Dodaj do ulubionych

Dobra fryzjerka!

IP: *.class100.petrotel.pl 01.12.11, 18:46
Witam. Poszukuję naprawdę dobrej fryzjerki. Mieszkam w Płocku od niedawna i nie jestem obeznana za bardzo gdzie warto sie udac a które zakłady fryzjerskie lepiej omijać. I tak skorzystałam z usług pewnej fryzjerki, która zrobiła mi fryzure zupełnie inna niż chciałam i w ogóle w taki sposób, że wstydze sie wyjść na ulicę. Jak zobaczyłam efekt końcowy popłakałam sie na fotelu. Także bardzo was proszę o opinię gdzie warto się udać, żeby dobrze wyglądać. Od razu zapytam się o opinię o zakładzie fryzjerkim w Auchan - warto tam iść? Dobre są tam fryzjerki?
Obserwuj wątek
    • Gość: onka Re: Dobra fryzjerka! IP: 78.250.7.* 01.12.11, 19:11
      w auchan to sa panienki po studium, wiec raczej pseudofryzjerki. ja chodze od lat do salonu Iwona na Piaska, polecam panię Renatę i właścicielkę Iwone, nigdy nie odstawily mi jakiegos dziwactwa na glowie, co zdarzalo sie fryzjerkom ktore odwiedzalam czasem z ciekawosci. na Piaska kazda z nich ma warsztat porzadny za soba a nie nauke postrzyzyn w szkolce dla kosmetyczek.
    • Gość: Ja Re: Dobra fryzjerka! IP: *.opera-mini.net 02.12.11, 01:33
      Polecam Salon Fryzjerski ul. 1 Maja 12 lokal 53- Pani Agnieszka
      • Gość: mila Re: Dobra fryzjerka! IP: *.205.8.36.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.12.11, 14:27
        ja polecam salon fryzjerski rudzielec na kupieckiej 5 ,bylam polecem:)
    • Gość: anna Re: Dobra fryzjerka! IP: 213.76.179.* 15.12.11, 16:05
      Rudzielec! ul. Kupiecka. Również polecam, bardzo gorąco.
      • Gość: Rudzielec Re: Dobra fryzjerka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.11, 13:58
        Właścicielka Rudzielca też poleca Rudzielca
    • Gość: klient Re: Dobra fryzjerka! IP: *.022.c84.petrotel.pl 30.10.12, 20:06
      A ja nie polecam rudzielca
      • Gość: auchan Re: Dobra fryzjerka! IP: *.dynamic.mm.pl 30.10.12, 22:12
        Auchana omijaj szerokim łukiem, szczególnie p. Marzenę - brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
      • Gość: Klientka Re: Dobra fryzjerka! IP: *.094.c75.petrotel.pl 30.10.12, 23:15
        Pani z Rudzielca strzyże na łapu capu, aby prędzej aby więcej. Przy doborze koloru farby też się nie wysila, mało teo kolor szybko sie spłukał. Nie sprzata fotela po poprzedniej klientce, tylko sadza następną klientkę w czyjeś kudły
        • Gość: gośc Re: Dobra fryzjerka! IP: *.ip.netia.com.pl 31.10.12, 16:20
          Polecam salon Martyny Bryk - p.Ewa;
          Auchan odradzam, szkoda kasy, tak jak już wcześniej pisano, bez umiejętności fryzjerki.
          • Gość: świeża płocczanka Re: Dobra fryzjerka! IP: *.246.c86.petrotel.pl 01.11.12, 10:36
            Polecam Salon Martyny Bryk - jestem "rozpieszczona" warszawskimi salonami i długo szukałam dobrego fryzjera. po pół roku trafiłam do MB i tutaj, się zatrzymałam na dłużej.
            Tu ujęła mnie kwestia pielęgnacji włosów, na która przyznam nikt w Pł do tej pory nie zwrócił mi uwagi.
            • Gość: Joanna Re: Dobra fryzjerka! IP: *.plock.mm.pl 01.11.12, 17:53
              jeśli chodzi o pielęgnację a nie tylko wymęczenie włosów ;-) to polecam zawsze salon "Iwona" na Piaska. Moje włosy przeszły różne męczarnie zadane im przeze mnie a i tak są bardzo zdrowe, dobrze odżywione i odpowiednio zadbane po poradach Iwonki i Reni.
              • Gość: loyta Re: Dobra fryzjerka! IP: *.121.c65.petrotel.pl 06.11.12, 17:25
                zgadzam się z Joanna, ja tam też czasem chodzę i zawsze wychodzę zadowolona. bardzo dobry salon fryzjerski, polecam
          • Gość: Ann Re: Dobra fryzjerka! IP: 185.9.126.* 02.12.14, 14:24
            Wielki mi salon Pani Bryk , byłam i nie wyszłam zadowolona , oczekiwałam wielkiego wow i sie zawiodłam. Specjalnie zapuscilam troche włosy zeby mozna bylo z nich zrobic jakas inna fryzure niz mialam do tej pory ... i zostala obcieta identycznie jak 3 miesiace wczeniej tylko przez inna fryzjerke i za 3 razy mnniej . NIE OPŁACA SIE TRACIC KASY
        • Gość: psotnik Re: Dobra fryzjerka! IP: *.plock.mm.pl 13.05.13, 21:03
          jak pani ma czelnosc nazywac sie klientką,każda klientka która ma w sobie troche kultury nie wypisuje i nie wypowiada sie na czyjś temat.w każdym salonie są kudly wiem bo troche ich odwiedzilam,najpierw dzwonicie żeby was przyjąć i gdzieś wcisnąć a potem obczerniacie fryzjerów że nie posprzątali przy fotelu.wymagania klienci mają duże a jeśli chodzi o płatności to byście chcieli jak najtaniej zapłacić.
    • Gość: Ania Re: Dobra fryzjerka! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.11.12, 21:11
      Jeśli chodzi o Płock trudno tutaj znaleźć salon z którego z którego będziesz zadowolona, choć nie jest to niemożliwe. Nie odniosę się do wpisów poprzedniczek gdyż nie korzystałam z usług w tych miejscach. Miejscem jakie odwiedziłam był salon ONA i On na Kobylińskiego- pierwsze wrażenie bardzo dobre , niestety zatrudniają tam masę stażystów, pracownicy co chwilę się zmieniają i eksperymentują na klientach, podejrzewam też że nieco oszczędzają na farbach do włosów( to są tylko moje przypuszczenia) Podobno kiedyś byli tam dobrzy fryzjerzy, ale to było dawno, miałam mieć delikatnie rozjaśnione włosy a wyglądałam jak skrzyżowanie królika wielkanocnego z wiewiórką.Kolejny był osławiony salon MIRAGE na Mickiewicza.Takiego syfu i brudu jeszcze nie widziałam, do dziś sama sobie się dziwię , czemu nie uciekłam. Włosy w dziwnym kolorze ( wizja ,,stylistki,,) przesuszone, łamiące się ,do dziś nie wiem jaką farbą były potraktowane , całkowicie odradzam . CAMILE ALBANE na Kobylińskiego, fantastyczna obsługa, Panie ( przynajmniej niektóre znające się na swym fachu) Fryzura niezła, kolor utrzymał się ok. 4 miesięcy, niestety cena mimo wszystko nieadekwatna , zwłaszcza jak na to miasto, 350 zł na pomalowanie i podcięcie to zbytni luksus jak dla mnie ( choć jeśli kogoś stać to polecam)Następnym miejscem jakie odwiedziłam był salon TRENDY na Królewieckiej i przyznam że jestem wierna mu od ponad trzech lat, mimo że dwukrotnie zmieniłam z powodu zwykłej babskiej ciekawości , zawsze potem pokornie wracałam do mojej Pani Justynki. Nie wiem jak inne pracownice , jednak Pani Justyna jest stworzona do swej pracy. Zanim cokolwiek zrobi zawsze długo rozmawiamy, wysłuchuje mnie, sprawdza stan włosów, mówi jaką ma propozycje, jednak nigdy nie narzuca swej wizji jak mają to w zwyczaju inni fryzjerzy. Ma fenomenalną rękę do cięcia, potrafi szczerze doradzić nie naciągając na ,,rewelacyjne,, dodatkowe zabiegi. Wybierając się na wizytę trzeba się uzbroić w cierpliwość ta Pani jest bardzo dokładna i nie znosi pośpiechu, czego efekty są widoczne na głowach jej klientek. Dodatkowym plusem tego salonu jest fakt iż prawie cały personel jest tam niezmienny od kilku lat a to już o czymś świadczy.Pełen, profesjonalizm, czysto!!!, bardzo sympatycznie( to akurat dotyczy wszystkich pracujących tam Pań) i w miarę przystępne ceny- jak dla mnie rewelacja.
      • Gość: Joanna Re: Dobra fryzjerka! IP: *.plock.mm.pl 01.11.12, 22:03
        smieszy mnie to podkreslanie, ze w salonie jest czysto, przeciez to jest podstawa w kazdym w SALONIE, moze nie jest to norma u panienek pseudofryzjerek, ktore koncza jakies kursy, w tym kosmetyczny, robienia sztucznych pazurow (tandeta, normalna, zadbana, zdrowa kobieta ma wlasne paznokcie, dlugie, krotkie,zdrowe, zadbane) i one sobie nadaja miano fryzjerek, fryzjerstwo to rzemiosło, z którego zdaje się egzaminy czeladnicze a nie kończy pólroczny kursik :)
        moze bede monotematyczne ale polecam salon "Iwona" ktorego wspolwlascicielka, jest jedna z pierwszych i najlepszych płockich fryzjerek, moja mama, ciotka, babcia opowiadaly mi,ze kiedys dostac sie do niej bylo naprawde trudno, bo byla inna niz owczesni, siermiezni fryzjerzy, byla mloda, pomyslowa, inna, do niej lataly wszystkie "modne" wtedy kobietki :) Pani Basia ma lata doswiadczenia za soba, ciagle sie szkolila, nie utknela w latach 80tych,90tych, ciagle wprowadza innowacje, nie jest nudna pania, tylko szalona i pomyslowa fryzjerka, druga wspolwlascicielka jest jej corka, Iwona, ktora dar do strzyzenia i generalnie wizazu wyssala chyba z mlekiem :-) tez fajna, szalona, pogodna kobieta, ktora nie boi sie eksperymentow ale tez nie zrobi z czlowieka swira, ktory sie bedzie wstydzil wytknac nos z domu, moja ciotka, po 60tce ale nie typ starej ciotki-klotki tylko nowoczesna babka chodzi wlasnie do Iwony i zawsze ma swietne fryzurki i dobrze zrobiony kolor. Ja od 19 lat chodze do Pani Reni, pracownicy, ktora pracuje z pania Basia od czasu, gdy byla praktykantka w salonie Pani Basi, wiec ma warsztat w jednym palcu i ciagle sie doskonali, wprowadza nowe metody strzyzenia, ja przez 19lat nigdy nie wyszlam od niej z kwasna mina, zawsze mam swietnie strzyzenie i fryzurke ktora pasuje do mnie a zmieniaja sie one wraz z wiekiem, zmiana upodoban.
    • Gość: Memłon Re: Dobra fryzjerka! IP: *.094.c75.petrotel.pl 01.11.12, 23:37
      Do modelowania włosów łonowych najlepszy jest pan wacek.
    • Gość: Wiola Re: Dobra fryzjerka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.12, 11:04
      Witam! Bardzo dobra fryzjerka jest na Podolszycach południowych blok obok petli p Ania tel 243664000 ul Zubrzyckiego
      • Gość: Wacek Re: Dobra fryzjerka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.12, 14:56
        e tam, co tam jakaś Ania!!!! Ja, wacek jestem zdecydowanie lepszy
        • Gość: Pati Re: Dobra fryzjerka! IP: *.118.c87.petrotel.pl 14.11.12, 08:16
          Ja podobnie jak kilka osób na tym forum polecam salon Iwona na ul. Piaska. Jestem wierną klientką pani Basi. Iwona b. dobrze dobiera kolor. Zawsze wychodzę zadowolona. Poza tym mogę polecić salon Perfekto na ul. Sucharskiego-z fryzjerek p. Ola fajnie strzyze i czesze oraz pani Marzenka. Kiedyś faktycznie salon Ona i On był fajny, ale tak jak ktoś napisał-często zmieniają się fryzjerki i to nie jest to samo. Kiedyś pracowała p. Magda Motyka i p. Irek, ale chyba otworzyli swój salon na 1-Maja-jednak ceny powalające. Ja byłam z nich zadowolona. A jesli chodzi o Camile Albane-ceny kosmiczne, nie dla mnie.
          • Gość: Tylko nie bAŚKA Re: Dobra fryzjerka! IP: *.040.c94.petrotel.pl 13.05.13, 22:54
            Baśka ma może i dryg do stzryżenia, ale nie moich włosów. Podczas strzyżenia nie może się skoncentrować na klientce. Fryzure jaką mi dobrała to niech sobie nosi sama. Co mi po tym, że to "ostatni krzyk mody" jak z własami potem nie mogę dojść do ładu.
    • Gość: Patrycja :] IP: 109.77.241.* 04.02.14, 18:06
      Ma ktoś kontakt do tego salonu "Iwona" na Piaska? I która z pań zrobi mi najlepsza fryzurę?
      • Gość: sylwia Re: :] IP: *.plock.mm.pl 06.02.14, 03:12
        masz problem w poruszaniu się po necie? wystarczy wpisać w google "salon Iwona Piaska" ;-)
        24 263 60 96. Każda fryzjerka ma swój styl, a skąd my mamy wiedzieć co dla Ciebie ozn "najlepsza fryzura" ;-) Najlepsza technicznie, dokładna i nie robiąca na tempo jest Renata, ale jeśli nie masz bardzo gęstych włosów to zastrzeż, że absolutnie nie chcesz degażowania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka