.02.09, 00:36 " przypadku tak potężnego serwisu, który ma kilkanaście milionów użytkowników, ogromną liczbę for, kluczowym elementem staje się wyszukiwarka. Informacja, której się nie daje odnaleźć, jest praktycznie bezwartościowa. " Cóż to za forma for? For you, chyba. Masakra. I takie błędy pojawiają się w największej opiniotwórczej gazecie coraz częściej. Może skończcie z oszczędzaniem na stażystach i korekcie. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 dowal sie do N-Klasy, jest lepsza od wybiorczego 28.02.09, 03:05 portaliku spolecznosciowego nieudanego michnik cierpi propaganda spuszczona ze smyczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Pięć rzeczy, za które można nie lubić Naszej-Klas IP: 67.159.5.* 28.02.09, 09:36 widac ze niektorzy lecza tu kompleksy na punkcie leczenia swoich kompleksow btw z ciekawosci czasmi zagladam na nk(konta tam nimam, w zadnym innym portalu tez) zeby sie posmiac - zdjecia z wakcji, zdjecia z jakas 'supefura', zdjecia ze slubu, zdjecia z pogrzebu(widzialem), zdjecia z dziecmi, czy fotki jak z fotki(pl). ogolnie zur, mydlo i powidlo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Pięć rzeczy, za które można nie lubić Naszej-Klas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 18:05 co za durny artykulik, żenada.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien Pięć rzeczy, za które można nie lubić Naszej-Klas IP: *.centertel.pl 01.03.09, 12:07 Mamy juz czasy,gdy wiekszosc monitorow ma rozdzielczosc FullHD lub wieksza,sam mam laptopa z taka matryca i u mnie rozdzielczosc zdjecia jaka oferuje nk zajmuje tylko pol ekranu,wiec to troche malo, nie mowie od razu o 6Mpx (w pelnym rozmiarze objetosci) ale zdjecie 1-1,5MB powinno byc standartem,a juz tym bardziej limit nie powinien pozwalac w takim wypadku na wrzucenie 1 zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fidol Pięć rzeczy, za które można nie lubić Naszej-Klas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 23:43 Dla mnie najważniejszą wadą w N-K jest brak możliwości przesuwania zdjęć. Gdyby taka możliwość istniała ilość zamieszczanych zdjęć zwiększyłaby się kilkakrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu1515 Pięć rzeczy, za które można nie lubić Naszej-Klasy IP: *.tvk.torun.pl 11.02.10, 19:50 Moim zdaniem to dobrze że są płatne rzeczy...~!!!!~ Przecież tak duży serwis nie stoi na serwerze za darmo!!!!! A osób cały czas przybywa do NK więc oni z własnej kieszeni nie dadzą tylko wymyślają rożne cudeńka i mi się to bardzo podoba!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczus (Tomek) Pięć rzeczy, za które można nie lubić Naszej-Klasy IP: 78.8.192.* 11.02.10, 21:02 Co jest denerwujące? Z artykułem mogę się zgodzić tylko z jednym - brakiem dobrej wyszukiwarki, ale to najmniejszy pikuś. Słaby layout (ciężki cukierkowy) serwisu. Głupkowaty sledzik zajmujący dużą część ekranu. ntalka cale szczęście można nie używać.Dostęp do zdjęć dla każdego - wystarczy umieć odpowiednio spreparować adres i nie trzeba nawet sie logowac, by zdjęcie obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś