IP: *.219.c90.petrotel.pl 10.01.11, 09:49
Mam pytanie do pacjentek doktora, czy długo czeka sie na poczekalni? jest połozna która ogarnia poczekalnię? bo jak mi wiadomo to Ordynator i boje się , że ma duzo pacjentek
Obserwuj wątek
    • Gość: doniaagagaj Re: dr Panek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.01.11, 10:32
      Witam.Jestem pacjentką dr Panka. Fakt jest taki że ma ich sporo ale jakoś można się dogadać jeżeli chodzi o wizytę. Prowadził moje 2 ciąże. W sumie nie miałam komplikacji ale jestem bardzo zadowolona, bardzo sympatyczny i wszystko spokojnie tłumaczy. Ma wspaniałą położną Panią Gosię, która wszystko ogarnia i warto się z nią umówić do porodu. Kobieta jest fachowcem ,bardzo cierpliwa i zawsze służy poradą. Polecam.
      • Gość: M. Re: dr Panek IP: *.011.c68.petrotel.pl 14.01.11, 11:25
        Ja również jestem pacjentką dr Panka i szczerze polecam. Zgadzam się z przedmówczynią, że ma sporo pacjentek, ale jeśli tylko się zapiszesz, to położna Cię umówi na konkretną godzinę i nie będziesz musiała długo czekac w poczekalni.
        Pozdrawiam, Magda.
        • Gość: gosc Re: dr Panek IP: *.219.c90.petrotel.pl 14.01.11, 13:03
          Dziewczyny od 2 dni dzwonie na poczekalnie i tylko sekretarka automatyczna może podacie mi numer? może mam inny?
          • Gość: M. Re: dr Panek IP: *.125.c82.petrotel.pl 15.01.11, 08:26
            Ja mam taki: 24 364 98 80. Przyjmuje w poniedziałki (ciężarne), wtorki i czwartki.
            • Gość: gosc Re: dr Panek IP: *.055.c87.petrotel.pl 17.01.11, 11:54
              Dziekuję za sprawdzenie telefonu, niestety nie odbiera rejestracja, komórka doktora tez poza zasiegiem moze jest na urlopie, spróbuje jeszcze ten tydzień
              • Gość: Ola Re: dr Panek IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.01.11, 17:17
                Doktor jest jeszcze na urlopie :). Spróbuj w przyszłym tygodniu. Polecam dr Panka jako bardzo skrupulatnego i dokładnego lekarza. Położne obie są OK. Pani Małgosia jest przesympatyczna, ale to pani Ewie zawdzięczam fakt, że w czasie ciąży bardzo pilnowałam wagi :). Opłaciło się :)))). Polecam gabinet - nie trzeba czekać, pacjentki umawiane są na konkretne godziny.
                • Gość: gosc Re: dr Panek IP: *.124.c85.petrotel.pl 19.01.11, 18:56
                  a ile warzysz i ile ważyłaś?
                  • Gość: Ola Re: dr Panek IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 20.01.11, 14:01
                    po dwóch tygodniach od porodu - tyle ile przed ciążą :).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka