Dodaj do ulubionych

Dr. Krajewska - ortodonta

IP: *.188.c73.petrotel.pl 01.07.10, 14:27
Mam pytanie o dr. Krajewską. Zamierzam zalozyć sobie aparat, a do
niej mam najbliżej. Dużo jest opini o dr. Przybysz i dr. Sarnowskiej
ale to podolszyce i cała wyprawa na każdą wizytę. Jakie macie
doświadczenia z leczenia u dr. Krajewskiej. Polecacie ją??
Z góry dziękuję za opinie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Aligator Re: Dr. Krajewska - ortodonta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.10, 12:57
      Sa takie zwierzątka. Najpierw rosną, potem się je drutuje.życze
      powodzenia.kup se pompke do pierdzenia
    • Gość: Ja odradzam Sarnowską! IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.10, 15:53
      popsuła mi aparatem obie górne 6!!
      do tego mechaniczne uszkodzenie dziąsła;/
      a kasę brała co miesiąc;/ nieraz nawet nie siadałam na fotel;/
      Żenada!
    • Gość: Mysza Re: Dr. Krajewska - ortodonta IP: *.065.c83.petrotel.pl 27.07.10, 12:23
      cześć:) ja zakładałam u doktor Sarnowskiej i uważam ze najlepiej zakłada :D
    • Gość: anka Re: Dr. Krajewska - ortodonta IP: *.139.c68.petrotel.pl 04.08.10, 22:02
      Zdecydowanie nie polecam !!! Zakładałam u niej pierwszy stały aparat. Tylko
      niestety Pani doktor zapomniała wspomnieć, że powinnam usunąć czwórki, żeby mi
      się wszystkie zęby zmieściły w łuku. Efekt był taki,że zamiast wystających
      trójek, które miałam, wszystkie moje zęby się powysuwały. Przez to musiałam
      założyć drugi aparat, po którym niestety posypały mi się zęby, tzn. tak jak
      nigdy nie miałam żadnej dziury, tak teraz mam plombę w praktycznie każdym zębie.
      Fakt, że pierwszy aparat zakładałam dobrych 13 lat temu, gdzie nie było to
      jeszcze tak popularne, więc Pani doktor chyba wtedy uczyła się "tę nowość"
      zakładać. Szkoda, że na mnie, bo zmarnowałam duuużo pieniędzy, czasu i zdrowia
      moich zębów.
      Nie polecam!!!
    • Gość: mama Re: Dr. Krajewska - ortodonta IP: 80.48.4.* 05.08.10, 10:55
      ODRADZAM !!
      Zakładałam u niej aparat na górę. Pani zapomniała mnie poinformować,że moją wadę zkoryguje JEDYNIE założenie obu aparatów: górnego i dolnego.
      Po zdjęciu aparatu zęby wcale nie były tak równe jak powinny. Och... dużo by gadać.
      Naprawdę nie polecam.
    • Gość: Nikita Re: Dr. Krajewska - ortodonta IP: *.plock.mm.pl 06.08.10, 19:55
      A może jest ktoś zadowolony z ortodonty. Bo Krajewska nie, Sarnowska
      też nie bardzo... To jak na nasz płocki rynek to chyba juz tylko dr
      Przybysz została.
      • Gość: polecacz Re: Dr. Krajewska - ortodonta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.12, 21:27
        Ja proponuję dr Małgorzatę Sumarę, Padlewskiego 11
    • Gość: babeczka81 Re: Dr. Krajewska - ortodonta IP: *.plock.mm.pl 06.08.10, 20:21
      zamiast pisać brednie - załóż sobie lepiej czystą bieliznę
      • Gość: Gość Re: Dr. Krajewska - ortodonta IP: *.019.c89.petrotel.pl 11.08.10, 19:56
        Ja leczę zgryz u dr Łodzińskiej - Podole i jestem zadowolona, bo na każdej
        wizycie wszystko dopracuje. A mam skomplikowaną wadę, która wymaga wiele zabiegów;)
        • Gość: mama Re: Dr. Krajewska - ortodonta IP: 80.48.4.* 17.08.10, 14:29
          Też słyszałam parę dobrych opinii o pani Łozińskiej.
          • Gość: alien Re: Dr. Krajewska - ortodonta IP: 213.76.179.* 27.09.10, 12:42
            Ja zakładałam obydwa łuki u dr. Przybysz i jestem bardzo zadowolona z efektów, co prawda nie jest tania, ale jak to sie mówi "albo tanio albo dobrze". A o Krajewskiej jako ortodoncie to jeszcze nie słyszałam ani jednego dobrego słowa...
        • Gość: Natalia Re:Łodzińska! NIE IP: *.dynamic.mm.pl 04.07.12, 13:51
          Tylko nie Łodzińska! Masakra jakaś! 3 znajome także chodziły do niej nikt zadowolony !!! polecam dr Pietrzak !!
          • Gość: Lidka Re:Łodzińska! NIE IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.14, 12:02
            A gdzie przyjmuje ta/ten dr Pietrzak? Nigdzie nie mogę znaleźć danych o tym lekarzu ... :-/ Będę wdzięczna za informacje.
    • Gość: Ola Re: Dr. Krajewska - ortodonta IP: *.115.c87.petrotel.pl 13.10.10, 10:27
      Czy ktoś wie w jakie dni jest czynny gabinet dr Przybysz??? Z góry dziękuję za info :)
    • Gość: oszukana Re: Dr. Krajewska - ortodonta IP: *.dynamic.mm.pl 29.03.11, 13:03
      ODRADZAM KRAJEWSKA!! ZNISZCZYŁA MI ZĘBY I NACIĄGNEŁA NA APARAT KIEDY WCALE GO NIE POTRZEBOWAŁAM!!!!!! WYSTARCZYŁBY RUCHOMY APARAT. PO ZAKONCZENIU LECZENIA WEDŁUG NIEJ PO PROSTU GO ZDJEŁA NIE PYTAJĄC CZY ZADOWALA MNIE EFEKT.
    • Gość: :) Re: Dr. Krajewska - ortodonta IP: *.112.c72.petrotel.pl 28.02.12, 20:53
      ZDECYDOWANIE ODRADZAM PRZYBYSZ ONA MI POPSUŁA ZGRYS. Musiałam usunac % zebow ale ona oczywiscie twierdzila ze nie tzreba prze ia terza moje obydwie 3 niezmiescily sie w swoje miejsce i mam je na wiesziku wysuniete i akrywaja mi troch 2 i 4 ODEADZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: pilot Re: Dr. Krajewska - ortodonta IP: 92.96.64.* 02.09.13, 21:23
      Nie polecam a wrecz ostrzegam! Zero profesjonalizmu! Zakladalam u tej pani aparat kilka lat temu..okazalo sie nie dawno ze wyrwala zeby ktore nigdy nie powinny byc usuniete! Stworzylo to fale problemow i kosztownego leczenia tym razem pod okiem specjalisty,
    • Gość: alek Sumara IP: *.137.c75.petrotel.pl 11.01.15, 11:34
      Może ktoś wypowiedzieć się na temat aparatów na zęby u Sumary?? Jaki koszt, atmosfera w gabinecie?
    • Gość: olyy90 Re: Dr. Krajewska - ortodonta IP: *.centertel.pl 22.02.17, 12:39
      Pani Doktor jest bardzo uprzejma i jak na ceny aparatów, to bardzo polecam. Dr. Sarnowskiej nie polecam, idzie na łatwiznę, a Dr. Przybysz ma wysokie ceny. Także Dr. Krajewska jak najbardziej na plus. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka