Gość: lili
IP: *.113.c78.petrotel.pl
25.03.11, 10:10
Może nieco podniośle to zabrzmi zwarzywszy na to że jest to mierniutkie forum o nikłych przejawach jakiekolwiek intelektualności, ale uważam pani moderatorko, że powinna pani podać się do dymisji:)
I nie piszę tego złośliwie, właściwie nic do Ciebie nie mam, wręcz przeciwnie, wielokrotnie zgadzam się z Twoimi wypowiedziami i generalnie podoba mnie się Twój tok rozumowania jaki prezentujesz w wpisach na tymże forum, ale nijak ma się to do roli jaką masz tu pełnić.
Odniosę się do Twoich dwóch wypowiedzi:
„Wiesz, Dase, jako doświadczona emama eDziecka wiem, że jatkę można zrobić w niemal dowolnym temacie na forum, którego każda użytkowniczka jest zalogowana. Potrzebna jest tylko jedna złośliwa zołza i kilka osób, które nie wiedzą, że trolla się nie karmi”
Sama od wielu lat wypowiadam się na wielu forach, stąd też wiem, że oczywiście jatkę można wywołać wszędzie, ale trolle są blokowane o ile moderator żyje i działa. I nie pisze tu o jatce, o wymianie zdań, nawet wymianie zdań agresywnej, ale o podszywaniu się pod logoin innch, o bezcelowości i bezsensowności wątków. Chyba sama rozumiesz, że skoro w jednym wątku 10 różnych osób ma taki sam login, tudzież jedna osoba ma 10 różnych loginów, to naturalnym jest że człowiek traci orientacje do kogo pisze!!! Nie rozumiem jak moderator z nikłą rozumowością(generalnie) może takie zachowania tolerować? a wręcz nimi się chełpić, bo w końcu pierdzielone trolle robią sztuczny tłum:)
Płytkie to myślenie…
„Wprowadzenie logowania zmniejsza ruch na forum, a tu i tak jest niewielki. Myślicie, że będzie tu więcej nicków niż nasze trzy?”
Oczywiście, że będzie więcej, o ile moderator będzie sensownie i rozumnie działał.
Poza tym jak myślisz dlaczego dotychczasowe bywalczynie nie chcą się obecnie wypowiadać, a jak wypowiadają się to wyjątkowo rzadko? Dlatego bo się im nagle znudziło??? Po tylu latach z ppm? Moim zdaniem nie chcą się wypowiadać bo jest tu burdel, a poziom jest niższy niż dopuszczalny!!!
A nawet jakby zostało kilka stałych nickow, to jest wg ciebie to mniej wartościowe niż 4 trolle i 40 różnych loginów tychże trolli?
Wytłumacz bo nie pojmuje twojego toku rozumowania.
„Bo gdyby się forum rozkręciło na zalogowanych użytkownikach, to szanse na obowiązkowe logowanie by wzrosły”
Czy ty nie pojmujesz jednej podstawowej kwestii!!!????
NIKT NIE CHCE SIĘ WYPOWIADAC NA FORUM W KTÓRYM KRÓLUJE BURDEL, CHAMSTWO I PROSTACTWO!
Piszesz, że jesteś doświadczoną emama- nie neguje, ale w takim razie albo masz problemy z logicznym rozumowaniem, albo pogubiłaś priorytety.
I pamiętaj jeśli forum, to czy jakiekolwiek inne przypomina formą śmietnik, to nie wina tolli a moderatora, który sobie nie potrafi radzić z trollami:)