Dodaj do ulubionych

Lokalna prasa

27.04.12, 11:36
Na terenie naszego miasta możecie znaleźć co najmniej 8 bezpłatnych i jedną płatną lokalną gazetę. Od jakiegoś czasu przyglądam się ich zawartości i ...

Zanim podzielę się swoim zdaniem, napiszcie proszę co według Was powinna zawierać kolana gazeta, jak często się ukazywać w jakich punktach powinna się znaleźć (lepiej w np puntach usługowych czy dostarczona do domu).

Z góry dziękuje za informacje
Edyta Floras
Obserwuj wątek
    • jestemzmarek Re: Lokalna prasa 27.04.12, 21:13
      Edyto, jeśli chcesz robić "riserzcz" to nie tędy droga. Mareckie forum jest wycinkiem tutejszej społeczności....
      • biznesmarki Re: Lokalna prasa 28.04.12, 08:30
        Ziarnko do ziarnka... :) Forum jest jednym z miejsc, z którego korzystam, bo jak słusznie napisałeś i tego samego zdania jestem - są tu osoby, które są częścią tutejszej społeczności.

Dziękuję za reakcję i jeśli możesz mi jakoś pomóc, a myślę, że nie tylko mi.. to poproszę :)

Edyta Floras

• gwiezdny_patrol Re: Lokalna prasa 03.05.12, 11:18
      Reklamy i ogłoszenia . Koniecznie
      No i zdjęcie urzędu miasta na pierwszej stronie.
      Myślę że na rynku znajdzie się miejsce jeszcze dla kilkunastu takich wydawnictw.
      Masz Edyto bazę firm więc pójdzie gładko :)
      • biznesmarki Re: Lokalna prasa 04.05.12, 06:20
        gwiezdny_patrol napisał:

> Reklamy i ogłoszenia . Koniecznie
        > No i zdjęcie urzędu miasta na pierwszej stronie.
        > Myślę że na rynku znajdzie się miejsce jeszcze dla kilkunastu takich wydawnictw
        > .
        > Masz Edyto bazę firm więc pójdzie gładko :)

Dziękuję za Twoje sugestie, wezmę je pod rozwagę.

Osobiście myślałam o tematach związanych z edukacją - podoba mi się np. kwestia edukacji finansowej z zastosowaniem gry CashFlow czy różne metody związane z nauczaniem dzieciaków np z ADHD, rozwojem osobistym, wsparciem przedsiębiorczości.

Jeśli chodzi o UM, myślę, że również warto pisać o tym kiedy podejmują akcję typu Gminny Punkt Informacyjny - otwarcie - swoją drogą, korzystał już ktoś z Was ?

Ogłoszenia i informacje będą jak najbardziej - nie wiem, czy wiecie ale mamy w Markach m.in genialnie wyposażone centrum, w którym pracują osoby z wielkim sercem, które pomagają m.in wrócić do normalnego życia dzieciom z porażeniem mózgowym (Edukacyjno-Terapeutyczne Centrum Rozwoju i Rehabilitacji Ortosensis )

pozdrawiam słonecznie
        Edyta Floras
        www.BiznesMarki.pl

Jeżeli Ty grasz swoją rolę i ja gram swoją rolę, wszystko na świecie działa prawidłowo. Problemy pojawiają się dopiero wtedy, gdy Ty chcesz być mną albo ja staram się być Tobą.
        Joe Vitale "Zero ograniczeń"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka