Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 16:41 czy ktoś ma internet z tej firmy,niedługo kończy mi się umowa z i zastanawiam się czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamuska2008 Re: internet z Petrotelu 05.01.10, 15:01 ja miałam przez dwa lata i zrezygnowałam. o ile na początku było dobrze przez jakiś rok to przez kolejny wiecej go nie miałam niż był. jak dzwoniłam na serwis to mi wmawiano że z ich strony jest wszystko ok, to wina mojego komputera itd. za którymś razem gdy mi tak powiedziano poprosiłam szwagra informatyka żeby zobaczył co i jak, zaraz po moim telefonie do nich - oczywisicie odp dostałam taką jak zwykle - on zadzwonił i szybko się okazało że z moim kompem jest ok tylko z ich strony jest nie tak, wiec poprostu robią z ludzi wariatów. teraz mam bezprzewodowy za te same pieniądze, szybszy i bezproblemowy Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: internet z Petrotelu 05.01.10, 17:02 mamuska2008 napisała: > teraz mam bezprzewodowy za te same pieniądze, szybszy i > bezproblemowy ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: internet z Petrotelu IP: *.249.c95.petrotel.pl 05.01.10, 19:39 bezprzewodowy za te same pieniądze, szybszy i bezproblemowy takie rzeczy to tylko w erze hehehe skad masz tan szybki i bezproblemowy i bezprzewodowy net? bo też taki chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idżka Re: internet z Petrotelu IP: *.plock.mm.pl 05.01.10, 19:53 głupków nie sieją, walnęła głupotę (szkoda że bez konsultacji z bratem "informatykiem") ahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
ag-as Re: internet z Petrotelu 06.01.10, 08:02 Witam. Ja mam internet z Petrotelu od dwóch lat i jestem zadowolona.Może na początku były drobne problemy z transferem tak od dłuższego czasu wszystko jest ok. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: internet z Petrotelu IP: *.230.c82.petrotel.pl 06.01.10, 12:42 d3 lat posiadam i jestem zadowolona nie mam problemówo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: internet z Petrotelu IP: *.plock.mm.pl 06.01.10, 15:58 wcześniej miałam z petrotelu, teraz z multimedii. To była zmiana na gorsze :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: internet z Petrotelu IP: *.176.c93.petrotel.pl 06.01.10, 18:33 od kilku lat mam Petrotel - jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: internet z Petrotelu IP: *.140.c70.petrotel.pl 06.01.10, 21:00 od 3 lat mam i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm48 Re: internet z Petrotelu IP: *.059.c78.petrotel.pl 07.01.10, 08:18 Mam czwarty rok i jest OK Odpowiedz Link Zgłoś