Dodaj do ulubionych

Który stomatolog najlepszy dla dzieci?

IP: *.182.c73.petrotel.pl 24.02.11, 21:42
Najlepszy stomatolog dla dzieci w Płocku i okolicach - który?
Obserwuj wątek
    • Gość: Do Gosi Re: Który stomatolog najlepszy dla dzieci? IP: *.plock.mm.pl 27.02.11, 09:00
      Znam jedną. Nazywaja ją: Zębowa wróżka. Twoje dziecko ją pokocha:D
      • Gość: Gosia Re: Który stomatolog najlepszy dla dzieci? IP: *.153.c83.petrotel.pl 27.02.11, 09:47
        Mój synek też nazywa się Karoluś i bardzo lubi tom bajunie: www.youtube.com/watch?v=aUYqwspOldQ
        • Gość: ewka Re: Który stomatolog najlepszy dla dzieci? IP: *.centertel.pl 27.02.11, 12:42
          ja chodzę ze swoim 3letnim synkiem do pani stomatolog Radomyska-Wójtewicz na Królowej Jadwigi 5. Bardzo miła lekarz z podejściem do dzieci
          • Gość: Gosia Re: Który stomatolog najlepszy dla dzieci? IP: *.114.c82.petrotel.pl 15.03.11, 19:09
            ewka, a miał już rwanie?
    • Gość: MałaMi Re: Który stomatolog najlepszy dla dzieci? IP: *.class147.petrotel.pl 28.02.11, 14:35
      Ja z moim trzylatkiem chodzę do gabinetu Bożeny Przybysz na Jana Pawła. Do Pani doktor o nazwisku Król, albo Królewska - nie pamiętam. Bardzo miła, z podejściem do dzieci.
    • Gość: este Re: Który stomatolog najlepszy dla dzieci? IP: 91.212.223.* 03.03.11, 08:39
      ja polecam lekarz Figatowską na podolszycach
      • paulina.oliwier Re: Który stomatolog najlepszy dla dzieci? 23.03.11, 19:58
        Również polecam doktor Figatowską, pierwszy raz byliśmy jak młody miał 2 lata
        • Gość: antyzaniedbanie Re: Który stomatolog najlepszy dla dzieci? IP: *.dynamic.mm.pl 23.03.11, 20:01
          2 latek miał popsute ząbki?? litości, co za matka!!
          • Gość: sadysta Re: Który stomatolog najlepszy dla dzieci? IP: *.cdma.centertel.pl 24.03.11, 06:17
            Teraz w modzie sztuczne szczęki, więc rwać należy jak najwcześniej. Najlepiej od razu jak tylko zaczyna kiełkować.
          • Gość: do antyzaniedbanie Re: Który stomatolog najlepszy dla dzieci? IP: *.play-internet.pl 24.03.11, 13:04
            a Ty dopiero idziesz do dentysty jak ci dziury sie robią?? Jak tak to powodzenia.
            Własnie bardzo dobra matka skoro poszła z dzieckiem dwuletnim do stomatologa, najważniejsza jest profilaktyka i im dziecko wcześniej oswoi sie z stomatologiem tym lepiej.

• Gość: Dana Re: Który stomatolog najlepszy dla dzieci? IP: *.centertel.pl 25.03.11, 10:39
      Polecam Figatowską na Jana Pawła.Super pani Doktor.Mój 5 latek wolał iśc do Pani doktor niz do przedszkola.Miał borowany ząbek ze znieczuleniem i nawet nie wiedział ze miał zrobiony zastrzyk poprostu rewelacyjna Pani.Polecam.
      • paulina.oliwier Re: Który stomatolog najlepszy dla dzieci? 27.03.11, 15:15
        Ludzie, proszę was. Czy ja napisałam że moje wtedy 2,5 letnie dziecko było na rwaniu czy coś? Szkoda słów na niektórych.
        • paulina.oliwier Re: Który stomatolog najlepszy dla dzieci? 27.03.11, 15:16
          Poza tym, lepiej udawać że moje dziecko ma idealne zęby i nie widzieć problemu? moja sąsiadka jak jej powiedziałam że byliśmy u dentysty strasznie się zdziwiła, a jej dziecko ma teraz 4 lata i dwa zęby wyrwane. mój 3,5 roku, dwa z pląbą i bez bólu.,
          • Gość: Pląba Jak pląba -tylko kubow IP: *.037.c69.petrotel.pl 23.12.13, 22:33
            polomby zakładają lekarze stomatolodzy a nie konowały
    • Gość: Gosia85 Re: Który stomatolog najlepszy dla dzieci? IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.13, 15:34
      Ja byłam jakiś czas temu z moim synkiem w Stomatologii Kubus, przy ul. Warszawskiej 51 - mają więcej punktów, ale ten był dla mnie najbliżej.
      Szczerzę mogę polecić, bardzo dobre i fachowe podejście do dzieciaków, oraz niskie ceny. NA ich stronce macie cały kontakt: www.stomatologiakubow.pl
    • maczur99 Re: Który stomatolog najlepszy dla dzieci? 07.12.13, 18:42
      Gość portalu: Gosia napisał(a):

> Najlepszy stomatolog dla dzieci w Płocku i okolicach - który?

Z całego serca mogę polecić w Płocki stomatologa dziecięcego: Stomatologia Kubow - bardzo dobre podejście do dzieciaków, fachowe wykonanie, a ceny całkiem rozsądne.

M.
    • Gość: abcd Re: Stomatolog Płock IP: *.plock.mm.pl 31.12.13, 07:09
      kubow ceny przystępne ? drogo tam że nie wiem ,,,,leczenie zębów takie sobie
    • Gość: DarekWielgosz Re: Który stomatolog najlepszy dla dzieci? IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.16, 14:41
      Jeżeli szukasz stomatologa w Płocku, to jeden z najlepszych gabinetów to dr Kubow. Jest w tym mieście chyba od zawsze. Bardzo miłe Panie lekarki i pomoce. Zawsze jak tam idę z synem to czujemy się jak byśmy byli w rodzinie. Polecam. Tu masz adres stomatologiakubow.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka