Gość: maama IP: *.146.44.205.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.03.10, 16:57 Mam pytanko odnośnie mleka modyfikowanego, które z nich jest waszym zdaniem najlepsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: mleko modyfikowane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.10, 17:41 Moim zdaniem najlepszym mlekiem modyfikowanym jest BEBILON Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_cukru Re: mleko modyfikowane IP: *.087.c67.petrotel.pl 01.03.10, 17:44 Zdecydowanie Emfamil . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: mleko modyfikowane IP: *.136.c93.petrotel.pl 01.03.10, 17:46 Ja i moje dziecko też jesteśmy zadowolone z Bebilonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: mleko modyfikowane IP: *.plock.mm.pl 01.03.10, 18:37 Tylko francuskie "Lait" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: mleko modyfikowane IP: *.118.c65.petrotel.pl 01.03.10, 20:12 ja polecam Bebilon, moje dziecko pije Bebilon Pepti. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Re: mleko modyfikowane IP: *.plock.mm.pl 01.03.10, 22:23 Bebilon Pepti jest na receptę, ze wskazaniem dla dzieci ze skazą białkową i jest to preparat mlekozastępczy, po co dziewczynie mieszać w głowie :) Fakt mleko Bebilon jest teraz najbardziej popularne, ale czasami trzeba zmienić mleko, wszystkie mleka dopuszczone do sprzedaży są pełnowartościowe. Ja zaczełam od Bebilonu 1 i przeszłam przez kilka innych w tym również Bebilon pepti (wysypka - konsultacje z 3 lekarzami - 3 różne diagnozy)i w chwili obecnej moje dziecko pije Bebilon i pewnie tak już pozostanie. W Szpitalu i w przychodniach polecane jest Bebiko ( to jest ten sam producent co Bebilonu) tak naprawdę poczytaj inne fora w necie i zdecyduj sama jakie podać mleko, jeżeli z dzieckiem będzie wszystk ok tj.( np.prawidłowe kupki)to pozostań przy takim mleku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kokate Re: mleko modyfikowane 02.03.10, 11:54 ja od początku uzywałam dla małej Bebiko. takie mleczko dawali w szpitalu, gdy mialam problemy z pokarmem i takie dalej kupowałam. dziś mała ma 2 latka i nadal pije Bebiko Junior tym razem :) wydaje mi się że nie ma mleka lepsze czy gorsze, dla dzieci z problemami są specjalne, a dla tych nie alergików można wybrać co się chce. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamusia Re: mleko modyfikowane IP: *.centertel.pl 02.03.10, 13:44 Po wyjściu ze szpitala kupiłam malcowi Bebiko niestety miał problemy z kupkami, przeszłam na Nan niestety była wysypka. Kupiłam synkowi Bebilon żadnych problemów. Uważam że najlepszym mlekiem modyfikowanym jest właśnie mleko Bebilon. Ale to już sama musisz zadecydować i dobrać mleko jakie będzie najlepiej tolerowane przez Twoją małą pociechę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: mleko modyfikowane IP: *.176.c89.petrotel.pl 02.03.10, 13:47 Bebilon przez rok, później zaczęłam dawać Bebiko. Jedno i drugie bardzo dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: mleko modyfikowane IP: *.146.68.115.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.03.10, 09:16 Wydaje mi się, że mleko trzeba dobrać indywidualnie do potrzeb dziecka, każde jest inne, trzeba próbować. Odpowiedz Link Zgłoś