Dodaj do ulubionych

Adblock Plus nie blokuje reklam

24.05.09, 09:28
Zauważyłem, że od kilku dni Adblock nie blokuje wyświetlania wszystkich reklam
w zasadzie na wszystkich stronach jakie otwieram. Wszystkie aktualizacje są
włączone. Dodaje flirt, ale po ponownym otwarciu strony reklamy znów
wyskakują. Nie wiem co jest grane. Wcześniej było wszystko OK. Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • user0001 Re: Adblock Plus nie blokuje reklam 26.05.09, 10:29
      Może przypadkiem zdefiniowałeś wyjątek o zbyt szerokim zakresie działania?
      • aderekk Re: Adblock Plus nie blokuje reklam 29.05.09, 16:43
        Pewnie coś musiałem namieszać, bo za bardzo chciałem zablokować wszystko, że na
        niektórych stronach same czcionki sie pojawiały. Ale już w miare sie unormowało
        wszystko.
    • Gość: emeryt Re: Adblock Plus nie blokuje reklam IP: *.tvk.torun.pl 22.06.13, 15:03
      Witam mam to samo, mam Adbocka i tez nie blokuje reklam , pokazują się nie chciane okna! zaznaczam że jest to bardzo denerwujące ! Rozumiem że reklamy muszą być! ale nie zbyt natarczywe! pozdrawiam
      • Gość: adam Re: Adblock Plus nie blokuje reklam IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.06.13, 20:11
        zauważyłem że na 64 bitowej wersji w7 nie działa
    • Gość: Etienn Re: Adblock Plus nie blokuje reklam IP: 78.133.241.* 21.10.13, 10:48
      Mam pytanie...po wyłączeniu reklamy, adblockiem, w miejscu reklamy wyświetla się czyste pole, nie mogę się tego pozbyć, a utrudnia mi czytanie tekstu na stronie, poprostu przecina tekst.
      Proszę mi podpowiedzieć co mogę zrobić.
      • lemari Re: Adblock Plus nie blokuje reklam 21.10.13, 11:39
        >w miejscu reklamy wyświetla si
        > ę czyste pole

Wyczyść pamięć podręczną przeglądarki.
        • Gość: Mala Re: Adblock Plus nie blokuje reklam IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.14, 23:04
          mam win8 wcześniej działał normalnie a od kilku dni też wyświetlają mi się reklamy mimo,że nie zmieniałam ustawień (nawet po zmianie nie blokuje)
          • Gość: atakista Re: Adblock Plus nie blokuje reklam IP: 78.10.254.* 05.05.14, 00:10
            Zmieniłem Adblock Plusa na Adblock (bez Plusa), jest w rozszerzeniach Chrome. I nie mam teraz "pustych pól" po reklamach. Blokuje nawet reklamy nadawane przed filmikami video.
            • teresa625 Re: Adblock Plus nie blokuje reklam 30.07.15, 18:49
              Dlaczego nie blokuje reklam? Po co jest? Co kliknę na coś to natychmiast pojawiają się gry albo ogłoszenia prostytutek lub zakłady sportowe. Po co są dodatki blokujące reklamy, co robić/
              • wariant_b Re: Adblock Plus nie blokuje reklam 30.07.15, 21:25
                Ściągnąć AdwCleaner i usunąć to coś, co wyświetla ci reklamy.
                Adblock blokuje reklamy pochodzące ze stron internetowych,
                a nie od oprogramowania zainstalowanego na komputerze.

Jak to nie podziała, to ręcznie sprawdzić i usunąć wtyczki do przeglądarek
                które wyświetlają dodatkowe reklamy. Bo skoro jedna wtyczka może usuwać,
                to inna może dodawać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka