Dodaj do ulubionych

Restauracja na Chrzciny

IP: 80.48.4.* 11.06.11, 23:21
Drodzy rodzice, proszę doradźcie mi lokal na chrzciny dla ok 15 osób. Czy wcześniej ustala się specjalne menu i cenę, czy zwyczajnie z karty?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anakonda Re: Restauracja na Chrzciny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.11, 08:15
      Zajazd Pod Szczęśliwą Gwiazdą w Słupnie-rozsądna cena, bardzo dobre jedzenie, bardzo dobra obsługa, mieliśmy tam chrzciny synka.
      Karczma Babskie Jadło w Stefanowie, po trasie w stronę Gostynina, bardzo dobre jedzenie, przemiła obsługa. Lokal cieszy się powodzeniem, kiedy tam byliśmy naraz obdywały się co najmniej 2 imprezy. Nikt nikomu nie wchodził w drogę, nie przeszkadzał, sądząc po gościach, byli bardzo zadowoleni. Na miejscu mają fajny plac zabaw dla dzieci.
      • Gość: m Re: Restauracja na Chrzciny IP: *.211.c64.petrotel.pl 13.06.11, 11:15
        Restauracja "Piast" na Kobylińskiego , ceny od 65 zł za talerzyk, w zależności od tego co wybierzesz, bo menu ustala się wcześniej( tylko tradycyjnie ciasto i alkohol we własnym zakresie).Na raz odbywa się kilka imprez, ale miejsca wystarczy.Można też zarezerwować oddzielną małą salkę, wtedy jest tylko dla was.
        Miła obsługa,smaczne jedzenie no i jak dla mnie lokalizacja na plus.
        • Gość: m Re: Restauracja na Chrzciny IP: *.211.c64.petrotel.pl 13.06.11, 11:18
          www.ciesielscy-studio.pl . Zapraszmy, aby uwiecznić te wspaniałe chwile. Profesjonalna fotografia oraz videofilmowanie imprez okolicznościowych i nie tylko ( sesje z brzuszkiem, fotografowanie dzieci zarówno w studio jak i w plenerze).
        • Gość: Anakonda Re: Restauracja na Chrzciny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.11, 11:43
          Dla mnie za bardzo "stypowa" restauracja. Na raz odbywa się kilka imprez!? W jednym końcu sali stypa, a w drugim chrzciny. Jedni płaczą, są pogrążeni w smutku, a drudzy się bawią!!!!
          • Gość: do ciotki anakondy Re: Restauracja na Chrzciny IP: *.dynamic.mm.pl 13.06.11, 15:20
            sama pisałaś ciotko o tym że w twych ulubionych "barach" (bo to bary) mogą się odbyć jednocześnie imprezy
            • Gość: Wój Tom Re: Restauracja na Chrzciny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.11, 15:32
              Do ciotki anakondy: na Kobylińskiego jest pijalnia piwa, jedna wielka impreza, zrób tam chrzciny i odchrzań się
              • Gość: do anakondy Re: Restauracja na Chrzciny IP: *.class102.petrotel.pl 13.06.11, 20:35
                jadasz w tanich jatkach i zmiana nicku nie pomoże, hahahaha
                głupiaś i tyle
                • Gość: Anakonda Re: Restauracja na Chrzciny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.11, 08:25
                  Mało lepsza jesteś i tyle. Nie zmieniam nicku.
    • Gość: 3EMEMEM Re: Restauracja na Chrzciny IP: 80.48.4.* 15.06.11, 20:32
      Dzięki za powazne odpowiedzi. Widzę, że jak zwykle znalezli sie i ci, co muszą innym dokopac.
      • Gość: a Re: Restauracja na Chrzciny IP: *.189.c67.petrotel.pl 16.06.11, 23:53
        Ja wyprawiałam w Złotej Podkowie i byliśmy bardzo zadowoleni. Smaczne jedzenie, miła obsługa, ładny wystrój. Cena od talerzyka zależna od menu. Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka