Gość: kali IP: 62.233.243.* 30.11.03, 21:38 mam konto na interii i nie wiem jak to zrobic.... prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gray Re: jak odczyt. zrodlo maila 01.12.03, 00:01 skonfiguruj swojego lokalnego klienta poczty (outlook express?) - tam można to zrobić bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kell Re: jak odczyt. zrodlo maila IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.12.03, 07:26 gray, kogo jak kogo, ale ciebie nie podejrzewalem, ze bedziesz proponowal komus tak beznadziejny program jak outlook express (zwany potocznie spamlookiem).. malo dostajesz maili w html, ze zlymi referencjami, w jakichs dziwacznych kodowaniach, bez zdefiniowanego kodowania znakow.. brrr, wszystko tylko nie oe, borg wsrod klientow poczty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: jak odczyt. zrodlo maila IP: 62.233.243.* 01.12.03, 08:00 hehe uzywam outlooka=))) jaki polecasz?jak taki zly to sobie zmienie;) w outlooku rzeczywscie mozna to zrobic bez problemu, ale chodzilo mi zeby zrobic to na interii- bo tego konta zadko uzywam i nie chialo mi sie specjalnie tozsamosci tworzyc w outlooku;P ale w koncu musialam to zrobic hehe dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
kell99 Re: jak odczyt. zrodlo maila 01.12.03, 08:19 jako, ze nie uzywam windows na codzien do pracy, wiec nie jestem najlepsza osoba by polecac typowo windowsowe czytniki. ale z pewnoscia takie warte uwagi to mozilla mail (kurier poczty w polskiej wersji), ktory jest zgodny z panujacymi standardami, mily w obsludze, nie instaluje wirusow:) i ma ciekawe filtry przeciwspamowe. drugi to thunderbird (nowy, testowy klient poczty mozilli), ale jako, ze jest to wersja testowa, to nie polecam komus kto chce miec 0 problemow z poczta:) a na interii nie mam pojecia, moze napisz do odpowiedniej osoby tam, albo (nie grzmij:) poczytaj faq Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: jak odczyt. zrodlo maila 01.12.03, 08:32 w żadnym wypadku nie polecam! zapytałem w nawiasie bo to zazwyczaj jest w każdym windowsie. osobiście używam TheBat! i gorąco go polecam - konfiguracja troche trudniejsza ale więcej możliwości i większe bezpieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś