gos_ik 28.09.09, 15:25 Czy dr. Ostrowski z przychodni Terapia na podolszycach pracuje w którymś z płockich szpitali? Z góry dziękuje z odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga78 Re: Dr. Ostrowski IP: *.062.c81.petrotel.pl 29.09.09, 08:11 Witam. Z tego co mi wiadomo ten lekarz pracuje w szpitalu w Sierpcu. W żadnym z płockich szpitali nie jest zatrudniony. Tak przynajmniej było kilka miesięcy temu. Chyba że od tego czasu się coś zmieniło. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Dr. Ostrowski IP: *.178.c79.petrotel.pl 29.09.09, 08:13 Z tego co wiem bo prowadził moją ciązę - w Sierpcu juz nie pracuje natomiast pracuje w szpitalu w Gostyninie a w Sierpcu przyjmuje w przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Dr. Ostrowski IP: *.106.c79.petrotel.pl 29.09.09, 09:24 dokładnie pracuje w Gostyninie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Dr. Ostrowski IP: *.153.c85.petrotel.pl 30.09.09, 09:17 Bardzo Go sobię chwalę, zawsze na każdej wizycie mnie badał, robił USG wedle potrzeby i tak tylko dla pewności lub sprawdzenia , niczego nie lekceważył, wszystko mi cierpliwie wyjaśniał, miły delikatny, a jak rodziłam w Płocku w szpitalu (gdzie jak wiadomo nie pracuje) zadzwonił do lekarza żeby zapytać co i jak sie dzieje. Naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
gos_ik Re: Dr. Ostrowski 29.09.09, 09:55 Hej! Meg a jak go oceniasz jako lekarza prowadzącego ciąże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: Dr. Ostrowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 10:01 ja byłam pacjentką dr.Ostrowskiego ogólnie polecam nie miałam zastrzeżeń, bardzo sympatyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Dr. Ostrowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 07:19 Witam! Jestem pacjentką dr Ostrowskiego. Leczył mnie, ponieważ nie mogłam zajść w ciążę. UDAŁO SIĘ :D Prowadził moją ciążę, rodziłam w szpitalu w Gorzewie (oddział gdzie pracuje doktor mieści się w Gorzewie na ul. Kruk, kiedyś mówiono, że jest to szpital w Kruku). Teraz jestem mamą ponad 6-ścio miesięcznego Szczęścia :D POLECAM dr OSTROWSKIEGO z czystym sercem!!! Odpowiedz Link Zgłoś