Dodaj do ulubionych

mały śpioch

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 15:57
mam pytanko do mam które maja lub pamiętają jak to było u nich odnośnie 2 miesięcznego maluszka ile wasze dzieci śpią/spały jak długie są drzemki i czy musicie wybudzać swoje dziecko aby nie przesypiało pory jedzenia,pytam takiego maluszka i mam obawy że za długo śpi nie wiem czy to taka natura czy co?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: mały śpioch IP: *.147.38.44.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.02.11, 20:28
      korzystaj z czasu kiedy śpi. Moja córeczka zawsze przesypiapiała pory karmień, trzeba było ją w dzień ostro wybudzać bo w pewnym momencie zamieniła sobie dzień z nocą (spała ponad 4 godz w dzień po karmieniu a w nocy co godz pobódka) a teraz chodzimy na palcach żeby się choć 15 min zdrzemnęła między karmieniami ale przesypia całą noc
      • Gość: tatko Re: mały śpioch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 08:55
        nasz maluch spal tak od 1 godz do 4 godz - nigdy nie budziliśmy go na karmienie, w fazie głębokiego snu dziecko rośnie :)
        ważne żeby ustalić dzień do drzemek i noc do spania
        teraz nasz maluch ma 5 miesięcy i co by sie nie działo budzi się / przypomina o jedzeniu co 2-3godz niezależnie czy to dzień czy noc - aha jest na cycu
      • Gość: aaa Re: mały śpioch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 17:02
        aaa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka