Gość: I.L. IP: *.chello.pl 01.05.09, 09:02 znacznie wydajniejszego kompa złożyłem ostatnio za 900 złotych, gry takie jak np DoW2 chodzą i to nawet bez większych lagów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaczynksi Acer to gowno,raz się dałem w to wrobić.Denna jako 01.05.09, 09:09 ść tak czy inaczej. NIGDY żadnego Acera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Acer Aspire Revo z nVidia ION - test IP: *.aster.pl 01.05.09, 09:18 A teraz porównajcie to z SONY PS3. Dzisiaj kupicie w MM minus 22% VAT. Czyli za 1100 zł. I macie napęd BluRay, 80GB HDD, WireLess, BlueTuth super skaler DVD, upsampling CD-Audio itp. itd. Jak widać SONY nieźle nadal dopłaca do PS3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Acer Aspire Revo z nVidia ION - test IP: *.aster.pl 01.05.09, 09:20 Porównajcie to z ceną SONY PS3. Jutro bez VAT kosztuje także 1100 zł. A dostajecie napęd BluRay, HDD 80GB, super skaler DVD, upsampling CD- Audio, itp. SONY nieżle nadal dopłaca do PS3. Odpowiedz Link Zgłoś
terion I co zrobisz na tym PS3 01.05.09, 09:40 I co zrobisz na tym PS3 poza graniem? Do tego ceny gier zaczynają się od 200PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Ceny gier na PS3 w sklepach zaczynaja sie od 79PLN 01.05.09, 10:48 ...kretynie. Na allegro jeszcze taniej. Do tego Playstation Store gdzie mozna kupic bardzo duzo gier po 20-30 PLN. Ponadto sklepy z grami na konsole umozliwiaja (po zakupie gry u nich) na wymiane gry na innej (kiedy sie znudzi) po 30 PLN. Nie ma to jak kretyn, ktory wypowiada sie o czyms o czym nie ma pojecia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq baranie! IP: *.org 01.05.09, 10:59 gry sa dobre dla pryszczatych nastolatkow, na kompach sie *pracuje* Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Jak uwazasz :) 01.05.09, 14:27 Ja mam komputer do pracy, ale gram na konsoli. Pryszcze mi sie nadal trafiaja, ale nastolatkiem juz od 10 lat nie jestem :) Ciekawi mnie jedno - na jaki temat pisales, biedne dziecie? Bo wiesz, ja tylko odpisywalem na posta idioty, ktory twierdzi ze gry na PS3 w sklepach ZACZYNAJA sie od 200 PLN - a to wierutna bzdura :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: net Re: I co zrobisz na tym PS3 IP: *.spray.net.pl 01.05.09, 13:35 > I co zrobisz na tym PS3 poza graniem? Wystarczy zainstalować na PS3 dowlnego linuxa (tak , da się) aby móc zrobić dokładnie to samo co na tym Acerze -napisać list do cioci, połazić po necie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Nie dowolnego, tylko... 01.05.09, 14:34 ...Yellow Dog Linux. Inne nie dzialaja. A z ciekawostek, firma ktora sprzedaje YDL, rowniez oferuje klastry obliczeniowe zlozone z... PS3 :) Samo Sony tez sprzedaje zmodyfikowane PS3 (wiecej pamieci, rackowa obudowa) do zastosowaniach wlasnie w centrach obliczeniowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leif Re: Nie dowolnego, tylko... IP: *.bredband.comhem.se 01.05.09, 21:23 > ...Yellow Dog Linux. Inne nie dzialaja. Przytocze, bo pasuje: "W dupie byles, gowno widziales ale masz duzo do powiedzenia :)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pc Re: I co zrobisz na tym PS3 IP: *.acn.waw.pl 01.05.09, 15:39 szkoda, że na konsole jest tak mało gier, które by mnie zainteresowały (takich wymagających myślenia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lk Re: Acer Aspire Revo z nVidia ION - test IP: *.acn.waw.pl 01.05.09, 09:41 > SONY nieżle nadal dopłaca do PS3. Odbijają sobie na cenach gier, które są nawet 3 razy droższe niż odpowiedniki na PC. Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil To moze napisz ze sa 1000 razy drozsze? 01.05.09, 10:49 W dupie byles, gowno widziales ale masz duzo do powiedzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: To moze napisz ze sa 1000 razy drozsze? IP: *.legnica.vectranet.pl 01.05.09, 11:45 omnibus; na każdym forum można go znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lk Re: To moze napisz ze sa 1000 razy drozsze? IP: *.acn.waw.pl 01.05.09, 12:47 Sklepowa cena FC2 (PC) - 80 zl, FC2 (PS3) 220 zl. Jesli nie potrafisz dyskutować to lepiej się nie odzywaj, bo inaczej ktos moze pomyslec, ze glowe masz tylko po to, zeby sie nie lalo do srodka kiedy pada deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Co Ty bredzisz? 01.05.09, 14:25 Limitowana edycja kolekcjonerska, allegro: www.allegro.pl/item614103713_far_cry_2_limitowana_edycja_ps3_farcry_2.html Jakies pytania, idioto? Odpowiedz Link Zgłoś
roar Re: Co Ty bredzisz? 01.05.09, 16:29 > Jakies pytania Ja mam, nawet kilka. Czy rozumiesz określenie "cena sklepowa"? Czy allegro.pl jest sklepem? Jaka są na allegro, dla porównania, ceny Far Cry 2 w wersji PC? I może jeszcze jedno: Czy potrafisz przyjąć do wiadomości, że wyszedłeś na idiotę, i, ratując resztki honoru, przeprosić wszystkich, których radośnie obraziłeś? ...a w temacie, to nazywanie tego urządzonka "tanim" w sytuacji, kiedy za takie pieniądze można sobie kupić netbooka o podobnych parametrach (i znacznie poręczniejszego), albo komputer stacjonarny o dużo lepszych, jest sporym nieporozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lk Re: Co Ty bredzisz? IP: *.acn.waw.pl 01.05.09, 23:44 >Limitowana edycja kolekcjonerska, allegro: >www.allegro.pl/item614103713_far_cry_2_limitowana_edycja_ps3_farcry_2.html >Jakies pytania, idioto? Ojej - zdenerwowałeś się chyba trochę? Nie interesują mnie ceny twoich kolegów z allegro. Pytałem o ceny sklepowe. Dobra rada - nie dyskutuj jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia - przynajmniej nie wyjdziesz na kretyna. Tym razem jest za późno ale - to tak na przyszłość ... Odpowiedz Link Zgłoś
szyderczy_szyderca Re: To moze napisz ze sa 1000 razy drozsze? 01.05.09, 12:55 20 lat temu takie teksty w podstawówce się opowiadało - widzę, ze w gimnazjum dalej się to praktykuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Do podstawówki marsz, panie Michale 01.05.09, 10:01 obejrzeć najnowszego odcinku Deklinacja się kłania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ale żeś się obruszył IP: *.Red-83-57-33.dynamicIP.rima-tde.net 01.05.09, 12:16 "u" i "i" są koło siebie, cała tajemnica tej literówki, każdemu się zdarza. ale korekta powinna to wyłapać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: none Acer Aspire Revo z nVidia ION - test IP: *.1.15.vie.surfer.at 01.05.09, 10:39 Co do tego, że mały - to się zgodzę. Ale z testów wynika, że nie jest wydajny, a z ceną 1100 nie jest również tani. Za podobną kwotę można złożyć zestaw na procesorze AMD i chipsecie 780G, który bez problemu pokona wydajnością prezentowanego Acera. Tylko będzie trochę większy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: btf Acer Aspire Revo z nVidia ION - test IP: *.chello.pl 01.05.09, 13:39 jak odpalic mkv przy cud-ownym wsparciu,to material wideo o duzym bitrejcie chodzi dobrze. nie wiem jakie ta skrzyneczka ma zastosowania procz netu,mp3,video Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Acer Aspire Revo z nVidia ION - test IP: *.spray.net.pl 01.05.09, 13:41 Te procesorki Atom to może dobre są na netbookach, gdzie każdy wat sie liczy. Nie rozumiem jaki jest sens budowania na nim stacjonarnych PC. Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Oszczednosc energii - ot co :) 01.05.09, 14:35 Wiesz, takie rozwiazania maja sens nawet w domu - i na pewno sa atrakcyjne dla ludzi, ktorym zalezy na "ekologicznym" stylu zycia. Mi bardzo sie podoba koncepcja acera i jesli bede mial szanse to przetestuje to urzadzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dc99 Eko-kretyn IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.05.09, 16:58 > Wiesz, takie rozwiazania maja sens nawet w domu - i na pewno sa > atrakcyjne dla ludzi, ktorym zalezy na "ekologicznym" stylu zycia. > > Mi bardzo sie podoba koncepcja acera i jesli bede mial szanse to > przetestuje to urzadzenie :) Czyli podłączysz urządzenie elektryczne nie dlatego że Ci jest do czegokolwiek potrzebne, ale jedynie dlatego że "koncepcja Ci się podoba" i "pasuje Ci do ekologicznego stylu życia"? A matematyki to dzieciątko w gimnazjum nauczyli: "Zad 1. Super-oszczędny, ekologiczny, trendy gadżet zużywa X kWh/rok. Oblicz w której sytuacji globalna emisja CO2 będzie większa: a) po podłączeniu superoszczędnego ekologicznego trendy gadżetu b) po niepodłączeniu superoszczędnego ekologicznego trendy gadżetu" Oczywiście rozwiązanie powyższego zadania znasz. No, ale bez gadżetu nie mógłbyś się nadymać jaki to jesteś "na czasie" ekologiczny. Chcesz se dziecko kupić nową zabawkę bo stare Ci się znudziły to se kup, ideologii do tego nie dorabiaj bo Ci nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Acet to bubel!! IP: *.icpnet.pl 01.05.09, 15:22 Kupiłam laptopa tej firmy i NIGDY WIĘCEJ NIE POPEŁNIĘ TEGO BŁĘDU. To po prostu nic nie warty złom. Ma nieco ponad dwa lata, a ciągle coś nie działa. Po kolei - ładowarka, z baterią nie działa już wcale. Zawiesza się, blokuje. Mam służbowego Della i widzę różnicę na co dzień. Acer to tani i nic nie warty bubel. Aha i mam oryginalne oprogramowanie, ale to nie pomaga. Ludzie nie kupujcie komuterów tej firmy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Od dawna uzywam ASUS Eee Box 01.05.09, 15:56 Nie mylic z Eee PC bo to nie netbook. Uzywam go do streaming media do domu i w internet (nieststy nie podam adresu mojego prywatnego radia internetowego gonionego na tej zabawce z pelnymi strumieniami przez serwer IceCast2 na tymze samym komputerku). event.asus.com/eeepc/microsites/eeebox/en/ Asus wypuscil juz kilka modeli - niestety niedostepnych w USA i w Europie - i to na lepszym procesorze bo Atom N330 czyli dwurdzeniowym. Na razie wszytko na N270 ma tylko "hyperthreading". Tylko te ktore maja kart nVidia radza sobie z obrazem HD. Acha i jeszcze jedno: Asus Eee Box nma standardowo Wireless-N (Draft) a nie tylko B/G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Acer Aspire Revo z nVidia ION - test IP: *.piast.ds.uj.edu.pl 01.05.09, 17:27 Ręczę głową, że autor artykułu nie widział Revo na oczy. Tekst powtarza dokładnie te same opinie co zachodnie i polskie serwisy. Dla porównania: www.mobimaniak.pl/6620/acer-aspire-revo-pierwszy-test/ Wszystko zostało tylko trochę podrasowane o informacje z netu. Tak na marginesie, za 1300 zł można złożyć desktopa z GF 9600. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.mlynarczyk Re: Acer Aspire Revo z nVidia ION - test 01.05.09, 19:10 > Ręczę głową, że autor artykułu nie widział Revo na oczy. Tekst powtarza Ja bym na Twoim miejscu uważał, czym RĘCZĘ. Aspire Revo jest jeszcze u nas w redakcji. Jak pojawię się w poniedziałek w pracy, mogę specjalnie dla Ciebie zrobić zdjęcie. Co z tą głową? > dokładnie te same opinie co zachodnie i polskie serwisy. Dla porównania: Hm, może to dlatego, że testowaliśmy taki sam komputer jak Engadget? Poza tym, ani Engadget, ani żadna inna spośród kilku zachodnich witryn, które dotąd opublikowały test Revo, nie przedstawiła tak szczegółowych wyników 3DM/PCM jak my. Naprawdę nie wiem, jak mielibyśmy powtarzać po jakimkolwiek polskim serwisie, skoro jesteśmy pierwszą redakcją internetową w naszym kraju, która dostała Revo do testów. Nie rozumiem też, czemu linkujesz nie do źródła (Engadget), a do jego streszczenia/tłumaczenia (nb. niezbyt treściwego). Odpowiedz Link Zgłoś