Dodaj do ulubionych

lek. Barbara Lewicka Wa-Med

18.03.11, 09:32
Drogie mamy, czy macie jakieś doświadczenia z panią Lewicką? Szukałam jakichkolwiek informacji / opinii na jej temat w internecie, ale niestety nie znalazłam kompletnie nic.

Planuję przenieść się razem z córką z Rodziny do Wa-medu i chciałabym wybrać dla niej możliwie najlepszego z przyjmujących tam pediatrów.

W Rodzinie jak zwykle brak numerków. Pani z rejestracji nawet nie zapytała o stan mojej córki. Brak słów.

Ostrzegam jednak, że Wa-med ma ciekawą "politykę zarządu" - razem z dzieckiem, do przychodni musi zapisać się co najmniej jedno z opiekunów. Trochę to nie fair, ale co robić.. dziecko najważniejsze.
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: lek. Barbara Lewicka Wa-Med IP: *.class103.petrotel.pl 18.03.11, 11:31
      Jeśli chodzi o tą samą Lewicką to przyjmuje w NOWA-MED. A jeśli chodzi o opinię to jest znakomita lekarka z doświadczeniem. Polecam
      • Gość: MAMA II Re: lek. Barbara Lewicka Wa-Med IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 12:38
        Pani doktor Lewicka jest świetnym pediatrą, duże doświadczenie, trafne diagnozy i skuteczne leczenie, z całą pewnością godna polecenia.
        • mika_p Re: lek. Barbara Lewicka Wa-Med 21.03.11, 00:48
          Nie znam pediatry o imieniu Barbara. Kilka lat temu w przychodni na Reja pracowała Elżbieta Lewicka i z niej byłam bardzo zadowolona.
        • Gość: mama Re: lek. Barbara Lewicka Wa-Med IP: *.c148.petrotel.pl 21.03.11, 13:16
          no niestety moje dziecko widziała 2 razy i jedna diagnoza nietrafna, ale ogólnie polecam przychodnię, nigdy nie zostawiono mnie z kwitkiem, nigdy nie zabrakło "numerka" a to w dizsiejszej służbie zdrowia na wagę złota.
          • Gość: gazda Re: lek. Barbara Lewicka Wa-Med IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 08:14
            Jeśli chodzi o przychodnię to polecam. Choć teraz już jest dużo pacjentów to zawsze znajdą czas żeby Cię zbadać (czego nie było w orlen Medica). Jeśli chodzi o pediatrów to ja polecam panią dr Jankowską, naprawdę konkretna, dokładna, zawsze dobrze trafia z lekami, u moich dzieci sprawdza się. Pani dr Lewicka jest fajna, sama do niej chodziłam jako dziecko, ale zbyt dużo zaleca homeopatii, co mnie nie przekonuje. Podobało mi się u niej, że jako jedyna lekarka zaproponowała badanie CRP u dziecka, żeby wykluczyć infekcję bakteryjną, żeby nie podawać niepotrzebnie antybiotyków. Lekarz z doświadczeniem i intuicją.
            • Gość: Gosia Re: lek. Barbara Lewicka Wa-Med IP: *.customers.d1-online.com 11.12.13, 09:01
              Mnie za to faszerowała antybiotykami do oporu, to cud że to przeżyłam, na katar antybiotyk, na gronkowca antybiotyk, który w ogóle nie działał, na nie wykrytą odpowiednio wcześnie alergię także antybiotyk. To w okresie dzieciństwa stanowiło moją główną dietę. Najlepsze jest to że na różne dolegliwości stosowała jeden Ospamox. Nie wiem czy taki człowiek nie zdaje sobie sprawy z tego że może kogoś zabić. Co więcej ostatnio dowiedziałam się od mojej cioci że gdy byłam niemowlęciem, poleciła mojej mamie po miesiącu karmienia mnie piersią aby zamiast tego dawała mi sztuczny pokarm tylko dlatego żebym nie "męczyła" się ssaniem sutka. Nie wiem czy to normalne, według mnie nie.
              • bejoy Re: lek. Barbara Lewicka Wa-Med 11.12.13, 11:29
                brzmi jak u innym lekarzu - dr Lewicka stawia na homeopatię w pierwszej kolejności,a antybiotyk to u niej ostateczność; fakt, nie zawsze daje to dobry efekt, zależy od pacjenta
                ale generalnie bardzo sobie chwalę jej działania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka