Dodaj do ulubionych

przedszkole nr 11

IP: *.223.c93.petrotel.pl 19.03.12, 19:41
Co sądzicie o Przedszkolu nr 11 przy ulicy Bielskiej?
Obserwuj wątek
    • Gość: kika Re: przedszkole nr 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.12, 11:35
      Wspaniałe przedszkole dzieciaki przygotowane do szkoly , wychowawczynie super zwłaszcza pani Bożenka .
      • Gość: mama Re: przedszkole nr 11 IP: *.184.c89.petrotel.pl 24.03.12, 16:33
        czy ja wiem czy takie super;/
    • Gość: mamami Re: przedszkole nr 11 IP: *.066.c72.petrotel.pl 26.03.12, 09:59
      przedszkole takie sobie... mało kadry nauczycielskiej, jeszcze mniej pań do pomocy do dzieci, jedzenie takie sobie, szanowna p. dyrektor zatrudnia znajomych, w sekretariacie siedzi osoba niekompetentna, bez odpowiedniego wykształcenia ale ważne że pracę dostała po zajomści....
      • Gość: mama Re: przedszkole nr 11 IP: *.171.c67.petrotel.pl 30.03.12, 22:40
        4/10
      • Gość: MamaNowa Re: przedszkole nr 11 IP: *.220.c91.petrotel.pl 15.05.12, 10:13
        A to pani dziecko uczeszcza do tego przedszkola? troche mnie Pani zmartwila bo moja córka bedzie tam chodzic od września, a tak sie cieszylam ze sie tam dostala bo slyszalam duzo dobrych słów o tym przedszkolu
        • mamma40 Re: przedszkole nr 11 16.05.12, 07:38
          Moje doswiadczenia są pozytywne. Dzieciaki chętnie chodza do przedszkola, sa zadowolone. Panie sa bardzo miłe. Tę negatywna opinie pisał ktoś bardzo sfrustrowany.
        • sledzik80 Re: przedszkole nr 11 16.05.12, 08:31
          Proszę słuchać tych dobrych opinii. Moje dziecko chodzi do tego przedszkola i nie mogę na nic narzekać. Kadra bardzo dobrze przygotowana, wiele atrakcji dla dzieci jest zapewnionych (dzieci poznają kulturę innych krajów, kuchnia przygotowuje dania regionalne, dzieci biorą udział w konkursach, ostatnio występowały na Pikniku Europejskim). Komunikacja z dyrekcją i kadrą jest bardzo dobra, zawsze jest czas na rozmowę, problemy rozwiązywane są merytorycznie. Moja córcia była niejadkiem, a odkąd chodzi do przedszkola nie ma problemów z jedzeniem. Mówi, że jedzenie jest zawsze smaczne. Poglądy moje podzielają inni rodzice, których pociechy chodzą do grupy z moją małą. Wiec zarzuty wyżej podnoszone, są bynajmniej nie trafione.
          Niestety, zawsze jest tak, że choćby placówka działała idealnie, zawsze znajdzie się ktoś komu nic nie pasuje.
          A pani gwarantuje, ze pani i dziecko będziecie zadowoleni z tego przedszkola.
          • Gość: Nenya Re: przedszkole nr 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.12, 09:22
            Zgadzam sie z poprzedniczką, nie mam zastrzeżeń ani do placówki ani do kadry. A skąd takie info że zatrudnia znajomych ? cóz, życie, proszę mi pokazać "firmę" bez znajomych :-) Moim zdaniem, nawet jeśli te informacje nie sa zwyczajnie wyssane z palca, nie ma to znaczenia. Kadra jest dobra i profesjonalana, sama pani Dyrektor również, jest kontaktową i miłą osobą, mozna porozmawiać o problemi indywidualnie ( a nie jechać po kimś na forum ! ) Mam dziecko z alergią, bez problemu została do niego dostosowana dieta, i co bardzo istotne, nie musze za każdym rokiem przypominać, Panie same pamiętają ( np. przy dużyrach ). Gorąco polecam to przedszkole, jeśli miałabym zapisywać dziecko raz jeszcze, to byłaby to 11 !
            Na salach jest czysto, ciepło, budynek jest murowany, pozmieniane są okna, ogrzewanie centralne a nie piecowe, dzieci nie marzną, przedszkole jest w otoczeniu zieleni. Pamiętajcie, ze to państwowa placówka, nikt na rzęsach nie stanie, zeby wyglądała jak plac zabaw przy Jana Pawła ! Jest czysto i bezpiecznie.
            • Gość: aga Re: przedszkole nr 11 IP: *.play-internet.pl 16.05.12, 14:46
              widzę ,że komuś bardzo zależy żeby zająć miejsce Pani Dyrektor , wiadomo zbliża się konkurs na Dyrektora i traf chciał ,że akurat teraz nagle są wytykane jakieś wyimaginowane negatywne opinie na temat działania placówki. jak dotąd nic się nie działo.moja córka uczęszcza do tego przedszkola i ja (a przede wszystkim moje dziecko) jestem bardzo zadowolona z funkcjonowania przedszkola.i lepiej zajmijcie się czymś pożytecznym niż takimi bzdurami a skoro przedszkole jest takie złe to w czym problem jest tyle innych placówek w mieście że spokojnie można znaleźć takie które będzie odpowiadało wymaganiom rodzica a po opiniach widać że są one bardzo wygórowane.
              • Gość: tata Re: przedszkole nr 11 IP: *.c152.petrotel.pl 09.03.13, 15:38
                Moja córka w tym roku kończy edukację w tym przedszkolu, jestem zadowolony z przedszkola, kadry i z podejścia nauczycieli do dzieci. Jest super atmosfera dzieci jeżdżą na wycieczki chodzą do teatru do kina i wiele innych atrakcji więc ten kto narzeka oczywiście ma do tego prawo ale niech nie gada bzdur.
    • Gość: ---- Re: przedszkole nr 11 IP: 79.162.227.* 03.06.15, 21:16
      Szczerze to nie powinno sie nazywac przedszkole nr 11 tylko przedszkole 5 zł nr 11 ..cały czas jakieś wpłty na niewiadomo co.. Opieka jest ok ...owszem dzieci do szkoły są przygotowane..ale metody wychowawcze ( mam na myśli kary wobec dzieci) przechodzą ludzkie pojęcie! Między innymi dziecko z młodszej grupy wysyłają do tej najstarszej i tam panie wychowawczyni karzą sie śmiać z dziecka odbywającego kare..Czy to jest normalne? Moim zdaniem nie.. Wybierając to przedszkole radze sie jeszcze zastanowic .. 4,5/10
      • mamma40 Re: przedszkole nr 11 08.06.15, 18:11
        Jakie składki na niewiadomo co! Z tego co wiem, to zawsze rodzice są informowani, trzeba tylko czytać ogłoszenia. Jeżeli chcemy by nasze dzieci gdzieś wychodziły czy wyjeżdżały, to musimy liczyć się z kosztami.
        Co do metod wychowawczych, to ja nic o tym nie słyszałam, ale moje dziecko nie sprawia problemów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka