Dodaj do ulubionych

jak odczyt. zrodlo maila

IP: 62.233.243.* 30.11.03, 21:38
mam konto na interii i nie wiem jak to zrobic.... prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • gray Re: jak odczyt. zrodlo maila 01.12.03, 00:01
      skonfiguruj swojego lokalnego klienta poczty (outlook express?) - tam można to
      zrobić bez problemu.
      • Gość: kell Re: jak odczyt. zrodlo maila IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.12.03, 07:26
        gray, kogo jak kogo, ale ciebie nie podejrzewalem, ze bedziesz proponowal komus
        tak beznadziejny program jak outlook express (zwany potocznie spamlookiem)..
        malo dostajesz maili w html, ze zlymi referencjami, w jakichs dziwacznych
        kodowaniach, bez zdefiniowanego kodowania znakow.. brrr, wszystko tylko nie oe,
        borg wsrod klientow poczty:)
        • Gość: kali Re: jak odczyt. zrodlo maila IP: 62.233.243.* 01.12.03, 08:00
          hehe uzywam outlooka=))) jaki polecasz?jak taki zly to sobie zmienie;) w
          outlooku rzeczywscie mozna to zrobic bez problemu, ale chodzilo mi zeby zrobic
          to na interii- bo tego konta zadko uzywam i nie chialo mi sie specjalnie
          tozsamosci tworzyc w outlooku;P ale w koncu musialam to zrobic hehe dzieki za
          pomoc
          • kell99 Re: jak odczyt. zrodlo maila 01.12.03, 08:19
            jako, ze nie uzywam windows na codzien do pracy, wiec nie jestem najlepsza osoba
            by polecac typowo windowsowe czytniki. ale z pewnoscia takie warte uwagi to
            mozilla mail (kurier poczty w polskiej wersji), ktory jest zgodny z panujacymi
            standardami, mily w obsludze, nie instaluje wirusow:) i ma ciekawe filtry
            przeciwspamowe. drugi to thunderbird (nowy, testowy klient poczty mozilli), ale
            jako, ze jest to wersja testowa, to nie polecam komus kto chce miec 0 problemow
            z poczta:) a na interii nie mam pojecia, moze napisz do odpowiedniej osoby tam,
            albo (nie grzmij:) poczytaj faq
            • gray Re: jak odczyt. zrodlo maila 01.12.03, 08:32
              w żadnym wypadku nie polecam! zapytałem w nawiasie bo to zazwyczaj jest w każdym
              windowsie. osobiście używam TheBat! i gorąco go polecam - konfiguracja troche
              trudniejsza ale więcej możliwości i większe bezpieczeństwo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka